سمپادی های بناب

hassan_m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی بناب
پاسخ : سمپادی های بناب

به نقل از apocalypse :
من موافقم
میگم حسن چرا در مورد گندی که دنجر بوی راه انداخته بود ننوشتی؟
چی بگم آخه
اقا امروز کلاس یه ده پونزده نفری می شد. بعد زنگ دوم یه چنتایی کم شد
زنگ بعد کل کلاس الفرار :D
هم تجربیا هم ریاضیا از هر دو کلاس فقط یه نفر مونده بود که اونم وقتی می خواس دره لو رفته بود
آقا چشتون روز بد نبینه طرف نشسته دونه دونه زنگ زده خونه هامون که پسرتون از مدرسه درفته X_X
هیچی دیگه بعد بزور تهدید کشوندنمون مدرسه :-&

راستی:

آقا بریم دعا کنیم مش عباس آقا اونجا نبود
و اِلا الان اینارو سر قبرمون نوشته بودن
:D

• لایک
امتیازات: X R@y

h.mahmoodzadeh

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
allameh tabatabaii high school of bonab
شهر
bonab
مدال المپیاد
فیزیک
رشته دانشگاه
مهندسی برق

اخه حسن جون غایب شدن بلد نیستین غایب مث من میشه کلا نیاد.
اما حیف شده نیومدم خیلی دلخوشی شده تو مدرسه.

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

کلاغای عزیز و محترم به گوشمون یه خبر تپلی رسوندن ! (<

فرمودن که آقای محترم علامه ای ! دعوا کردن با هم زدن گلایدرشونو شکوندن ! [-( آرهههههه !؟!؟ :D جان من آره ؟! بچه دعوا میکنه ها ! ;))

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

به خدا اگه به جای مسولای مدرسهمون چهار تا بشقاب و چنگال گذاشته بودن حال و روز ما خیلی بهتر از اینا بود

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

یه چن روزه که تو مدرسه یه سری اتفاقات مسخره می افته که اعصاب ما رو ریخته به هم. ~X(
دست بچه های خودمون دردنکنه فقط ماییم که از پس اینا بر میایم <D=
دیروز زنگ اخر فیزیک داشتیم که درسمون تموم شده فقط میشینیم تو کلاس محض دلخوشی کمتر از نصف کلاس حاضر بودن همه بچه های تجربی و ریاضی تصمیم گرفتیم زنگ اخر رو مزاحم کلاس نشیم و همه بار و بندیل بستیم و 34 نفر در کمتر از چند ثانیه از مدرسه خارج شدیم
استاد فیزیک اومده کلاس دیده تو کلاس مگس نمی پره :-\. یکی از مسولین :-& مدرسه برداشت دونه دونه زنگ زد همه رو کشید مدرسه
کم کم کار بالا گرفت و کشید به تعهد. طبق تحقیقاتی که انجام شد معلوم شد این مسول :-& به هر کی زنگ زده گفته همه ی بچه ها نشستن تو کلاس و دارن درس می خونن و بچه ی شما چن نفرو با خودش جمع کرده و از مدرسه در رفتن :O
امروزم قرار بود کلاس نجوم باشه که به لطف دعا های :-? پاش شکست (;

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

به نقل از H M S :
یه چن روزه که تو مدرسه یه سری اتفاقات مسخره می افته که اعصاب ما رو ریخته به هم. ~X(
دست بچه های خودمون دردنکنه فقط ماییم که از پس اینا بر میایم <D=
دیروز زنگ اخر فیزیک داشتیم که درسمون تموم شده فقط میشینیم تو کلاس محض دلخوشی کمتر از نصف کلاس حاضر بودن همه بچه های تجربی و ریاضی تصمیم گرفتیم زنگ اخر رو مزاحم کلاس نشیم و همه بار و بندیل بستیم و 34 نفر در کمتر از چند ثانیه از مدرسه خارج شدیم
استاد فیزیک اومده کلاس دیده تو کلاس مگس نمی پره :-\. یکی از مسولین :-& مدرسه برداشت دونه دونه زنگ زد همه رو کشید مدرسه
کم کم کار بالا گرفت و کشید به تعهد. طبق تحقیقاتی که انجام شد معلوم شد این مسول :-& به هر کی زنگ زده گفته همه ی بچه ها نشستن تو کلاس و دارن درس می خونن و بچه ی شما چن نفرو با خودش جمع کرده و از مدرسه در رفتن :O
امروزم قرار بود کلاس نجوم باشه که به لطف دعا های :-? پاش شکست (;
اینکه کلاسای تابستونی رو هم کنترل میکنن برا منم سواله . هفته پیش من مشهد بودم بعد تازه رسیدیم هتل گوشی بابام زنگ زد. حالا کی بود ؟ خانم فتحعلی پور !! میگه آقای فلانی توجه دارین که دخترتون نیومده مدرسه ؟ امروز کلاس داشته ولی خبری ازش نیست . اینارو که میشنیدم خودم فکر کردم پاشدم فرار کردم که ایشون اونطوری میگن . خب کلاسای تابستونی نمیدونم برا چی کنترل میشه . مثلا خود وقت مدرسه زنگ میزنن از نظر من نه تنها هیچ عیبی نداره بلکه خیلیم خوبه .

