سمپادیای میاندوآبی!

Forough

::باران::
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : سمپادیای میاندوآبی!

حقایق حاکی از آن است که همه در حالBOOK WORMING هستن به جز من!!!! چون تنها فردی که وجود داره منم! :))

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

بچه ی ریاضی-فیزیک بین شماها هستش؟
(به جز من و اسپید!)
یه دعا:

اللهم اجعل فی الافکار التلامیذ رشتة الریاضی!

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
میـــــــــــــــــــــــاندوآب
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

به نقل از F.CH :
امتحانات چطور پیش میره دوستان؟؟؟؟ (;
یکی در میون دارم جفت پا میرم توشون! (:|
به نقل از speed :
یه سوال .... چرا ما منظورم دانش آموزان .. نمی خوایم درس بخونیم؟ همش دنبال بهانه آیم که از کلاس بریم بیرون...چرا ؟ مشکل کجاست؟
برای این که بدبخت دانش آموزو تا ساعت دو نیم ظهر جهت کسب علم و دانش تو مدرسه نگه میدارن! زنگ تفریحا ارزش از جا بلند شدنم ندارن! حجم تکالیف معلمان گرام! نداشتن بغل دستی شلوغ و پرحرف ! مگه میذارن ازشون جداشی! میترسن فکشون برای چند لحظه استراحت کنه!و هزاران دلایل دیگر... ;))

Forough

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از kH76 :
یکی در میون دارم جفت پا میرم توشون! (:|
حالا چرا یک در میون؟ :))
کشف گونه دیگری از انسان های عقده ای:
امروز امتحان ریاضی داشتیم,1سوال داده بودن خانم ش.ح,کلی وقت گذاشتم روش, دیدم حل نمیشه! گفتم شاید من بلد نیستم! از روش رد شدم! بعد دیدم یواش یواش صدای بچه ها داره در میاد! گفتن که چنین چیزی گفته نشده! بعد معلوم شد از سوالایی هستش که سرکار علیه در جلسه ای گفتن که از 29 نفر,5 نفر تو کلاس بودن و بقیه مونده بودن برای فرجه تو خونه و سر کلاس حاضر نبودن! این دبیر محترم بعداینکه سوالو حل کردن,سفارش شدیدی نمودن که به غایبا داده نشه! وقتی اعتراض کردیم,خانم ر.آ گفتن که شما باید سر کلاس می بودید!!! منم از حرصم گفتم:خوشبختانه اونایی که سر کلاس بودن توانایی نوشتنشو ندارن!!!!!!!! دلم خنک شد!!!! ایشون هم در جواب من گفتن: خب,اونوقت به دبیر میگن ما بلد نشدیم! حالا مراقب جلسه دیگه داشت میرف رو عصاب همه!!! خانم چ.ن بودن! داشتن برا خودشون میخندیدن و میگفتن باید از دیر مربوطه بخاطر گرفتن انتقام تشکر کنیم! جواب ایشون رو هم دادم,گفتم خانم عزیز ما نمونده بودیم خونه بازی کنیم,مونده بودیم مطالعه کنیم! جوابی نتونستن بدن گفتن: خانما نظم جلسه رو بهم نزنید!!!!!!! واقعا اسم این کارو باید چی گذاشت آخه؟؟؟؟؟؟ آیا اینجا تیزهوشان است؟؟؟؟؟؟ برا بچه های خوئدمون متاسفم که سر کلاس رفتن و به ما خیانت کردن از جمله ک.ع, ش.ق و...! واقعا از خودتون خجالت بکشید!!!!!!!!

kosar abdeyan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
miandoab
دانشگاه
علوم پزشکی ارومیه

چرا باید خجالت بکشیم؟ من صد بار هم گفتم که من واسه اون موضوع نرفته بودم به خاطر خانم عظیمی رفته بودم قرار بود بهش سی دی بدم.می تونی بپرسی ازشون خانم آقاپور هم نذاشت برگردیم خونه هامون حتی دعوا هم کردم باهاش :>. در ضمن هممون هم قصد داشتیم بهتون سوالا رو بدیم ولی برین یقه نویده رو بگیرین چون اون یه حرفی زد که من به همه بچه ها گفتم که بهتون ندن. می خوای برو ازش بپرس .بگو تو به کوثر تو سالن کنار حانیه درباره این اومدن به مدرسه چی گفتی؟اون هم جوابتونو میده.
با تشکر مدیریت ...... :P :>
+ درضمن 5 نفر نبودیم 12 نفر بودیم

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

کسی نمیخواد به سوال من جواب بده؟
ینی اصلن بچه ریاضی دیگه ای وجود نداره؟!!!!!!

