سمپادی های بناب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع (:TABASSOM:)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های بناب

به نقل از (: TABASOM :) :
خب بحث درست و حسابی که خودش نمیاد بشینه اینجا باید راهش انداخت ...
شمام اگه انتظار یه نظرسنجی خوب دارین میتونین پیشنهاد بدین که ویرایشش کنم ...
هرکیم نظر داره باید بگه ...
هرگونه انتقاد و پیشنهاد به جا پذیرفته میشود ...

نظر سنجیم تغییر یافت البته موقتا
اگه کس دیگه ای مد نظرتون هس که اونجا نیس بگین اضافه کنم ....
دقیقا من هم همین رو میگم!! اما انگار مشکل اینجاست که تعریف های ما از درست و حسابی فرق میکنه!!
منم نظرم رو گفتم!! اصولا باید نظرسنجی به موضوع تاپیک مربوط باشه!! مثلا میزان رضایت از تابستان، خواننده مورد علاقه و ... هیچ ربطی به شناخت و سمپاد بناب نداره!! مثلا این نظرسنجی میتونست راجب معلم ها، خود بناب، مدرسه و ... باشه!!
به نقل از MissMarvelous :
نظرسنجی رو دس نزدم ولی خب سعی کنین بامحتواتر باشه نظرسنجیا از این به بعد٬ دوست باشین با هم. :دی
بحث ها کاملا دوستانه است ;D

به نقل از Shazde :
دقیقا من هم همین رو میگم!! اما انگار مشکل اینجاست که تعریف های ما از درست و حسابی فرق میکنه!!
منم نظرم رو گفتم!! اصولا باید نظرسنجی به موضوع تاپیک مربوط باشه!! مثلا میزان رضایت از تابستان، خواننده مورد علاقه و ... هیچ ربطی به شناخت و سمپاد بناب نداره!! مثلا این نظرسنجی میتونست راجب معلم ها، خود بناب، مدرسه و ... باشه!!بحث ها کاملا دوستانه است ;D
اینا قبلن انجام شده ولی انگار شما نبودین
یکیم ما دانش آموز بنابیم و لازم نیس در مورد خود بناب بحث کنیم اینا همش تو مدرسه انجام میشه
×تبسم

پست بالایی مال خودمه :)

به نقل از SN|O|W WH!TE :
بذارید منم از داداشم بپرسم ببینم میشناسه آیا!!!؟؟؟؟؟

عاغایون منم پرسیدم داداشم هم گفت که جوانشیر تو بناب بوده [عقب موندیم دیگه 8-}]

بعله آقا جوانشیر به این خفنی و معروفی و گولـاخی داریم ما، مگه الکیه که مال مراغه باشه؟ نافه بنابه.

به نقل از sHaGaYeGh :
اینا قبلن انجام شده ولی انگار شما نبودین
یکیم ما دانش آموز بنابیم و لازم نیس در مورد خود بناب بحث کنیم اینا همش تو مدرسه انجام میشه
×تبسم
‏ منظورم دقيقا همون سوال نبود كه! مثال زدم! حرف من اينه كه نظرسنجي ها كوچكترين ربطي به موضوع تاپيك ندارن!!
اولا تاپيك فقط براي دانش آموزان نيست و اصولا بايد مباحثش طوري باشه كه هم براي دانش آموزان هم براي دانش آموخته ها جالب باشه و توش شركت كنن! ثانيا اگه بخوايم اينطوري كه شما ميگيد حساب كنيم، مباحث ديگه هم تو مدرسه ميتونه انجام بشه و در نتيجه نيازي به اين تاپيك نيست!! :)

به نقل از Shazde :
‏ منظورم دقيقا همون سوال نبود كه! مثال زدم! حرف من اينه كه نظرسنجي ها كوچكترين ربطي به موضوع تاپيك ندارن!!
اولا تاپيك فقط براي دانش آموزان نيست و اصولا بايد مباحثش طوري باشه كه هم براي دانش آموزان هم براي دانش آموخته ها جالب باشه و توش شركت كنن! ثانيا اگه بخوايم اينطوري كه شما ميگيد حساب كنيم، مباحث ديگه هم تو مدرسه ميتونه انجام بشه و در نتيجه نيازي به اين تاپيك نيست!! :)
خب پس شما بیزحمت یه موضوع پیشنهاد بدین من عوضش کنم چون چیز خاصی به نظرم نمیرسه :)

به نظرتون مدرسه های بناب (فرزانگان و علامه طباطبایی) چه کمبود هایی دارن فرقی نمی کنه فرهنگی علمی امکاناتی ^-^ B-)

فقط یه موضوعی برای بحث شروع بشه ;D

به نقل از کوروش :
بعله آقا جوانشیر به این خفنی و معروفی و گولـاخی داریم ما، مگه الکیه که مال مراغه باشه؟ نافه بنابه.

