• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاور بگیریم یا نه؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majidariani
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ایمان داشتن به مشاور ؟؟؟

• دارم

رای‌ها: 12 25.5%
  • ندارم

رای‌ها: 35 74.5%

• رای‌دهندگان
    47
پاسخ : مشاور بگیریم یا نه؟

میشه اونایی که مشاور دارن(داشتن) نکات مهم و به درد بخور رو مطرح کنن؟ :)

به نظر من که واقعا یه مشاور خوب لازمه البته نه مشاور هایی که وابسته به 1001 موسسه و ... هستن مشاورای واقعا خوبی که کارشون درسته من بعد از یه قرن گشتن بلاخره اون مشاوری که دلم میخواست رو پیدا کردم به نظر من گرفتن مشاور صرفه جویی در وقت و هزینه است مشاور بهت میگه برای چه مبحثی از چه درسی چقدر وقت بزار چیا رو توی تابستون بخون چیا رو نخون چون فراموشت میشه بهت میگه بهترین کتاب های تست و آموزش بازار چیان تا بین 2000 تا اسم و جلد مختلف سرگردون نشی واقعا من خوشحالم از اینکه مشاور گرفتم چون مشاورم به طور واضح بهم گفت تابستون آزمون نرو چون موسسه هایی مثل قلمچی برای اینکه توی تابستون بتونن کتاب هایی مثل زرد رو که از سال پیش مونده بفروشن میان و از همونا سوال میدن خوب طبیعتا وقتی کتاباشونو بخونی راحت میتونی سوالاشونو ج بدی دیگه پس الان میدونم که تابستون بی خودی وقتمو رو آزمون نذارم چون ما با بقیه مدرسه ها فرق داریم هممون و از تابستون داریم میریم مدرسه پس نباید توی جو تبلیغات موسسه ها و آزمون ها و... بیوفتیم فقط یه مشاور خوب میتونه به آدم بگه که چی کار کنه اگه واقعا همچین کسی رو نمیشناسید برید به مشاور هایی که اسمشونو شنیدین سر بزنید بدین براتون یه برنامه بریزن خوب قشنگ معلوم میشه که خوبه یا نه بهترین نفرو انتخاب کنید
این تنها توصیه ای بود که یه آدمی که خیلی قبولش دارم به من کرد من که تا حالا راضیم!

اگه بخوای واسه گرفتن برنامه درسی یا مثلا چه جوری درس بخونم کی درس بخونم کی بخوابم چی بخورم ;D و امثالهم( :-")بری پیش مشاور از نظر من اصلا خوب نیست چون مشاور نه آدمو میشناسه نه میدونه ویژگیهاش چیا هستن کلا به درد نمی خوره جز یک مورد اونم وقتی عصبانی هستی و حوصله نداری میتونی عقده هاتو سر اون خالی کنی :-" من که تا حالا چند تا مشاور داشتم هر وقت میرفتم پیششون جاهامون برعکس می شد من بهشون مشاوره میدادم :P

یه موضوعی همین الان یادم اومد با پست بالایی.دختر عمه من یه زمانی تو یکی از همین آموزشگاه ها که خیلی هم تبلیغات داره کار میکرد در واقع به عنوان مشاور استخدامش کرده بودن و تو اولین جلسه که همه مشاوراشو از کل کشورجمع کرده بودن بهشون گفتن ببینین اگه شغلتونو دوس دارین و میخواین پول در بیارین باید یاد بگیرین به مردم دروغ بگین چون هیچ چیز از مشاوره و شیوه مطالعه و ...نمیدونین پس هر چیزی که فکر می کنین اونارو دوباره به سمت آموزشگاه می کشونه بگید.دختر عمم 3 ماه بیشتر دوام نیاورد اون جا و اخراجش کردن چون نمی تونست دروغ بگه :| پیش هر مشاوری هم نمیشه رفت فقط خواستم همینو بگم

موافقم....بهترین مشاور کسی هست که با خصوصیات اخلاقی آدم آشنا باشه....و فک کنم بهترین مشاور خود فرد هست البته با تکیه بر خدا و استفاده از تجربه دوستان

کسـی مشـآوره خوب تـو تبریـز میشنـآسه ؟

صداقتـ چه جوریـآس ؟ کسی شمارشـو داره ؟

اینجا کسی ایمیل یا شماره ای از سینا تهرانی (مشاور) داره؟

بنظر من آدم قبل از سال چهارم (پیش)اصلا نباید پیش مشاور بره......!چون خود آدم بیشتر از خودش خبر داره و بعتر میتونه برنامه ریزی کنه.....!سال چهارم هم بره پیش مشاور ببینه چه جوریه....! B-) B-) B-)

Back
بالا