ولی عجب مسئول خلاقی دارینا !! :D

پای معلم شکست ؟؟!! :D ایول دعا ! :> عجب گیرایی داشته !! <D=

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

EnGiNeEr AvA: سطح تدریس دبیرای رشته ریاضی تو مدرستون چه طوره؟! یعنی امیدی به شریف دارین؟! من از چنتا از همشرامون (تو مدارس نمونه و شاهد) پرسیدم گفتن اصلا وضع کلاسای ریاضی داغونه! :-?

hassan_m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی بناب

ما تابستونای قبلم از این کارا زیاد می کردیم
این بار خیلی ضایه شد آخه بیس بیس و پنج باهم در رفتن ولی اون موقع 4_5 نفر بودیم خیلی بچش نمی اومدیم اون موقع ها هم خیلی گیر نمی دادن
کلاسارو می پیچوندیم با بچه ها می رفتیم گیم نت :D

خوب کردیم خیلیم دلمون خواس [-(
فاز دومشم تو سال تحصیلیه :-"

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

به نقل از ا.ن. :
EnGiNeEr AvA: سطح تدریس دبیرای رشته ریاضی تو مدرستون چه طوره؟! یعنی امیدی به شریف دارین؟! من از چنتا از همشرامون (تو مدارس نمونه و شاهد) پرسیدم گفتن اصلا وضع کلاسای ریاضی داغونه! :-?
آخه یه دونه نداریم که سطح تدریس اونو بگم .

مثلا یه آقای جلیل آذری داشتیم جدا یه معلم فوق تاپ بود . عالی درس میداد .

یا مثلا در سطح راهنمایی معلممون خوب بود انصافا .

معلم سال پیشمون که انگار امسالم دبیر هندسمونه خوب درس میداد ها ولی بیشتر انرژیشو میذاشت رو جزوه نوشتن و اصلاح ورقه ! :D این اصلاح ورقه خودش خیلی چیز بزرگیه ها !! کلا هرکیو بگی از دست این شاکیه ! خیلی ریز اصلاح میکنه . خود من سر یه + و - 0.75 مم رفت !

ولی اینکه تدریسشون در سطح رسیدن به شریف باشه فک نکنم زیاد با عقل جور در بیاد ! در واقع خوب میگنا ولی نه در اون سطحی که بخونی و یه کله بری شریف !

بازم میتونی از twilight بپرسی که امسال فارغ التحصیل شد و اون بیشتر اطلاع داره تا من . :)

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

به نقل از hassan_m :
ما تابستونای قبلم از این کارا زیاد می کردیم
این بار خیلی ضایه شد آخه بیس بیس و پنج باهم در رفتن ولی اون موقع 4_5 نفر بودیم خیلی بچش نمی اومدیم اون موقع ها هم خیلی گیر نمی دادن
کلاسارو می پیچوندیم با بچه ها می رفتیم گیم نت :D

خوب کردیم خیلیم دلمون خواس [-(
فاز دومشم تو سال تحصیلیه :-"
خب وقتی میخوایین کلاسو بپیچونین چرا کلا کلاس میاینن !؟ :D

hassan_m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی بناب

به نقل از EnGiNeEr AvA :
خب وقتی میخوایین کلاسو بپیچونین چرا کلا کلاس میاینن !؟ :D
اولا: پیچوندن کلاس بیشتر حال میده تا نیومدن :D
ثانیا: هر کلاسیو که نمی پیچونن اونم نه هر وقتی(اون روز کلا درس نداشتیم تو کلاسم ول بودیم درسارو هم تموم کرده بودیم از دم)
مثلا اون روز ما از آقای عبد اللهی غیر مستقیم اجازه گرفتیم بعد پیچوندیم