Forough

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از kOs@r_A :
چرا باید خجالت بکشیم؟ من صد بار هم گفتم که من واسه اون موضوع نرفته بودم به خاطر خانم عظیمی رفته بودم قرار بود بهش سی دی بدم.می تونی بپرسی ازشون خانم آقاپور هم نذاشت برگردیم خونه هامون حتی دعوا هم کردم باهاش :>. در ضمن هممون هم قصد داشتیم بهتون سوالا رو بدیم ولی برین یقه نویده رو بگیرین چون اون یه حرفی زد که من به همه بچه ها گفتم که بهتون ندن. می خوای برو ازش بپرس .بگو تو به کوثر تو سالن کنار حانیه درباره این اومدن به مدرسه چی گفتی؟اون هم جوابتونو میده.
با تشکر مدیریت ...... :P :>
+ درضمن 5 نفر نبودیم 12 نفر بودیم
امیدوارم 20 بگیری! :)) ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان! اون 3A2 که داشتیم خیلی وقت پیش رفته! فقط نمیخواستم باورش کنم! امیدوارم در همه مراحل زندگیتون به همین روال که خودتون می پسندید و انتخاب کردید باشید! :)
به نقل از first_74 :
این که پرسیدن نداره آخه؟؟؟!!! (:| میتونید از پروفایل ها ببینید! :-<

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

در جواب F.Ch: برای این که یه روز حسش هست یه روز حسش نیست! منظورم درس خوندنه! من کلا طرح زوج و فردو روی برنامه درسیم پیاده میکنم!
از شانس بده من ریاضی افتاده بود تو روز فرد! یه نمره ی فضایی میگیرم! فکر کنم تو کارنامم ریاضی همانند قمری درخشان بدرخشد! :D

• شروع کننده موضوع

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از first_74 :
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=9627
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=13857

البته دومی باید مینوشت 93 نه 94.

• لایک
امتیازات: dani

speed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

بچه ها یه سوال انصافا چقدر به کارایی که می کنید ایمان دارین؟ینی میای یه تصمیمی میگیری و اون تصمیم نتیجه ی بدی دنبالش میاره..اون لحظه بازم به درست بودم تصمیمت اعتقاد داری؟؟.....

Forough

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
ارومیه/ تبریز
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از speed :
بچه ها یه سوال انصافا چقدر به کارایی که می کنید ایمان دارین؟ینی میای یه تصمیمی میگیری و اون تصمیم نتیجه ی بدی دنبالش میاره..اون لحظه بازم به درست بودم تصمیمت اعتقاد داری؟؟.....
100 درصد!

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

به نقل از speed :
مگه میشه کسی بدون فکر کردن به عواقب یه کاری دست به عمل بزنه؟! اگر عده ای هم کارهای درستی انجام نمیدن به خاطر اینکه فکر درستی نمیکنن! می خوام بگم: قطعا به کارایی که میکنیم ایمان داریم چون ناشی از فکر و نظر ماست! و فکر نکنم کسی فکر خودشو اشتباه بدونه!! :-/
تنها چیزی که به عدالت بین مردم تقسیم شده عقله؛ چون همه فکر میکنن عاقلن! ;))

• لایک
امتیازات: speed

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

به نقل از speed :
به نظر من که اگه به کاری ایمان نداشته باشیم اون موقع کارو نمیتونیم کامل و درست انجام بدیم!
بعدشم اگه واقعن به کاری که میکنیم ایمان داشته باشیم عواقبش رو هم تحمل میکنیم!(یا مجبوریم تحمل کنیم!!!)
مثلن من الان یه سری اتفاقایی واسم افتاده و چون مطمئنم که کار من اولش درست بوده حاضرم (مجبورم!) این مشکلاتی رو که واسم درس شده رو (مجبورم!) تحمل کنم!

