این دکتر که گفتی با کی بودی شما؟؟؟ X-(
منم نگرانم . چون شکستو به راحتی قبول نمیکنم هیچ وقت.من برای رسیدن به شریف مصمم هستم .پس دلیلی نداره نگران زلزله نباشم !بله ایشون از مدرسه ما هستن.منم از مدرسه ما هستم !!
مینا خانوم ببین من همیشه ی خدا به 4 ، 5 تا از دوستام که همیشه با منن میگم همیشه جنبه های منفی قضیه رو نبینین . حتی اگه منفی ها بیشتر از مثبتا باشه برای حفظ روحیه به مثبتام توجه کنین.درسته من خودم از وضع مدرسه شاکیم ولی اینم میدونم که همین یه ذره امکاناتی که در اختیار منه شاید یکی تو این کشور با داشتن استعداد بالاتر از من اینو نداره.اونوقت وضع من بهتره یا اون ؟ معلومه مال من .
یکی از معلمام بهم گفت مدرسه رو بیخیال شین اگه میخوایین موفق شین . من الان مدرسه رو به چشم یه محل تفریح و با دوستام بودن میبینم !
اینقدر هم علامه علامه نکن
شما درستو بخونی از 100 تا علامه ای جلوتری .
من اینو نگفتم که اولا پز از راهنمایی بودنمو بدم و دوما بگم شما از من عقب تری ! هدف من از گفتن اون جمله این بود که بم شما دوره ی مدیر قبلو تجربه نکردین.
وقتی مشکل از یه جاس ، بقیه نباید تاوانشو بدن :)
آقای ثروتی دو روز اومده مدرسشون برگشته با این دو روز که اونا مخ نمیشن !
بهترین و جامع ترین دلیلی که تو بناب دخترا از پسرا عقب میمونن اینه که میشینن ایرادارو میبینن . یعنی بیشتر تو حاشیه ان تا توی میدون .
(آخ چقدر نوشتما !
)
در ضمن مینا خانوم من لایکو به هر پستی که از نظرم خوب بیاد میدم ! شما اومدی منو لایک کردی پشتش اومدی انتقادتم کردی !!