• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

يه روز واسه هميشه ميرم!!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Bahar.no
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : يه روز واسه هميشه ميرم!!!

من خودم هم این حرف رو تو خونه میزنم و به طور جدی دارم دنبال می کنم شرایط خروج و .. ;D.......
1.یکی به خاطر مشکل کنکور..چرا یه دانش آموز که عاشق یه رشته ست به خاطر سهمیه هایی که به یه عده میخوره از قبولی تو اون رشته باز بمونه؟...2.مسئله دوم به خاطر تحریم هایی که بهمون خورده..لباس ها و اجناس همه چینی اند!..خسته شدیم خب!..3.دوست ندارم واسه همیشه بمونم فقط میخوام راه رو باز کنم برای خودم و خانواده که راحت به کشور های خارجی رفت و آمد کنیم..همین!!....+از آمریکا متنفرم..!

چون بعضی وقتا ادم ازبعضی ازکارهای خانوادش اذیت میشه ومیخواد تلافی منه ..بعد میگه یه روز واسع همیشه میرم :>
بعضی وقتاهم واسه کنکور ..خانوادهرو ترک میکنیم :(

حالا برم یا نه؟نبدانم!فقط میدونم خستم ازهمه چی :-<

من زیاد به دلایل بقیه برای رفتن کاری ندارم اما اینکه گاهی به رفتن فک میکنم علتش اینه که میگم برم یه جایی که واسه کمکاری مردمش حرص نخورم واسه اتفاقای بدی که توش میفته حرص نخورم برم یه جایی که براش نگران نباشم ونسبت به مردمش حس مسیولیت نداشته باشم هر خبری که اعلام میشه من کلی به درست وغلط بودنش فک نکنم کاری انجام بدم و درمقابلش حقوقی متناسب بااون بگیرم اینجوری بدون دغدغه واسترس زندگی کنم و از زیر بار مسیولیت خارج شم.
×بابا صفحه ی اولو بخونید بعد نظر بدید ~X(
خوندم بابا

زمانی میرم که هیچ دلیلی واسه زندگی کردن نداشته باشم ولی الان دارم.... :).

همه جای دنیا همین خبره.هرجا ک بذارم برم این مشکلات لعنتی پاچمو ویگیرن X-(ااااااااااااه

× خب میشه گفت یه دلیل کلیش اینه که طرف اون چیزی که میخواد و دنبالشه رو پیدا نکرده و فکر میکنه اگر بره میتونه پیدا کنه ( حالا یا واقعا پیدا میکنه یا پیدا نمیکنه )

به نقل از زهرا27 :
من زیاد به دلایل بقیه برای رفتن کاری ندارم اما اینکه گاهی به رفتن فک میکنم علتش اینه که میگم برم یه جایی که واسه کمکاری مردمش حرص نخورم واسه اتفاقای بدی که توش میفته حرص نخورم برم یه جایی که براش نگران نباشم ونسبت به مردمش حس مسیولیت نداشته باشم هر خبری که اعلام میشه من کلی به درست وغلط بودنش فک نکنم کاری انجام بدم و درمقابلش حقوقی متناسب بااون بگیرم اینجوری بدون دغدغه واسترس زندگی کنم و از زیر بار مسیولیت خارج شم.
×بابا صفحه ی اولو بخونید بعد نظر بدید ~X(

خوندم بخدا :(

با فرار موافق نیسم اصلا وابدا فرار کار ادمای ضعیفه ادم باید بمونه و مشکلاتو درست کنه نه این ک فرار کنه اما من بیشتر دوست دارم برم برای همون حل کردن مشکلاتت تا ب پیشرفت کشورم کمک کنم

به نقل از meris-78 :
بابا دنیا 2 روزه اگه فقط به خوای به مرگ فکر کنی که وقت برای انجام کارای خوب نداری
اونوقت هم دنیا رو از دست می دی هم آخرت را :-? :-? :-? :-? :-?
اما بالاخره این اتفاق میفته و نمیشه ازش گذشت :-? :-? :-? :-?
منظورِ تاپیک مرگ نیست
به پست اول توجه کنین :)

Back
بالا