• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چپ دستان و راست دستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Id
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چپ دستان و راست دستان

به نقل از شقایق.س :
بعله!
آقا من دقیقا خلافِ این چیزایی که شما میگین شنیدم!
این که چپ دستا،کارای محاسباتی ـشون خوبه و هنری افتضاح! :-"
من خودمم چپ دستم!اصن توی کارای هنری استعدادم یه چیزیه زیرِ صفر ;D :-"
ولی خوب ریاضیم خیلی خوبه!
اینو ببینید:
اشتباهت عدم دقت به اینه که نیمکره راست رو هنری کشیده و نیمکره راست مال چپ دست هاست(طبق اون نظریه) و راست هم برعکس ;Dگرفتی که؟

به نقل از کهکشان... :
اشتباهت عدم دقت به اینه که نیمکره راست رو هنری کشیده و نیمکره راست مال چپ دست هاست(طبق اون نظریه) و راست هم برعکس ;Dگرفتی که؟
ها؟ ;D
آره موافقم، ولی خوب این عکسِ اینجوریه دیگه!
ولی دقیقا خلافِ واقعیتِ!(حداقلش برای من!)
×راستی میدونستین 13اوت(پریروز)روز جهانی ِ چپ دستا بود؟! :-<خبر نداشتم!
علاوه بر اون:
آخرین تحقیقات نشان می‌دهد كه تمام آن دسته از افرادی كه چپ دست هستند، در قسمت های مشخصی از مغزشان نسبت به راست دست‌ها پیشرفته ترند؛ به طور مثال آنها خلبانان بهتری می‌شوند و معمولا از جمله افرادی هستند كه به راحتی می‌توانند دو كار را هم زمان به خوبی انجام دهند، مثل صحبت كردن و رانندگی.
اینا رو بخونین!چیزای جالبی نوشته ... 8-^

الآن بریم تمرین کنیم چپ دست بشیم فرقی به حالمون داره؟ :-" ;D

به نقل از شهریار :
الآن بریم تمرین کنیم چپ دست بشیم فرقی به حالمون داره؟ :-" ;D
این دقیقا همون نکته ای بود که من بهش اشاره کردم که خوب نمیشه تو بزرگسالی چپ دست هارو تشخیص داد چون امکان داره به مرور عادت کرده باشن !
یه فرضیه هم که دارم اینه که اونی که ذاتا چپ دسته نمیکره راستش از اول بهتر کار می کرده
حالا اگه شما با تمرین دست چپ شی میتونی از نمیکره سمت راستت بیشتر کار بکشی تا نسبت به قبل بهترشه

من شنیدم تا 20 سالگی تمرین کنیم خویه هـا!!!میگن 2 طرف مغز بیشتر کار میوفته!!! :-??

به نقل از RATANIOT :
این که میگید مغز از دو نیمکره ی چپ و راست تشکیل شده الان دیگه اعتبار نداره. الان یه نظریه مطرحه که میگه مغز از چهار قسمت تشکیل شده ( یه علامت + از بالا روی مغز فرض کنید). هر فردی دو تا از این چهار قسمت مغزش فعالتره که هیچوقتم این دو قسمت کنار هم نیستن یعنی اگه از بالا روی مغز یه محور مختصات بکشیم یا بخشهای 1 و 3 فعالترن یا بخشهای 2 و 4 ! (میدونم خیلی خیلی بد توضیح دادم ;D)
روی همین حسابم میگم که بحثتون یکم ایراد داره...
توضیح بیشتر؟منبع؟

من راست دستم اما فک می کنم چپ دستا تو کارای تجسمی باهوش ترن و راست دستا تو کارای محاسباتی آخه این راست دستی و چپ دست بودن به نیمکره های مغز مربوطه :-\ \:D/
موافقم.
من خودم دست راستم و ریاضیات و کارای از این قبیل رو خیلی خوب انجام میدم ولی خوب دوستای چپ دستم کارای هنریش خیلی خوبه...

من چپ دستم ولی نه کامل! مثن صورتمو با دست چپ تقریبن نمیتونم بشورم! ضمنن کاملن راست پا هم هستم! البته بعضی کارا مثل ماوسیدن! رو با هر دو دست راحت انجام میدم. درک ریاضیم خوبه ولی تو محاسبات افتضاحم. در مورد هنر هم در تمام دوران تحصیل نفر اول هنر کلاس بودم ;D ورزشم با اینکه خودم همیشه باور دارم که استعداد فوق العاده ای توش دارم و خیلی وقتا باعث شگفتی هم شدم معمولن بازیم نمیدن :-L

من تقریباچپ دستم استدلالم خیلی خوبه ولی انقد حوصله نداشتم محاسبه کنم که محاسباتم له شده .در واقع هر کاری روبا یه دست انجام میدم!قاشق با چپ،موس با راست،میوه پوس کندن باچپ،در وا کردن با راست،نوشتنم با هردو !اصن یه وضیه!!(البته با چپ ی کم راحت ترما)!حالا می خواستم ببینم این اشکال درس میکنه؟!! :(چون یه روان شناس میگف باید رو ی جهت فوکوس کنید!)اگه کسی چیزی شنیده ممنون میشم بدونم!(همین مونده مشکل شخصیتیم بگیریم!)
البته 2 دس بودنمو باهاش حال میکنم شدید! :))

یک اینفوگراف حالب درباره چپ‌دست‌ها:

Infographic-Left-Handed-Facts-and-Stat1.png

Back
بالا