واقعا جوانشیر گولاخه؟
گولاخ تو ترکی یعنی گوش
گوش هم یعنی پرنده مثه کرکس
ایوای به جوانشیر میگی کرکس ؟
اگه بش نگفتم

به نقل از milad aghazade :
به نظرتون مدرسه های بناب (فرزانگان و علامه طباطبایی) چه کمبود هایی دارن فرقی نمی کنه فرهنگی علمی امکاناتی ^-^ B-)

مال شمارو نمیدونم
ولی مال ما هیچ چی نداره
هیچ کدوم از کلاسامون اسمارت برد ندارن
واسه هرکی یه لپتاب نداریم
معلمامون یونیفرم نمیپوشن
بازم بگم؟ :-"

نظر دانش آموزا اهمیتی نداره هر معلمی رو بخوان بیارن بخوان میبرن

کلا دانش آموزا براشون مهم نیست انقد هم تنبل هستن چند ساله میخوان کتاب های تکمیلی رو حذف کنن هر معلم در پیتی رو هم دلشون بخواد میارن

به نقل از REZA NAJAFI :
واقعا جوانشیر گولاخه؟
گولاخ تو ترکی یعنی گوش
گوش هم یعنی پرنده مثه کرکس
ایوای به جوانشیر میگی کرکس ؟
اگه بش نگفتم
اهه، این ادا بازیا چیه؟ :‌‌)‌)
جوانشیر رو شما نمی‌تونی علیه ما بشوری. فک کردی که چی؟ تهِ ریفیقیم ما.

به نظر من فرزانگان 3تا مشکل عمده داره

1.نبود نظم=مثلا همین کلاسای تابستون:هر درس(4درس میخونیم) یه جلسه تو هفته که معلوم نیست دبیرا تو سال تحصیلی عوض بشن یا نه و هزار تا مشکل دیگه.به همین دلیل نصف دانش آموزا میگن کلاسا مفید نیست و شرکت نمیکنن این نصفی که شرکت میکنن وقتشون تلف میشه .نصف دیگه عقب میمونن وکلا نه تنها مفید نمیشه تو سال تحصیلی کلی مشکل به وجود میاره..
.
2.یه مشکل دیگه سرسخت نبودن معلماس مثلا هر جلسه که قراره پرسش بشه هر کی نخونده خیلی راحت میگه نخوندم وهیچ اتفاقی نمی افته وخیلی راحت امتحانا رو حذف میکنیم (حتی خرداد)واین روند ادامه پیدا میکنه تا اینکه مثل دانش آموزای کلاس ما تمام درسا رو تو یه فرجه ی ترم میخونیم

.3.اینکه دانش آموزا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست.
مثلا یه دبیری میاد کتاب کمک آموزشی معرفی میکنه که طول ترم بخونیم فرداش اولیا زنگ میزنن به دبیر مربوطه میگن طبق قوانین نباید دبیرا کتاب کمک آموزشی معرفی کنن وکلی به دبیر بی احترامی میکنن.فرداش دبیر قهر میکنه وفقط کتابو درس میده.فرداش یکی از اولیا زنگ میزنن ومیگن :ما که دخترمونو ثبت نام نکردیم تیزهوشان کتاب درسی بخونه .چرا دبیرا اینقدر کم کارن؟؟؟

ولی خوب یه ویژگیهای خوبی هم داریم
مثلا رقابت شدید بین بچه ها(تو کلاس ما که اینطوره).فکر کنم این ویژگی تو علامه کم رنگ تره.
یا تو فرزانگان بیشتر به نظر دانش آموزا اهمیت میدن مثلا معلمامونو خودمون انتخاب میکنیم(که بیشترشون قبول نمیکنن تدریسو.چرا؟؟؟)
.
چقدر نوشتم!!!!!!! :-\ :-\ :-\ :-\

به نقل از (: TABASOM :) :
خب پس شما بیزحمت یه موضوع پیشنهاد بدین من عوضش کنم چون چیز خاصی به نظرم نمیرسه :)
من موضوع خاصي تو ذهنم نيست، كلي گفتم! گفته بوديد چرا تو نظرسنجي ها شركت نمي كنيد منم چيزي كه به نظرم مي رسيد رو گفتم :)

عاغا کلن از این کلاس های تابستونی خوشتون میاد :-/

کلاساتون تو مدرسه چیه :-/

از معلماتون راضی هستین :-/

بابا نزارید تاپیک بخوابه ما باید پرچم بناب رو بالا نگه داریم ;D

والا ;D

واااااااااااااااااااااا :o اینجا هم بود من ندیده بودم؟؟؟؟؟؟به چشمام و دوستام شک میکنم که چرا نشونم ندادن؟؟؟؟؟

به نقل از sHaGaYeGh :
تبسم برا بهترین معلم ریاضی هم یه نظرسنجی بزارید خیلی عالی میشه
این که نمیشه
ما فقط معلم مرد آقای عبداللهی رو داریم و آقایون هم معلم زن ندارن که ... B-)

Back
بالا