پاسخ : سمپادی های بناب
ببین دوست عزیز من نمی دونم چرا نمیتونم حرفمو به شما بفهمونم. من اصلا مشکلی با این که ادم تخیل قوی داشته باشه و اجازه بده بشر پاشو از علم فرا تر بذاره اصلا مخالف نیستم اتفاقا کاملا هم موافقم ولی من اتفاقا به همون پپسی و مریخ اندازه ی ماه
.
.
.
دوست عزیز نمی دونم چرا افرادی مثل شما دوست دارن عقایدشون رو چه درست و چه غلط به فکر مردم بکنن
یک نگاه به امضام بکن.
درست میگید هیچ اختراع و اکتشاف بی دلیل و رو هوا نبوده و اولین دلیل حتما نیازه ! اما ما زمانی می تونیم به چیزی نیاز داشته باشیم که تفکر اولیه داشته باشیم چیزی که تو رویاها و ارزوها و تخیل و تصور داریم
شما برید رو اولین محقق ها و دانشمندها زوم کنید
اولین دانشمندها چطوری تونستن به فکر پیشرفت باشن؟ قبل این دانشمندها ، کسی بود؟
گفتین علم میخواد درسته
ولی میخوام یک چیزی بهتون بگم
میدونید فناوری یعنی چه؟
بعضی مواقع میشه علم یک فناوری رو نداشته باشیم مثل خیلی از فناوریهای داخل کشور
ولی چطور تونستیم به علمش دست پیدا کنیم؟
با استفاده از تخیل و تصور و خطا و ازمایش و... (یعنی از رو هوا گرفتیم و روش خطا و ازمایش کردیم)
اول به فناوریش رسیدیم و با تجربه ای که برای رسیدن به فناوری پیدا کردیم به علمش دست پیدا کردیم.
من به این چیزا اصلا باور ندارم به دو دلیل یکی بخاطر دینمه یکی هم بخاطر اینکه چیزی رو که با چشام نبینم و احساسش نکنم باور نمیکنم.
من اینو باور نمیکنم نه اینکه بخاطر کجفهمی علمی چون امام علی گفته (اگه اشتباه نکنم) که تا قیامت فقط دو سطح علمی پیش خواهیم رفت بعد قیامت 24 سطح علمی دیگه رو خواهیم داشت.
علم کامل نیست و هر کی روش حساب کامل باز کنه باخته !
شما خوب حفظ کردید همینجوری تا کنکور بخونی مدرک خوبی میگیری
عزیز من ویرایش پست بعد ارسال پست دیگه زیرش یک نوع مشکل هستش تو فرد ویرایش کننده
چون اگه یک پست رو ویرایش کنه پست بعدی بی معنی میشه.
ای بابا یکم به متنی که نوشتم دقت میکردی می فهمیدی
اینهمه نوشتم تا حرفهام قلمبه سلمبه نباشه
اصلا می دونی چه حرفهای قلمبه سلمبه هستن؟
من که بی خیال این بحث اینجا میشم همین دیوار خونمون بهتر جواب میده واسه این جور بحثها.