پاسخ : مشاور بگیریم یا نه؟
به نظر من که واقعا یه مشاور خوب لازمه البته نه مشاور هایی که وابسته به 1001 موسسه و ... هستن مشاورای واقعا خوبی که کارشون درسته من بعد از یه قرن گشتن بلاخره اون مشاوری که دلم میخواست رو پیدا کردم به نظر من گرفتن مشاور صرفه جویی در وقت و هزینه است مشاور بهت میگه برای چه مبحثی از چه درسی چقدر وقت بزار چیا رو توی تابستون بخون چیا رو نخون چون فراموشت میشه بهت میگه بهترین کتاب های تست و آموزش بازار چیان تا بین 2000 تا اسم و جلد مختلف سرگردون نشی واقعا من خوشحالم از اینکه مشاور گرفتم چون مشاورم به طور واضح بهم گفت تابستون آزمون نرو چون موسسه هایی مثل قلمچی برای اینکه توی تابستون بتونن کتاب هایی مثل زرد رو که از سال پیش مونده بفروشن میان و از همونا سوال میدن خوب طبیعتا وقتی کتاباشونو بخونی راحت میتونی سوالاشونو ج بدی دیگه پس الان میدونم که تابستون بی خودی وقتمو رو آزمون نذارم چون ما با بقیه مدرسه ها فرق داریم هممون و از تابستون داریم میریم مدرسه پس نباید توی جو تبلیغات موسسه ها و آزمون ها و... بیوفتیم فقط یه مشاور خوب میتونه به آدم بگه که چی کار کنه اگه واقعا همچین کسی رو نمیشناسید برید به مشاور هایی که اسمشونو شنیدین سر بزنید بدین براتون یه برنامه بریزن خوب قشنگ معلوم میشه که خوبه یا نه بهترین نفرو انتخاب کنید
این تنها توصیه ای بود که یه آدمی که خیلی قبولش دارم به من کرد من که تا حالا راضیم!