به نقل از قوانین انجمن :*در صورتی مجاز به صحبت کردن در مورد شهرتون هستید که نشه اون موضوع رو توی جغرافیا و گردشگری مطرح کرد و بعلاوه مرتبط با جهت گیری انجمن باشه.
دبیر ریاضی برای کدوم قسمت ریاضی؟!به نقل از نورا. :حالا جدا از شوخی، اخه الان کوثره بره جغرافیا تاپیک بزنه: بچهها دوتا رود شهرمون یکی میکنن؟!!!! اونوقت نمیگن برا این تاپیک زدی؟!
+ دبیر ریاضی خوب میشناسین ؟
به نقل از first_74 :دبیر ریاضی برای کدوم قسمت ریاضی؟!
ترکیبیات و احتمال و ...؟
دیفرانسیل و مشتق و ...؟
هندسه پایه و تحلیلی و...؟
به نقل از نورا. :شما دبیراتون رو موضوعی انتخاب میکردین ؟
کلا یه دبیر ریاضی باشه، برای ریاضی تجربی!
استغفرالله! حامده دیگه!به نقل از چوپان :این first_74 کیه؟!
البته اگه اینجوری پیش بره این بین النهرین تبدیل میشه به بین الخشکین!به نقل از naeemeh :میادو آب =بین النهرین
کی گفته ما اسپم میدیم اینجا؟!به نقل از شم :پنجاه و دوصفحه مال شماس،سیزده صفحه مال ما :-اسپم خداقوت
من نگفتم که پستای شما اسپمن،من گفتم پستی که دادم اسپمهبه نقل از first_74 :کی گفته ما اسپم میدیم اینجا؟!
اگه اسپم بودن مدیر تذکر و پاک میکردشون!!!
چرا شما طاقت بحث مفید بین بچه های یه شهر کوچیک رو ندارین؟!
ما بلدیم بحث مفید بین خودمون بذاریم!!!
####
خب از بچه های شهر چه خبر؟!
کنکوریا که میان اینجا چطوره درسشون؟!
بقیه که میان اینجا درساشون چطوره؟!
خوب خیلی چیزا ممکنه نوشته بشه! اسم خاص نحوه نوشتنش سلیقه ای هست.به نقل از نورا. :نام شهرمون به انگلیسی miandoab / miyandoab نوشته میشه ؟
به نقل از ShA Di :کاربرای جدید همشهری معرفی کنین خودتونو
به نقل از Sanctum :خوب خیلی چیزا ممکنه نوشته بشه! اسم خاص نحوه نوشتنش سلیقه ای هست.
ولی رایج ترینش همون Miandoab عه!
به نقل از Adam vizly :اینکه اسمش چطوری نوشته میشه تو جاهای رسمی خیلی راحت با چک کردن ویکی پدیاش قابل فهمه
شهرستان میاندوآب
بچه های شهرما یه مشکلی که دارن دوست ندارن با بچه های بقیه شهرا قاطی بشن (البته به جز چندتا خودمون که جایی جز اینجا نداریم )و خب این خیلی بده
باعث میشه آدم خیلی چیزا رو نفهمه و یاد نگیره واسه اینه که تو سایت و اینجور جاها فعالیتی ندارن متاسفانه