به نظر من تبدیل IQ از حالت بالقوه به حالت بالفعل امکان پذیره ولی یه فرد بالغ نمیتونه توانای بالقوه ی IQ شو افزایش بده...به نقل از نسترنّگار :به نظر شما افزایش ضریب هوشی IQ امکان پذیره؟ مثلاً از راه انجام دادن یک سری فعالیتهای خاص
منم با این مطلب موافقم .به نقل از RATANIOT :به نظر من تبدیل IQ از حالت بالقوه به حالت بالفعل امکان پذیره ولی یه فرد بالغ نمیتونه توانای بالقوه ی IQ شو افزایش بده...
به نقل از Whisper of Life :من یک چند جا خوندم که گوش دادن به قرآن و حل مسائل ریاضیات باعث افزایش هوش فردی می شه...
به نقل از fdd :گوش دادن به قرآنو موافقم! :)
خب راستشو بخوای من از یه نظر دیگه گفتم! یعنی حرف دوستمونو تایید نکردم! :)در واقع مثل استفهام انکاری که تو ادبیات داریم من از اخبار انکاری استفاده کردم! >:pبه نقل از :| :مرسی از نظرتون - ولی اینو بدونین که مسائل اعتقادی نیروی خودشون رو دارن یعنی شما اگه مثلا ایمان داشته باشی که با گوش دادن به قرآن این اتفاق میفته شاید بیفته واقعا!و چون در مسائل مذهبی تعداد افرادی که از ایمان بالایی برخوردار هستن کم نیست، شاید تعداد افرادی که این نظر رو داشته باشن هم کم نباشه -
ولی ای کاش منبع موثقی معرفی میشد
ریاضیات آره میشه گفت چون بالاخره تو رو به تکاپو و تلاش وادار میکنه که فک کنی و حل کنی ولی قرآن ...؟! تکذیب نمیکنم ولی همین جوری هم قبول نمیکنم!
این ادعا خیلی خیلی قدیمیه و ساخته ی ذهن روانشناسا است !که برای روحیه دادن به مراجعینشون استفاده کردن ،جدیدا اینطور فکر نمی کنن !به نقل از surgeon-ali :با اجازه ی بقیه این بنده حقیرم میخوام نظر بدم.ببخشید بی ادبیه نظر دادن.چون من در حدی نیستم که نظر بدم.
توانایی مغز انسان چیزی معادل یه ابر ابر کامپیوتر به مساحت شهر تگزاس(۶۹۶٬۲۴۱ کیلومتر مربع)به بلندیه یه ساختمون 100 طبقس.قدرت زیادیه نه؟این انسان رو نامحدود میکنه.ولی ما فقط از 10 درصدش استفاده میکنیم.طرز فکر ما و استفاده ای که از مغز میکنیم باعث افزایش پیوند های سیناپسی میشه که مغز راحت و سریعتر پیامارو انتاقل میده.این به معنای باهوش شدنه.البته هوش یه چیز نسبیه(این یعنی نسبیت ).همچنین هر چقدر مغز بتونه از یه پیوند سیناپسی بیشتر پیام انتقال بده اون پیوند روابط طولانی مدتتر پیدا میکنه.این افزایش سرعت عکس العمل.اطلاعات بیشتری هم در مورد مغز هست که اگه خواستید و این بنده حقیر رو قابل دونستید میتونید بهم ایمیل بدید تا براتون بفرستمش.با زهم پوزش میخوام به خاطر اینکه نظر دادم.