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

خب واسه ی دلخوشی. نمی دونین بعضی وقتا تو کلاس چه صحنه ی مضحکی پیش می اد. استاد فیزیک داره با چن نفر خاطره تعریف می کنه
یکی داره با گوشی حرف می زنه :O یکی داره اس ام اس بازی می کنه. یکی انگری برد میزنه. یکی چرت میزنه. و البته تعداد زیادی با هماهنگی قبلی کیفاشونو از پنجره دادن بیرون اجازه می گیرن برن موال از اون جا در میرن و خیلی حالات دیگه. من این جور وقتا برای استفاده ی بهینه
از زمان یا المپیاد می خونم یا با بچه ها می شینیم صحبت می کنیم .
ولی عجب بارونی اومد.خیلی زیبا بود.

hassan_m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی بناب

آقا شروع تعطیلات تابستونی رو به همه دانش آموزایه علامه طباطبایی تبریک می گم
امروز یه حس و حالی مثل چهار شنبه سوری تو کلاس بود
بالاخره کلاسا تموم شد P:> /m\
+
آقای ابراهیم پور گفته جلسه ی اول از اول تا اون جایی که خوندیم امتحان می گیرم. اونم چه امتحانی (< (<

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

ولی حسن blur خیلی حال داد. کل سال تحصیلی رو میشینیم به امید تابستون که تعطیلات تابستونی شروع بشه وقتی هم شروع میشه میگیم
غلط کردیم همون سال تحصیلی بهتره.
اخه این چه زندگییه . همش شوخی. همش مقوا. :-?
من موندم با طباطبایی چی کار کنم. می اد یه موضوع تحقیق میده میره دیگه از میدان دید خارج میشه.

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

حسن از فیوز چه خبر رضایت نامه ها رو داد یا نه :-?

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

هعـــــــــی ... کلاسام تموم شد ... :-< فقط شیمی رو داریم با ریاضی ! :D

الان به دائیم میگم خب کی بیام برا ریاضی که بخونیمش ؟

میگه تستای آنالیزو زدی ؟ میگم همشو ... :-" گفت پس عصر بیار نگاه کنم ، خودتم جمعه بیا بشینیم احتمالو بخونیم !

من : نه همون جمعه هردو باهم بیاییم خیالم راحت تره ! :D ( نصف بیشتر تستا مونده ! <D= )

آقا جلد کتابا خصوصا شیمی چه مزخرف شده ... >:p نمیچسبه همچین !

لا مذهب دین و زندگی ( البته اصطلاح من : دین و مرگ !) کلف تر از هندسس !! :)) ریاضیم ندیدم !

راستی بروبکس فرزانگان میگم بهتون که بگین به بقیه که امروز خانم کیان مهر ( این بود دیگه ؟!) برگشته بهم میگه هفته پیشا زنگ زدیم طرحتو بیاری آوردی ؟ میگم شما یه بار بهم زنگ زدی که توی اونم بنده رو متهم به فرار از مدرسه نموندی ! چیزی در این مضمون یادم نمیاد ! گفت فردا بیار !

کسایی که طرح داشتن ( از جمله شما جناب سناتور ! نیاری خفت میکنم ! ) فردا یا تا شنبه بیارین مدرسه رایت کنین تو سی دی ، جشنواره پژوهشگران سمپاده . من هی گفتما میخوام اصلاحش کنم ، گفتن تا فردا اصلاح کن !! =)) گفتم بذارین باشه برا سال بعد گفتن نع ! :D ( من سه ماهه دارم کار میکنم روش هنوز تموم نکردم ایشون به من میگه تو نصف روز که حتی یه دقیقشم خونه نیستم اصلاحش کن !! =)) )

کسایی هم که از شهرای دیگه ان و نمیتونن بیارن بفرستین طرحاتونو به Gmail م ، خودم میبرم ! ( رو هزینش بالاخره بعدا به توافق میرسیم !! :D )

راستی سرهنگی ملکانی بود آره ؟ کسی میتونه به اون بگه طرحشو بیاره ؟ مال اونم طرح توپی بود . :>

همینا دیگه ! ( عمرا اگه اسپم حساب بشه ! راجب مدرسه حرفیدم ! :> )

• لایک

ghased

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مجتمع فرزانگان
شهر
بناب
مدال المپیاد
کامپیوتر-ریاضی-شیمی

