به نقل از پویا م :نمیدونم اشاره شد یا نه ولی یکی از واحدهای گشتی پرکار تهران داخل ونکه. نمیدونم صبحا ساعت چند میاین ولی احتیاط کنید.
گشت همیشه بین خیابون برزیل و ولیعصر به سمت جنوب وایمیسه . نزدیک چرم مشهد . اگه جای دیگه ای قرار شه وایسیم مشکلی نداره .به نقل از پویا م :نمیدونم اشاره شد یا نه ولی یکی از واحدهای گشتی پرکار تهران داخل ونکه. نمیدونم صبحا ساعت چند میاین ولی احتیاط کنید.
الان نمیشه اعلام کنید اونایی که می خوان بیان بازم پخ بدنبه نقل از Captain.Pisko :خب !
نـِــگـیــنــــِ - راز
straight face
p00neh
pegah.nodet
اين 4 تا هم جزو ليست قطعي شدن
ظرفيت تكميله! از كسايي كه واسه ثبت نام پ.خ دادن ولي الان جزو ظرفيت نيستن واقعا معذرت مي خوام
فردا براي همه ي ليست يه پ.خ فرستاده مي شه و نحوه ي پرداخت پول و موارد ديگه رو داخلش بهتون مي گم
اميدوارم خوش بگذره
نمیشه که 16تا پسر با 4 تا دختر برنبه نقل از paradox of sand :سلام! دوستان یه مسئله ای واسه من پیش اومد که واقعا نتونستم ساکت بمونم و باید اینو اینجا میگفتم:
من به captain pisko پ.خ دادم و اسم خودم و دوستمو واسه تور دادم! ایشون هم خودشون گفتن که هنوز جا هست! بهم گفتن فعلا اسمتونو نمینویسم چون اولویت ثبت نام با دختراست!!!!!
آخه این چجور عدالتیه؟!! X-(
من نمیتونم بیام ولی دخترایی که 2 روز بعد از من اسمشونو دادن میتونن بیان؟!! آخه کجای دنیا چنین کاری میکنن؟!!
واقعا متاسف واستون خانومه با انصاف! [-( من بیشتر بچه هایی که میان رو میشناسم و از نزدیک دیدم، اونوقت حق من نیست برم؟!!!
از بچه هایی که میخوان برن میخوام که نظرشونو درباره ی این قضیه همینجا بگن!
راستی من مطمئنم اگه مهلتش رو تمدید کنید نهایتا بعد از یکی - دو روز 10 نفر ثبت نام کنن! مسئول هم اگه مسئول باشه و لیاقت داشته باشه هیچ هرج و مرجی پیش نمیاد!
بحث اقلیت و اینا مطرحه فکر کنم اون سری ظاهرا سر میتینگ تیاتر جماعت مونث در اقلیت بودن و اینا ... راحت نبودنبه نقل از Hespride :ببخشید مگه قراره اونجا چیکار کنید که تعداد دختر پسرا باید برابر باشه؟
به نقل از paradox of sand :سلام! دوستان یه مسئله ای واسه من پیش اومد که واقعا نتونستم ساکت بمونم و باید اینو اینجا میگفتم:
من به captain pisko پ.خ دادم و اسم خودم و دوستمو واسه تور دادم! ایشون هم خودشون گفتن که هنوز جا هست! بهم گفتن فعلا اسمتونو نمینویسم چون اولویت ثبت نام با دختراست!!!!!
آخه این چجور عدالتیه؟!! X-(
من نمیتونم بیام ولی دخترایی که 2 روز بعد از من اسمشونو دادن میتونن بیان؟!! آخه کجای دنیا چنین کاری میکنن؟!!
واقعا متاسف واستون خانومه با انصاف! [-( من بیشتر بچه هایی که میان رو میشناسم و از نزدیک دیدم، اونوقت حق من نیست برم؟!!!
از بچه هایی که میخوان برن میخوام که نظرشونو درباره ی این قضیه همینجا بگن!
راستی من مطمئنم اگه مهلتش رو تمدید کنید نهایتا بعد از یکی - دو روز 10 نفر ثبت نام کنن! مسئول هم اگه مسئول باشه و لیاقت داشته باشه هیچ هرج و مرجی پیش نمیاد!
به نقل از Hespride :ببخشید مگه قراره اونجا چیکار کنید که تعداد دختر پسرا باید برابر باشه؟
به نقل از Captain.Pisko :من لياقتشو ندارم ، مي خواي بگيري بزني منو الان؟
خوبه از قبل شرايطو بهت گفتم اينجوري مي كني!!!!
نمي خوام كسي معذب باشه ، منم نگفتم دقيقا برابر ولي نمي خواستم تعداد عده اي قالب بشه به بقيه
مثلا اگر خودم مي خواستم جايي برم پسرا زياد بودن نمي رفتم ، ولي پسرا معمولا كمتر معذب مي شن
به نقل از paradox of sand :اشتباه برداشت نکنید! من نگفتم شما لیاقت نداری، گفتم شما که مسئولیت برگزاری یه تور رو به عهده گرفتید مطمئنا اونقدر توانایی و لیاقت دارید که با 10 نفر دیگه هم کنار بیاید! من توی پ.خ هم واستون توضیح دادم که کسی معذب نمیشه ( مثه کوهنوردیمون که 15 پسر بودیم و 3 دختر) ولی شما گفتین که مشکل اصن معذب بودن و اینا نیست!
خب وقتی رئیس یک نفر باشه و بقیه هم مجبور به اطاعت باشن این مشکلات هم پیش میاد! کلا همه ی بدبختیامون هم از همینجا شروع میشه! بهرحال الان یه پیشنهاد هست و اونم اینه که بجای مینی بوس با اتوبوس ببرید که بقیه هم بتونن بیان!
به نقل از TuBeRoSe :ببخشید قضیه چیه دقیقا؟!
و یه چیز دیگه اینکه اینایی که شهرای دیگه هستن چه طور؟!چه طوری باید تا تهران بیان؟!
به نقل از Karo :نمیشه که 16تا پسر با 4 تا دختر برن
باید تعداد دختر پسرا برابر باشه
اگه یه پسر که قبل شما پ خ داده بود و قبولش میکردن نامردی بود ولی این اتفاق که نیوفتاده
به نقل از Hespride :ببخشید مگه قراره اونجا چیکار کنید که تعداد دختر پسرا باید برابر باشه؟
به نقل از paradox of sand :خب وقتی رئیس یک نفر باشه و بقیه هم مجبور به اطاعت باشن این مشکلات هم پیش میاد! کلا همه ی بدبختیامون هم از همینجا شروع میشه! بهرحال الان یه پیشنهاد هست و اونم اینه که بجای مینی بوس با اتوبوس ببرید که بقیه هم بتونن بیان!