• لایک
امتیازات: speed

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

مطمئن باشید اگه کار شما درست می بود الان برای هرکسی هم مشکلی ایجاد می شد برای شما مشکلی نداشت!
ایراد اصلی اینجاست که ما کارهامون رو ناقص انجام میدیم! مثل یه مرد پای حرفایی که زدیم نمی مونیم!همیشه عجله می کنیم!به ظاهر ،کارمون درسته ولی از پشت پرده خبر نداریم! همیشه از ظاهر قضاوت می کنیم! آبروی دیگران رو اصلا در نظر نمی گیریم و فقط دنبال اینیم که خودمونو کنار بکشیم!
وجدانا مگه ما این ویژگی هارو نداریم؟! در حالت کلی انسان این جوریه! ولی بعضی ها هستن که شورشو درآوردن! :|

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

به نقل از kH76 :
مطمئن باشید اگه کار شما درست می بود الان برای هرکسی هم مشکلی ایجاد می شد برای شما مشکلی نداشت!
ایراد اصلی اینجاست که ما کارهامون رو ناقص انجام میدیم! مثل یه مرد پای حرفایی که زدیم نمی مونیم!همیشه عجله می کنیم!به ظاهر ،کارمون درسته ولی از پشت پرده خبر نداریم! همیشه از ظاهر قضاوت می کنیم! آبروی دیگران رو اصلا در نظر نمی گیریم و فقط دنبال اینیم که خودمونو کنار بکشیم!
وجدانا مگه ما این ویژگی هارو نداریم؟! در حالت کلی انسان این جوریه! ولی بعضی ها هستن که شورشو درآوردن! :|
مسئله درست یا اشتباه بودن کارم نیست که مسئله عادلانه قضاوت نکردن دیگرانه که فقط به خاطر چند تا دلیل کم ارزش گناهارو فقط رو سر من ریختن!!!!

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

به نقل از first_74 :
مسئله درست یا اشتباه بودن کارم نیست که مسئله عادلانه قضاوت نکردن دیگرانه که فقط به خاطر چند تا دلیل کم ارزش گناهارو فقط رو سر من ریختن!!!!
چه جالب! یه اتفاقی هم برای من و چنتا از دوستام افتاده بود که دقیقا این حالت پیش اومد! کسی که به ما توهین کرده بود (به خاطر یه موضوع خیلی خیلی کم ارزش) خودشو با همه ی توهین هاش کنار کشید و همه ی تقصیرات سر من خالی شد!خدارو شکر میکنم به نتیجه ای نرسید وگر نه.... میدونستم باهاش چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mehryar.hanafi

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
miandoab tizhooshan
شهر
miandoab

سلاااااااام!
منم اسمم مهریاره!
تازه عضو شدم!
امیدوارم امتحانارو خوب داده باشین!

dani

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
کامپیوتر-سخت افزار

به نقل از kH76 :
چه جالب! یه اتفاقی هم برای من و چنتا از دوستام افتاده بود که دقیقا این حالت پیش اومد! کسی که به ما توهین کرده بود (به خاطر یه موضوع خیلی خیلی کم ارزش) خودشو با همه ی توهین هاش کنار کشید و همه ی تقصیرات سر من خالی شد!خدارو شکر میکنم به نتیجه ای نرسید وگر نه.... میدونستم باهاش چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب فرق اتفاقی که واسه من افتاد با اتفاقی که واسه شما افتاده تو همینه!!!
مال من به نتیجه رسیدش و بد جوری هم به نتیجه رسیدش!!!!!!!!!!
ولی منم میدونم که قراره باهاش (باهاشون!) چی کار کنم!
به نقل از m.hanafi :
سلاااااااام!
منم اسمم مهریاره!
تازه عضو شدم!
امیدوارم امتحانارو خوب داده باشین!
سلام مهریار جان خوش حالم که تو هم بالاخره اومدی!!!

dokhtare tanha

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب

ببخشید دوستان یه سوال داشتم : تو این المپیادایی که یکی دو روز یه بار میدید , مثل مال ما , از ترم دوم هم سوال میدن ؟؟؟ :-/ :-/ :-/ :-/
یه نگاه به صفحه های 100 - 102 - 103 - 122 و 130 کتاب زبان فارسی تون بندازید !!!!!!!!! ( مخاطب : همکلاسی های عزییییییییز ) ~X( ~X( (:| :-?? :-?? :-??
دارم دیوونه میشم
X-(

kH76

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان میاندوآب
شهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
ارومیه
رشته دانشگاه
روانشناسی

به نقل از first_74 :
خب فرق اتفاقی که واسه من افتاد با اتفاقی که واسه شما افتاده تو همینه!!!
مال من به نتیجه رسیدش و بد جوری هم به نتیجه رسیدش!!!!!!!!!!
ولی منم میدونم که قراره باهاش (باهاشون!) چی کار کنم!سلام مهریار جان خوش حالم که تو هم بالاخره اومدی!!!
فقط مراقب باشید طرفو نکشید!!!!(مثل اینکه خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــی دلتون خونه)؟!!!

بالا