مظلوم گیر آوردی!؟
حوصله نقل قول ندارم پس اینو به اونایی میگم که گفتن شاید تعطیل نباشن.وزیر آموزش پرورش خودش اعلام کرده که 5 شنبه ها کل مدارس تعطیله.دیگه نمیدونم کلیه یا برا تیزهوشان فرق داره.
درضمن اونی که از مدرسه ما پزشکی قبول شده رو پیدا کردم ! پزشکی ارومیه . دندان رو هم پیدا میکنم ، شنبه عصر میگم اینجا بعدش دیگه تا مدتی نا معلوم خداحافظ . فکر میکردم اینجا توی جمع یه عده سمپادی که حداقل از ده تا کلمشون 5 تاش مربوط به درسه آرامش داشته باشم ولی حالا میبینم که نع ! هرجا که برم آسمون همون رنگ *هی هست که بود .
دوستان بدی یا خوبی دیدین حلال کنین . من عادتمه با همه شوخی میکنم اگه حرفی از من بوده که باعث شده بهتون بر بخوره معذرت میخوام .بدونین عمدی نبوده . :)
در ضمن بچه هایی که اینجا از دوستامن ( من جمله سناتور عزیزم ) که بهشون اس ام اس میدم دیگه نمیدم ! یعنی گوشیم خاموشه کلا . کاری داشتین تو همون مدرسه بگین . اگه هم نشد یه روز دندون رو جیگرتون بذارین شنبه میگم چیکار کنین ! دیگه به تک تکشون اس نمیدم .
یا علی .
یعنی اومدی اساسی عوض کردی موضوع تاپیکو !به نقل از mohaddes :http://en.akinator.com
آخه سومای پارسالو که میشه پیشای فعلی پارسال برده بودن شریفبه نقل از EnGiNeEr AvA :@ hassan_m : بچه های مدرسه مارو فک کنم میبرن شریف . مال شمام که شریف بود پس چی شد ؟
1.خب گفتم تنوع ایجاد کنم دیگهیعنی اومدی اساسی عوض کردی موضوع تاپیکو !
امیرکبیر(پلی تکنیک تهران)به نقل از senator-sh :پس از مدتها سلام دوستان!!!
ببخشید میتونم بپرسم کدوم دانشگاه برده بودن شما رو؟!
ممنون.دوستان موفق باشید!
آره پس چی!!به نقل از senator-sh :مطمئنین امیرکبیر بوده؟؟!!!
آخه شما زدین پرونده بیچاره رو داغون کردین!ینی دیگه انقد وضعیتش خراب بود؟!!
به نقل از H M S :سلام بر بر و بچ سمپادی
بالاخره خر ما نمرد و ما هم از بازدید از دانشگاه شهید بهشتی سلامت برگشتیم
جاتون خالی :P
بله بله ! ریاضیا واجب ترن ! ( شوخی کردم اینو . دعوا راه نندازین )به نقل از -mina- :
مارو که فکر نکنم ببرن .بیچاره تجربیها
بچه ها چهارشنبه زلزله رو احساس کردین؟؟؟؟
ماکه هندسه داشتیم اون ساعت وکلاسو گذاشته بودیم رو سرمون مدرسه هم خراب میشد نمیفهمیدیم.