به نقل از senator-sh :
ماشاا... چقد كوتاه نوشته بودي مهندس!!مثه اينكه كمال همنشين در تو اثر كرده(فقط هلاك جمله بنديمم!)!
كلاس المپياد تموم شد؟؟؟!!!! :Oجان من؟خوبه حالا استادتون ميخواستن زمان مدرسه هم بيان كه اينموقه تعطيل شد كلاسا!!جدا كلاس المپياد منظورت بود؟فك نكنم زياد تونسته باشين پيش ببرين.تنها چيزي كه ميتونم بگم: [-(
طرح و فلانو بيخيال شو كه اصلا حوصله ندارم.هر كيم گفته اشتباه كرده.خوبه حالا طرحم تو خوارزمي يك استان شده بود اون بلا رو سرم آوردن.عمرا ديگه من به اون مدرسه طرح بدم.لازمم باشه طرحو اينا بدم يه راه ديگه پيدا ميكنم.شما هم از الان مقدمات كشتن منو فراهم كن!!!
بله سرهنگي ملكانيه!حالا سرهنگي بود يا فرهنگي؟؟!!يه سال گذش من اسم اونو ياد نگرفتم!!!
اسم هيچ كدوم از مسئولارم نيار كه... >:p
بالاخره ما اینیم دیگه ! :D

آره . تموم شد . چون از 15 شهریور دیگه کل مدارس برا نظافت کلاسارو تعطیل میکنن و هم اینکه ما استراحت داشته باشیم !

اتفاقا منو ش.ی گفتیم بهش که بیایین زمان مدرسه . یه جوابی داد باورت نمیشه ! خودم دهنم باز مونده بود !! :-[

گف خانم بابایی خودش گفته زمان مدرسه بیام !!!!!! :O :-\ بعدش چون خودش کنکور ارشد داره امسال شاید نتونه .ولی خب یه احتمالی هس !

طرحتم نده . نگهش دار بپوسه بعدا شفا میده به مریضا . :|

• لایک

-mina-

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میانه
دانشگاه
اهواز
رشته دانشگاه
دامپزشکی

به نقل از EnGiNeEr AvA :
هعـــــــــی ... کلاسام تموم شد ... :-< فقط شیمی رو داریم با ریاضی ! :D

الان به دائیم میگم خب کی بیام برا ریاضی که بخونیمش ؟

میگه تستای آنالیزو زدی ؟ میگم همشو ... :-" گفت پس عصر بیار نگاه کنم ، خودتم جمعه بیا بشینیم احتمالو بخونیم !

من : نه همون جمعه هردو باهم بیاییم خیالم راحت تره ! :D ( نصف بیشتر تستا مونده ! <D= )

آقا جلد کتابا خصوصا شیمی چه مزخرف شده ... >:p نمیچسبه همچین !

لا مذهب دین و زندگی ( البته اصطلاح من : دین و مرگ !) کلف تر از هندسس !! :)) ریاضیم ندیدم !

راستی بروبکس فرزانگان میگم بهتون که بگین به بقیه که امروز خانم کیان مهر ( این بود دیگه ؟!) برگشته بهم میگه هفته پیشا زنگ زدیم طرحتو بیاری آوردی ؟ میگم شما یه بار بهم زنگ زدی که توی اونم بنده رو متهم به فرار از مدرسه نموندی ! چیزی در این مضمون یادم نمیاد ! گفت فردا بیار !

کسایی که طرح داشتن ( از جمله شما جناب سناتور ! نیاری خفت میکنم ! ) فردا یا تا شنبه بیارین مدرسه رایت کنین تو سی دی ، جشنواره پژوهشگران سمپاده . من هی گفتما میخوام اصلاحش کنم ، گفتن تا فردا اصلاح کن !! =)) گفتم بذارین باشه برا سال بعد گفتن نع ! :D ( من سه ماهه دارم کار میکنم روش هنوز تموم نکردم ایشون به من میگه تو نصف روز که حتی یه دقیقشم خونه نیستم اصلاحش کن !! =)) )

کسایی هم که از شهرای دیگه ان و نمیتونن بیارن بفرستین طرحاتونو به Gmail م ، خودم میبرم ! ( رو هزینش بالاخره بعدا به توافق میرسیم !! :D )

راستی سرهنگی ملکانی بود آره ؟ کسی میتونه به اون بگه طرحشو بیاره ؟ مال اونم طرح توپی بود . :>

همینا دیگه ! ( عمرا اگه اسپم حساب بشه ! راجب مدرسه حرفیدم ! :> )
سرهنگی خودش خبر داره داره طرحشوامادهمیکنه.

hussain

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
s
شهر
s

از طرف خودم و همه ی علاقه مندان به نجوم
در گذشت نیل ارمسترانگ رو به همه ی شما تسلیت می گم.

sasan bagheri maleki

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبايي
شهر
بناب
مدال المپیاد
مرحله اول المپياد زيست و شيمي
دانشگاه
علوم پزشكي تبريز
رشته دانشگاه
دندانپزشكي

به نقل از H M S :
از طرف خودم و همه ی علاقه مندان به نجوم
در گذشت نیل ارمسترانگ رو به همه ی شما تسلیت می گم.
کشتی ما رو با این نجومت . خدا رحمتش کنه

• لایک
بالا