خوش‌بین یا بدبین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farnoosh hashemi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شما چه جور آدمی هستید؟!

• خوشبین ام در اکثر مواقع.

رای‌ها: 8 15.7%
  • بدبین ام در اکثر مواقع.

رای‌ها: 8 15.7%
  • تمام تلاشمو میکنم تا واقع بین باشم.

رای‌ها: 31 60.8%
  • به اتفاقات زیاد فکر نمیکنم در کل و جزو هیچ دسته ای نیستم.

رای‌ها: 4 7.8%

• رای‌دهندگان
    51
  • Poll closed .
پاسخ : خوشبین یا بدبین؟!

آدم باید خوشبین باید اما در حد اعتدال >:D< >:D<
اگه هم به همه چی بد بین باشی خب اصلا زندگی واسه خود آدم :-&میشه!!!!!!!!! ~X( ~X(

من بیشترسعی میکنم واقع بین باشم ودربعضی مواقع خوش بین چون وقتی دلتوبه سمت چیزای خوب گرایش بدی نظرت نسبت به ادماعوض میشه ومیتونی بهترباهاشون تعامل داشته باشی امااگه یکی ازاعتمادت سوء استفاده کرددیگه نمیشه نسبت به اون ادم وکاراش خوش بین بودپس این جورمواقع بایدواقع بین باشی

من خودم آدم واقع بینی ـم . فک میکنم واقع بین بودن خیلی بهتر از خوش بین بودن یا بد بین بودن ِ . زیادی خوش بین بودن به آدم ضربه میزنه . بدبین بودنم در کل چیز ِ خوبی نیس .

آیا ما بیش از حد خوشبینیم؟

«اگر از افرادی که تازه ازدواج کردن بپرسید که چقدر احتمال داره در آینده طلاق بگیرن، به شما خواهند گفت که همچین احتمالی وجود نداره. با این وجود آمار طلاق توی آمریکا تقریباً ۴۰ درصده.»

آیا ما بیش از حد خوشبین نیستیم؟
خوشبین بودن خوبه؟ چرا؟(منظور رفتار افراطی و خوشبینی بیش از حد نیست) خوشبین بودن بهتره یا واقع‌بین بودن؟

پاسخ : آیا ما بیش از حد خوشبینیم؟

به نظر من بستگی به شرایط داره ولی در کل واقع بین بودن از همه بهتره
حالا بعضی جاها بسته به شرایط باید بدبین یا خوش بین بود!!

خوب اولی به این علته که تازه تو فاز عشق و لاو هستن و خوبی ها رو میبینن
کم کم که بگذره بدی های همو که ببینن اون 40% خودشو نشون میده!
دوم اینکه خوش تیپ و با جنبه بودن و واقع بین بودن هردوش خوبه ;D

به نقل از نسترنّگار :
«اگر از افرادی که تازه ازدواج کردن بپرسید که چقدر احتمال داره در آینده طلاق بگیرن، به شما خواهند گفت که همچین احتمالی وجود نداره. با این وجود آمار طلاق توی آمریکا تقریباً ۴۰ درصده.»

آیا ما بیش از حد خوشبین نیستیم؟
خوشبین بودن خوبه؟ چرا؟(منظور رفتار افراطی و خوشبینی بیش از حد نیست) خوشبین بودن بهتره یا واقع‌بین بودن؟

خب اینکه میگن این احتمال وجود نداره کاملا طبیعیه...هیچ کس اول زندگیش نمیاد نکات منفی رو وارد ذهنش کنه!
و اینکه با گفتنِ این حرف به خودشون تلقین میکنن میتونن این احتمالو به صفر برسونن

واقع بین بودن بهتره بنظرِ من...چون آدمای خوش بین کم کم که با حقایق روبه رو میشن و می بینن تو افکارشون شکست خوردن به سمت منفی نگری کشیده میشن

خب میشه گف اولش چون آتیشی و داغ هسن،،میخوان بهم برسن...ب اشکالای هم نگا نمیکنن ولی وختی ک بهم میرسن دیدشون بازتر میشه و ب زندگی با نگا گسترده تری مینگاهن
پس اونجا مشکلات همدیگه رو میبینن و باعث جدایی شاید بشع
اما آدم باید خوشبین باشه همیشه
خوشبین بودن خیلی ب آدم کمک میکنه تو کاراش
خوشبین باشی کلا باعث میشه چیزی ب اسم **بد** توو زندگیت نباشه

عشق1بینهایته ینی هرچی ک میری بهش نمیرسی.هرچی ک نزدیکترمیشی انگار دورتر میشی و وقتی این عشق تبدیل ب وصال بشه تازه عیبها پدیدار میشه ولحظه لحظه قدرت تحمل این عیبها کمتر!!!اون زمان این خوشبینی ک برخاسته ازعلاقه زیاده باعث میشه ک نتونیم بهترین انتخاب رو داشته باشیم

بستگی داره که خوش بینی مقطعی باشه یا همیشگی . آدم هایی که در یک مقطع ی خوشبین هستن وقتی به نتیجه ی دلخواه نمی رسن بشدت شکسته میشن . اما اگر این خوشبینی همراه با ایمان و اعتقاد باشه مسلما موضوع کاملا متفاوت میشه .

