یکی در میون دارم جفت پا میرم توشون! (به نقل از F.CH :امتحانات چطور پیش میره دوستان؟؟؟؟![]()
برای این که بدبخت دانش آموزو تا ساعت دو نیم ظهر جهت کسب علم و دانش تو مدرسه نگه میدارن! زنگ تفریحا ارزش از جا بلند شدنم ندارن! حجم تکالیف معلمان گرام! نداشتن بغل دستی شلوغ و پرحرف ! مگه میذارن ازشون جداشی! میترسن فکشون برای چند لحظه استراحت کنه!و هزاران دلایل دیگر...به نقل از speed :یه سوال .... چرا ما منظورم دانش آموزان .. نمی خوایم درس بخونیم؟ همش دنبال بهانه آیم که از کلاس بریم بیرون...چرا ؟ مشکل کجاست؟
حالا چرا یک در میون؟به نقل از kH76 :یکی در میون دارم جفت پا میرم توشون! (![]()
امیدوارم 20 بگیری!به نقل از kOs@r_A :چرا باید خجالت بکشیم؟ من صد بار هم گفتم که من واسه اون موضوع نرفته بودم به خاطر خانم عظیمی رفته بودم قرار بود بهش سی دی بدم.می تونی بپرسی ازشون خانم آقاپور هم نذاشت برگردیم خونه هامون حتی دعوا هم کردم باهاش. در ضمن هممون هم قصد داشتیم بهتون سوالا رو بدیم ولی برین یقه نویده رو بگیرین چون اون یه حرفی زد که من به همه بچه ها گفتم که بهتون ندن. می خوای برو ازش بپرس .بگو تو به کوثر تو سالن کنار حانیه درباره این اومدن به مدرسه چی گفتی؟اون هم جوابتونو میده.
با تشکر مدیریت ...... :P
+ درضمن 5 نفر نبودیم 12 نفر بودیم
این که پرسیدن نداره آخه؟؟؟!!! (به نقل از first_74 :کسی نمیخواد به سوال من جواب بده؟
ینی اصلن بچه ریاضی دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=9627به نقل از first_74 :کسی نمیخواد به سوال من جواب بده؟
ینی اصلن بچه ریاضی دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!
100 درصد!به نقل از speed :بچه ها یه سوال انصافا چقدر به کارایی که می کنید ایمان دارین؟ینی میای یه تصمیمی میگیری و اون تصمیم نتیجه ی بدی دنبالش میاره..اون لحظه بازم به درست بودم تصمیمت اعتقاد داری؟؟.....
مگه میشه کسی بدون فکر کردن به عواقب یه کاری دست به عمل بزنه؟! اگر عده ای هم کارهای درستی انجام نمیدن به خاطر اینکه فکر درستی نمیکنن! می خوام بگم: قطعا به کارایی که میکنیم ایمان داریم چون ناشی از فکر و نظر ماست! و فکر نکنم کسی فکر خودشو اشتباه بدونه!!به نقل از speed :بچه ها یه سوال انصافا چقدر به کارایی که می کنید ایمان دارین؟ینی میای یه تصمیمی میگیری و اون تصمیم نتیجه ی بدی دنبالش میاره..اون لحظه بازم به درست بودم تصمیمت اعتقاد داری؟؟.....
به نظر من که اگه به کاری ایمان نداشته باشیم اون موقع کارو نمیتونیم کامل و درست انجام بدیم!به نقل از speed :بچه ها یه سوال انصافا چقدر به کارایی که می کنید ایمان دارین؟ینی میای یه تصمیمی میگیری و اون تصمیم نتیجه ی بدی دنبالش میاره..اون لحظه بازم به درست بودم تصمیمت اعتقاد داری؟؟.....
مسئله درست یا اشتباه بودن کارم نیست که مسئله عادلانه قضاوت نکردن دیگرانه که فقط به خاطر چند تا دلیل کم ارزش گناهارو فقط رو سر من ریختن!!!!به نقل از kH76 :مطمئن باشید اگه کار شما درست می بود الان برای هرکسی هم مشکلی ایجاد می شد برای شما مشکلی نداشت!
ایراد اصلی اینجاست که ما کارهامون رو ناقص انجام میدیم! مثل یه مرد پای حرفایی که زدیم نمی مونیم!همیشه عجله می کنیم!به ظاهر ،کارمون درسته ولی از پشت پرده خبر نداریم! همیشه از ظاهر قضاوت می کنیم! آبروی دیگران رو اصلا در نظر نمی گیریم و فقط دنبال اینیم که خودمونو کنار بکشیم!
وجدانا مگه ما این ویژگی هارو نداریم؟! در حالت کلی انسان این جوریه! ولی بعضی ها هستن که شورشو درآوردن!![]()
چه جالب! یه اتفاقی هم برای من و چنتا از دوستام افتاده بود که دقیقا این حالت پیش اومد! کسی که به ما توهین کرده بود (به خاطر یه موضوع خیلی خیلی کم ارزش) خودشو با همه ی توهین هاش کنار کشید و همه ی تقصیرات سر من خالی شد!خدارو شکر میکنم به نتیجه ای نرسید وگر نه.... میدونستم باهاش چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از first_74 :مسئله درست یا اشتباه بودن کارم نیست که مسئله عادلانه قضاوت نکردن دیگرانه که فقط به خاطر چند تا دلیل کم ارزش گناهارو فقط رو سر من ریختن!!!!
خب فرق اتفاقی که واسه من افتاد با اتفاقی که واسه شما افتاده تو همینه!!!به نقل از kH76 :چه جالب! یه اتفاقی هم برای من و چنتا از دوستام افتاده بود که دقیقا این حالت پیش اومد! کسی که به ما توهین کرده بود (به خاطر یه موضوع خیلی خیلی کم ارزش) خودشو با همه ی توهین هاش کنار کشید و همه ی تقصیرات سر من خالی شد!خدارو شکر میکنم به نتیجه ای نرسید وگر نه.... میدونستم باهاش چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام مهریار جان خوش حالم که تو هم بالاخره اومدی!!!به نقل از m.hanafi :سلاااااااام!
منم اسمم مهریاره!
تازه عضو شدم!
امیدوارم امتحانارو خوب داده باشین!
فقط مراقب باشید طرفو نکشید!!!!(مثل اینکه خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی دلتون خونه)؟!!!به نقل از first_74 :خب فرق اتفاقی که واسه من افتاد با اتفاقی که واسه شما افتاده تو همینه!!!
مال من به نتیجه رسیدش و بد جوری هم به نتیجه رسیدش!!!!!!!!!!
ولی منم میدونم که قراره باهاش (باهاشون!) چی کار کنم!سلام مهریار جان خوش حالم که تو هم بالاخره اومدی!!!