به نقل از داماد مسعودی :منم اگه کمکی میتونم بکنم خوشحال میشم
من تابستون سال چارم رفتم گزینه(به دردم نخورد)
از مهرم رفتم کانون
یه آزمون گاج یه آزمونم سنجش شرکت کردم
رتبه منطقه 2:284
زبان:161
میانگین ترازمم6900بود
تو عمومیا خیلی قوی تر از اختصاصیام میانگین تراز عمومیام 7200بود
خیلی بد و کم درس خوندم و میتونم بگم چ رفتارهایی پرخطره تو درس خوندن
همینا دیگه باکسی هم مشکل ندارم از کمک کردنم خوشحال میشم
نه هر تعداد که در توانته. ولی یه جور باشه که از پسش بر بیای ملت راضی باشنبه نقل از n_e_g_i_n :نیلوفر هرکسی باید پشتیبان 1 نفر باشه؟من به چند نفر که شرایطشون میخورد پ.خ دادم
به نقل از n_e_g_i_n :نیلوفر هرکسی باید پشتیبان 1 نفر باشه؟من به چند نفر که شرایطشون میخورد پ.خ دادم
پشتیبانای سال پیش خودت بهتر میدونی شاید حداکثر 5-6 نفر بودن که تا آخر سال میومدن سر میزدن به این انجمن ، دیگه امکان ادامه ندارن ، از یه طرف حق هم باید بدیم بهشون !به نقل از بهزاد 93 :من نمیدونم چرا پشتیبانای سال قبل اعلام آمادگی نمیکنن!
نمیدونم آقا بهزاد قبول دارین یا نه.به نقل از بهزاد 93 :من نمیدونم چرا پشتیبانای سال قبل اعلام آمادگی نمیکنن!
به نقل از نـِــگـیــنــــِ - راز :پشتیبانای سال پیش خودت بهتر میدونی شاید حداکثر 5-6 نفر بودن که تا آخر سال میومدن سر میزدن به این انجمن ، دیگه امکان ادامه ندارن ، از یه طرف حق هم باید بدیم بهشون !
حق با شماست. :)به نقل از مهســـــــــــــا :نمیدونم آقا بهزاد قبول دارین یا نه.
پارسال یه تعداد خیلی زیادی آدم اومدن گفتن ما هستیم برای پشتیبانی...بعد من حتی گفتم اگه میگین هستین شرعا مسئولیت دارین که تا آخر بمونین و قبول کردن...اما اون آخرها که نیاز بچه ها خیلی بیشتر بود به حضور پشتیبانها دیگه هیچ کس نبود! و این باعث شد فشار زیادی بیاد به اونهایی که بودن!من خودم امسال روزهایی رو داشتم که یه هفته کامل هیچی نمیتونستم بخوابم از بس کار داشتم با این حال میامدم و جواب بچه ها رو هم میدادم.اون آخریها دیگه واقعا فقط من بودم و مریم.هرچند هراز گاهی به اصرار من آقای چوپان هم می آمدن و جواب می دادن.ولی واقعا به طور ثابت دیگه فقط شده بودیم من و مریم. واقعا فشار زیادی به ما دو تا اومد با بی وفایی سایر دوستان!
امسال که درسهامون خیلی هم سنگین ترمیشن.منم اگر یه مسئولیتی قبول کنم دیگه تا آخرش با تمام وجود مایه می ذارم و اینجوری دیگه امسال هم نمی رسم به درسهام... واسه همین فکر می کنم بچه هایی که پارسال ما پشتیباناشون بودیم بهتره امسال پشتیبانی 92 یها رو بپذیرن و براشون وقت بذارن.چون سال اول آدم باز وقتش بیشتر از سالهای بالاتره...
در اولین فرصت حتما! :)به نقل از sampad20 :بچه ها من پارسال تو سایت نمی اومدم . می شه یه لیست از وظایف پشتیان ها رو بدید که بدونیم دقیقا باید چه کار هایی انجام بدیم . ممنون :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++به نقل از ali jahangiri :سلام
به خدا نمی دونم با چه رویی بگم
بعضی از بچه ها (یه مقدار زیاد بودن) خاستن که من ِ [size=14pt]حقیر[/size] پشتیبانشون باشم
خدا شاهده یه ذره زیاد بودن
منظورم اینه که اگر به 4 نفر مشاوره بدم خیلی بازدهی بیشتری داره نسبت به حالتی که تعدادشون بیشتر باشه
به نظر من اگر بخام بهترین خدمت رو بکنم حدودِِ سه چهار نفر باشه
میدونم فردِ خاصی نیستم که بخام از این حرف ها بزنم ولی خدا شاهده اگر سه چهار تا باشن به نفعه هر دو طرفه
من اسامی رو دادم به نیلوفر خانم
تصمیم با شما و ایشون
برای من هیچ فرقی نمی کنه کی رو پشتیبانی کنم
خیلی خیلی خیلی خیلی [size=14pt]شرمندم[/size]
فعلا
راستی پشتیبانی هم از طریقه تماسه تلفنیه
من به جوجه (طیبه) که دوستمه میگم اونم از ریاضی فرزانگان تهران رفت فرهنگ... الانم رتبه 10 شده بهش میگم ببینم کاری از دستش برمیاد برای کمک یا نه :)به نقل از Hajar-skh :سلام. عذر میخوام اونوقت پشتیبان واسه کنکور انسانی ندارییییم ؟؟ من شدیدن به مشاوره احتیاج دارم من ریاضی-فیزیک خوندم. ولی برای پیش دارم تغییر رشته میدم به انسانی. کمک لازم دارم بسیاااااااار اگه کسی بتونه کمک کنه!
:)به نقل از ali jahangiri :سلام
به خدا نمی دونم با چه رویی بگم
بعضی از بچه ها (یه مقدار زیاد بودن) خاستن که من ِ [size=14pt]حقیر[/size] پشتیبانشون باشم
خدا شاهده یه ذره زیاد بودن
منظورم اینه که اگر به 4 نفر مشاوره بدم خیلی بازدهی بیشتری داره نسبت به حالتی که تعدادشون بیشتر باشه
به نظر من اگر بخام بهترین خدمت رو بکنم حدودِِ سه چهار نفر باشه
میدونم فردِ خاصی نیستم که بخام از این حرف ها بزنم ولی خدا شاهده اگر سه چهار تا باشن به نفعه هر دو طرفه
من اسامی رو دادم به نیلوفر خانم
تصمیم با شما و ایشون
برای من هیچ فرقی نمی کنه کی رو پشتیبانی کنم
خیلی خیلی خیلی خیلی [size=14pt]شرمندم[/size]
فعلا
راستی پشتیبانی هم از طریقه تماسه تلفنیه