۱ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۲:۱۲:۴۶.۶ ۳۸.۴۴ N ۴۶.۷۳ E ۱۳ ۲.۶ ورزقان، آذربايجان شرقي ۷ IGUT شکل موج
۲ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۱:۰۱:۲۶.۶ ۳۵.۸۳ N ۵۱.۸۸ E ۷ ۳.۸ بومهن، تهران ۲۰ IGUT شکل موج
۳ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۰:۴۵:۳۴.۰ ۳۸.۴۲ N ۴۶.۶۷ E ۴ ۳.۴ ورزقان، آذربايجان شرقي ۱۵ IGUT شکل موج
۴ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۰:۳۲:۰۹.۴ ۳۶.۷۳ N ۵۴.۹۷ E ۱۸ ۳.۰ علي آباد، گلستان ۱۱ IGUT شکل موج
۵ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۰:۲۴:۰۵.۱ ۳۸.۴۲ N ۴۶.۶۵ E ۱۶ ۲.۶ ورزقان، آذربايجان شرقي ۷ IGUT شکل موج
۶ ۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۰:۰۴:۰۸.۷ ۳۸.۴۴ N ۴۶.۶۲ E ۴ ۳.۰ ورزقان، آذربايجان شرقي ۱۰ IGUT شکل موج
به نقل از EnGiNeEr AvA :هر وقت اینایی رو که گفتی رو از نزدیک دیدی بیا اینارو بگو تا آدم آتیش نگیره .
تو برا من فقط یه دونه از قول هایی که دادن و توی کمتر از یه ماه شروع کردن به عملی کردنشو بگو من قول میدم جلوی اینهمه آدم ازت معذرت خواهی کنم.بابا بخدا همش حرفه . وقتی هنوز آوار میریزه وقتی تازه بعد سه روز دو نفر از زیر آوار ورزقان میاد بیرون چطور بیان خونه بسازن ؟ همین وامی که میگی از کجا میدونی میدن ؟ یه وام معمولی حداقل یه هفته دوندگی داره از این اداره به اون اداره داره . چطور بیان پولو همینطوری بدن به مردم !؟ 15.5 میلیون هم چیز کمی نیست که به هر نفر بدنش .
سی چهل میلیون رو گفتم که بدونین فقط چند خونوار این پول رو جمع کردن کل کشورو که نگفتم می دونین اگه همه همینطوری پول بدن چقدر می شه؟خوب می دونم تقریبا غیر ممکنه ولی چی کار کنن؟کارگرای بیچاره که روبات نیستن از صبح تا شب کار کنن.شما راه حل بهتری می دونی؟به نقل از sadlove :با 30 40 میلیون میشه خونه ساخت تو این مملکت ؟؟
تازه یک ماه دیگه هم پاییزه و هوا سرده !! :-s تو یه ماه میتونن این همه خونه بسازن ؟؟ :-s الان شروع به ساخت کردن ؟؟ :-s
چطور کارگرای بیچاره برا کشورای دیگه از روبات بدترن برا اینجا هیچین ؟به نقل از kOs@r_A :سی چهل میلیون رو گفتم که بدونین فقط چند خونوار این پول رو جمع کردن کل کشورو که نگفتم می دونین اگه همه همینطوری پول بدن چقدر می شه؟خوب می دونم تقریبا غیر ممکنه ولی چی کار کنن؟کارگرای بیچاره که روبات نیستن از صبح تا شب کار کنن.شما راه حل بهتری می دونی؟
به نقل از kOs@r_A :ببخشیدا من خودم قبل از اینکه یه ایرونی باشم یه آذربایجانیم.سنگ دولت رو هم به سینه نمی زنم .منم همون شنیده هام رو گفتم. همه اینایی که شما گفتی درسته محض اطلاع هم باید بگم تو این زلزله اولین اورژانسی که براشون اومد از میاندوآب بوده اولین امداد رسانی از قوشاچای بود همین از فامیلای خونواده ما فقط سی میلیون جمع شده. داداش من دیروز رسیده چهل میلیون از دوستاش جمع کرده بودن اونارو برده بود.اگه دولت هم کمک نکنه ما هستیم.من بیچاره هم فقط چیزایی که TV گفته بود رو گفتم اگه TV هم دروغ می گه پس مشکل از ریشه اس.![]()
به نقل از kOs@r_A :سی چهل میلیون رو گفتم که بدونین فقط چند خونوار این پول رو جمع کردن کل کشورو که نگفتم می دونین اگه همه همینطوری پول بدن چقدر می شه؟خوب می دونم تقریبا غیر ممکنه ولی چی کار کنن؟کارگرای بیچاره که روبات نیستن از صبح تا شب کار کنن.شما راه حل بهتری می دونی؟
به نقل از alireza khani :میگند تهران هر 100 سال زلزله فجیح ناک میاد ولی الآن 160 ساله که نیومده . خدا به کشورمون رحم کرده و توی پایتخت زلزله نمی اندازه که اگر بندازه بدبختیم و کل کشر به هم میریزه چون همه ی شخصیت های سیاسی ، اقتصادی و علمی کشور تو تهران زندگی میکنند. خدا رحم کرده و داره این نیروی عظیم رو جا های دیگه بروز میده! احتمالاً