- نام مرکز سمپاد
- سمپاد شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- RWTH
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
اگه اشتباه نکنم مارک تواین بود که میگفت اگه یادگیری انگلیسی به روز زمان ببره، فرانسوی یک هفته و آلمانی یک عمر زمان میبرهبچه ها نمیدونم این سوال به این تاپیک مرتبطه یا نه،ولی میپرسم دیگه!
آلمانی سخت تره یا فرانسوی؟
ولی تجربه شخصی خودم: تلفظ های فرانسوی خیلی برام سخت بود و گلودرد میگرفتم. یه چیزاییش قشنگ بود و گرامرش هم ساده تر بود ولی میزان اشتباه کردنش با انگلیسی هم برام بیشتر بود.
آلمانی ولی تلفظ هاش خیلی روون تره، قاعده و استثنا خیلی خیلی زیاد داره ولی بیشتر به دلم میشینه. بعد تازه لهجه های مختلف هم هست ولی واسه خود آلمانی ها هم سخته. واسه مکالمه روزمره اصلا از گرامر درست استفاده نمیکنن. بعد کلمات ترکیبی دقیقا از ترکیباتش ساخته شده و هر کلمه ای ریشه داره. به نظرم اینا واسه یکی میتونه چالش برانگیز باشه، واسه یکی کمک کننده.
بعدم ببین تو کلاس بری و کار کنی هر زبونی باشه انرژی میگیره ازت ولی تهش بعد دو سال روون میشی و یاد میگیری. به نظرم سختی و آسونیش خیلی مطرح نیست بیشتر هدف پشتش هست که مطرحه.
من فرانسوی رو واسه دل خودم شروع کردم و کلاس رفتم و وقتی برام سخت شد ولش کردم. آلمانی رو اومدم آلمان دیدم زندگی بدون زبان سخته، نتونستم ولش کنم.