مسلما واقع بین بودن بهتره ولی اخه کدوم واقعیت دختره که همه جاشو عمل کرده یعنی بعد یکی دو ماه از لحاظ جسمی فقط مرد خانواده میمونه و خرج و مخارج عمل بوتاکس و .... حالا این هیچی اولش دختره میگه 5 زبان بلده و دکترا شریف داره بعد میفهمی اون یدونه هم که بلده نمیتونه بنویسه اولش میگه از هر انگشتم یه هنر میباره بعد یه ماه بو املتم دیگه نمیاد تو خونه اولش میگه خونوادم فلان خونوادم بهمان بعد میبینی داداش دو تا زن داره باباش معتاده خلاصه .... واقعیتی نیس که بشه دیدی پس همون خوشبین باشیم بهتره

اصولا آدما اول زندگیشون به خوشبختی فک میکنن نه به طلاق.
اما اون چیزی که باعث طلاق میشه خوش بینی نیست.رویایی فک کردنه.
مثلا اینکه دو نفر بخوان فک کنن باید زندگی بدون اختلاف باشه یا یه همچین چیزایی ........
کلا توی هر زندگی ای مشکلاتی وجود داره.اینکه اون مشکلات چطوری حل میشه و
چه چیزایی باعث میشه اون زندگی به بن بست برسه یا نه به نحوه ی برخورد دو طرف با مشکل بستگی داره....
کلا هم باید دید آدم تو چه شرایطیه تا بعد تصمیم بگیره که خوشبین باشه یا بد بین یا واقع بین......

حذف

چرا راه دور بریم؟
سایت ثبت احوال(من امارشو قبول ندارم)یه امار داده خودتون ببینین
http://www.sabteahval.ir/Default.aspx?tabid=4775

تا وقتی به ادم ضربه نزنه خوشبین بودن بهتره
تو مثال نسترنگار فکر کنین طرف بگه به احتمال 40 درصد طلاق میگیریم ;D خب این جوری که زندگیش سیاه میشه
زندگی انقدر طولانی نیس که با خوشبین نبودن بیخود تلفش کنیم و زیبایی هاش رو کمرنگ :)

• لایک
امتیازات: Kenji

به نظر من ما بیش از حد بد بینیم تا خوش بین !
و مسلما واقع بین بودن بهتره و شکی توش نیست , واقعیت حتی اگر تلخ هم باشه خیلی بهتره , ولی میشه با ایمان به خودمونو خدا خیلی چیزا رو دست کرد ... ^-^

• لایک
امتیازات: forta

بنظرم ما ساده و زود باوریم...
فک نمیکنیم فلانی که باهامون خوش برخورده همه جوره کنارمونه...
درصورتی که اولین نفریه که شونه خالی میکنه!!!!

من از ادمای واقع بین رو به بد بین خوشم میاد !
و‌ خودمم همینجوریم
یعنی همه حالت های ممکن و‌ در نظر میگیرم
احتمال وقوع هر کدومو بررسی میکنم
انتظار ی پله بدتر از اتفاقی که بیشترین احتمالو داره دارم
دنبال راه حل برای بدترینش میگردم
چون از غافلگیر و شکه شدن اصلا خوشم نمیاد
و اینکه ندونم چه غلطی کنم ! و راه حلی که خوب نسنجیده باشم نداشته باشم

تحمل ادمای خیلی خوش بین هم ندارم !

سالها از بس که خوش بین بوده ام
هر کلاغی را کبوتر دیده ام ):

خوش بینی بیش از حد میشه حماقت محض که همه سوارت میشن
هر چیزی به اندازه خوبه
به قولی اندازه نگهدار که اندازه نکوست (:

سال ها پیش ((: نظرسنجی این تاپیک گزینه ی "تمام تلاشم رو میکنم که واقع بین باشم" رو انتخاب کردم.
من هنوزم تمام تلاشم رو میکنم که واقع بین باشم اما گاهی پیش اومده با بعضی از دوستان راجع به ابعاد مختلف یه موضوع یا اتفاق صحبت میکردیم و وقتی من به ابعاد منفیش تأکید کردم دوستان فوری ریکشن نشون دادن که بدبین هستی! در حالی که دیر و زود به اون حرفی که به ظاهر بدبینی بوده اما واقعیت داشته رسیدن...
حالا اینجا من معمولا نمیام بگم "دیدی گفتم اینجوری میشه" ((: ولی خب اگر که قراره واقع بین باشیم متمایل به خوش بین و بدبین این وسط نباید وجود داشته باشه؛باید قاطع همه ی ابعاد خوب و بد رو بررسی کرد و بدی هارو نادیده نگرفت به پای مثبت نگر بودن.

Back
بالا