- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 94
خب دیدم این تاپیک جاش خالیه که الان پر شد
یه اعترافم بکنم که اصلیتم اصلا به بناب ربطی نداره
یه اعترافم بکنم که اصلیتم اصلا به بناب ربطی نداره
یه سوال: شما خوابگاه دارین یا خودتون ..؟؟به نقل از senator-sh :ايول!!!منم هستم!!البته اينجانب هم اصليتم هيچ ارتباطي به بناب نداره!! ولي مفتخرم كه تو اون خرابه درس ميخونم!!!!!
این بد اخلاقو ول کن از من بپرس شما !! (نزن شیوا!!)به نقل از El.N :یه سوال: شما خوابگاه دارین یا خودتون ..؟؟
حالا تا زمان باز شدن مدرسه ها زنده بمونیم وزلزله نشه (جون ناکام نشم)مانتوها بیش کشبه نقل از !~Dr.NS~! :راستی بچه ها چه خبر از امکانات و مانتو ها ؟ منظورم جدیداشه
به نقل از El.N :الان شما که بنابی هستید همتون چادر دارین؟؟
منظورم اونایی هستن که بنابی اند! :)به نقل از X R@y :همه بنابی نیستنا! بناب درس میخونن!
من چادر ندارم
چادر یعنی همون چادری که میپوشن دیگه !؟به نقل از El.N :منظورم اونایی هستن که بنابی اند! :)
طبیعتا نباید داشته باشین چادرو..
آقا چرا تو بناب وقتی یکی رو میبینن که چادر نداره چپ چپ نگاه میکنن؟؟ :-s
فک کنم سرمه ای باید باشه مال ما .بازم اطلاع دقیقی ندارم .به نقل از !~Dr.NS~! :راستی بچه ها چه خبر از امکانات و مانتو ها ؟ منظورم جدیداشه
من خودم دیدم من مانتوم گشاده و بلند یعنی مناسب بامقنعه هم بودمبه نقل از EnGiNeEr AvA :چادر یعنی همون چادری که میپوشن دیگه !؟
نه بابا.یه عده دارن یه عده ندارن .
کی همچین چیزی گفته ؟ اصلا اینطوری نیس ! دوستای خود من چادر ندارن چپ چپ هم نگا نمیشه بهشون . البته اگه طرف جلف باشه که با چادر یا بی چادر فرقی نداره !
احتمالا طرف مشکل داشته!چون من تا حالا همچین چیزی ندیدم !به نقل از El.N :من خودم دیدم من مانتوم گشاده و دراز یعنی مناسب بامقنعه هم بودم
به نقل از El.N :من خودم دیدم من مانتوم گشاده و دراز یعنی مناسب بامقنعه هم بودم
بناب هم مگه جای آنچنانی داره ؟ چوجورانیه (اصلا آدم با اصطلاحا حال می کنه B-))؟به نقل از twilight :مگه بناب حوزه ی علمیه اس؟
نه بابا شما رفتین جاهای خیلی آنچنانیش که بهتون چپ چپ نگا کردن
به نقل از !~Dr.NS~! :بناب هم مگه جای آنچنانی داره ؟ چوجورانیه (اصلا آدم با اصطلاحا حال می کنه B-))؟
بابا چرا باز ضد حال میزنی ؟ دو روز عمر می کنیم بذار اونم خوش باشیمبه نقل از -mina- :بچه ها:::
به خدا که خیلی مثبت بینین!!!!!!!!!!
من دعا میکنم فردا صبحو ببینم شماهابه فکر مانتو فرم و...هستین؟؟؟؟؟؟
راستی کلاسهای مدرسمون چه بیخوده.
امروز رفتم مدرسه میگن کلاس نداریم(یعنی معلما نیومدن)
آورین ! دو روز دنیا رو خوشه !به نقل از !~Dr.NS~! :بابا چرا باز ضد حال میزنی ؟ دو روز عمر می کنیم بذار اونم خوش باشیم
اگه دختر بدی بشی میگم از اون مانتو گشاد آبی بیمارستانی ها بدن بهت به جا فرم مدرسه
راستی فهمیدی معلم زیست و شیمیمون امسال کیان؟