عدد n را بیابید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M r . e n i a c
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

M r . e n i a c

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
عدد n را بیابید که حاصل ضرب رقم های عدد n ، با n^2-10n-22 برابر باشد.

پاسخ : عدد n را بیابید

12؟ :دی
راه حلش هم حدس زدم راستش:-"
باید عدد کوچیک باشه یعنی 2 رقمی و رقم هاشم باید کوچیک باشن. چون n^2 تقریبا باید برابر باشه با ضرب خود رقم ها .. 2 3 تا عدد که امتحان کردم فهمیدم 12 میشه :-؟؟

× شاید بیشتر یه عدد بشه جوابش حتی.. :-؟

~ :-؟ این n^2-10n-22 رو میشه نوشت 47 - ( n-5 ) ^2
که باید مثبت باشه چون این برابر با ضرب رقم ها ی n .یعنی خود عدده باید حداقل 12 باشه... که وقتی 12 رو امتحان کنیم درمیاد :-؟؟

به نقل از Pegior :
باید عدد کوچیک باشه یعنی 2 رقمی و رقم هاشم باید کوچیک باشن. چون n^2 تقریبا باید برابر باشه با ضرب خود رقم ها .. 2 3 تا عدد که امتحان کردم فهمیدم 12 میشه :-؟؟

خسته نباشی ;D ما هم حدس زدیم ;D راه حل مهمه

علاوه بر این که راه حل مهمه،بگید آیا جواب های دیگری هم داره یا نه؟

به نقل از Pegior :

~ :-؟ این n^2-10n-22 رو میشه نوشت 47 - ( n-5 ) ^2
که باید مثبت باشه چون این برابر با ضرب رقم ها ی n .یعنی خود عدده باید حداقل 12 باشه... که وقتی 12 رو امتحان کنیم درمیاد :-؟؟

این که حداقلش 12 هست،درسته، حالا بگید جوابهای دیگری میتونه داشته باشه یا نه؟ با راه حل

به نقل از mahdokht :
این که حداقلش 12 هست،درسته، حالا بگید جوابهای دیگری میتونه داشته باشه یا نه؟ با راه حل
فک کنم تنها جوابه
این که عدد 2 رقمیه واضحه چون n^2 داریم.. وقتی عدد 3 رقمی باشه دست کم n^2 پنج رقمی میشه که حتی اگه عدد 999 هم باشه 9×9×9 ، 3 رقمی میشه...
حالا واسه دو رقمی ها هم عددی که ضرب اعدادش بیشترینه 99 ، که میشه 81 ! بیشترین n دو رقمی که می تونه توی n^2 -10n -22 باشه و جواب کمتر از 81 بشه ، 16س ، بین 12 تا 16 هم فقط 12 میشه:-"
یه حسی بهم میگه خیلی چرت و پرت گفتم :-"

به نقل از Pegior :
فک کنم تنها جوابه
این که عدد 2 رقمیه واضحه چون n^2 داریم.. وقتی عدد 3 رقمی باشه دست کم n^2 پنج رقمی میشه که حتی اگه عدد 999 هم باشه 9×9×9 ، 3 رقمی میشه...
حالا واسه دو رقمی ها هم عددی که ضرب اعدادش بیشترینه 99 ، که میشه 81 ! بیشترین n دو رقمی که می تونه توی n^2 -10n -22 باشه و جواب کمتر از 81 بشه ، 16س ، بین 12 تا 16 هم فقط 12 میشه:-"
یه حسی بهم میگه خیلی چرت و پرت گفتم :-"

راحت کاملا درسته فقط بد توضیح دادی،با اون 999 و 81 ، فکر کنم خواستی بگی که یک عدد از حاصل ضرب رقم هاش همیشه بیشتره

(البته اگه دو رقمی باشه)،قبلا هم گفتی که حداقلش 12 است، پس دو رقمیه

پس n^2-10n-22<n

یعنی n<13،

قبلا هم گفتی که n>=12

پس فقط یه جواب داره اونم 12 هست

جواب pejor درسته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا