به نظر من خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ،وقتی من وضع اقتصادی خوبی داشته باشم و بتونم نیازهای خانوادم رو تامین کنم و موقعیت اجتماعی خوبی در جامعهِ داشته باشم که همین باعث داشتن وضع اقتصادی بهتره میتونم شادتر در جامعهِ زندگی کنمبه نقل از MALICE :یه سوال دارم ازتون
شرایط جامعه مثل شرایط اجتماعی اقتصادی سیاسی و... چقدر میتونه موثرباشه
درمیزان شادی افراد اون جامعه وچه جوری میتونه تاثیر بزاره؟
به نقل از zohreh.sh74 :به نظر من شادی ربطی به پول و این حرفا نداره ، اینو می گم چون خیلی از دوستان شرایط اقتصادی رو بیان کرده بودن ، آدما یی رو داریم که با وضعیت مالیه خیلی فوث العاده ، هیچ وقت رنگ شادی رو نمی بینن.
به نظر من شادی ربطی به محدودیت های اجتماعی نداره ، بستگی به روحیه ی آدم داره ، آخه خیلیا هستن که اگه همه چی هم بر وفق مرادشون باشه ، بازم یه حس غم همراهشون هست و خیلیا هم هستن اگه هر مشکلی هم داشته باشن ، بازم شاد و سرحال هستن.
من شادی رو تو رقصیدن و دست زدن و اینا نمی بینم ، چون این شادیا لحظه ایه و دودیقه بعد ، همون آش و همون کاسه....
من خودم آدم شادی هستم و به مسائل دین خیلی معتقدم ، این جوری نیست که بگیم دینی که کشور داره ، مانع از شادیه.....
بستگی به روحیات آدم داره.....
من خودمو مثال می زنم که کسی به خودش نگیره:
من واقعا آدم شاد و سرحالی هستم ، تو خونه کلی بامامانم اینا می گیم می خندیم ، تو مدرسه کلی با دوستام می خندیم و واقعا
خوشحالیم ، هر مشکلی هم که برام پیش بیاد ، به اون مشکل اجازه ی نارحت کردنم رو نمی دم ، اگه هم نارحت بشم لحظه ای هست.
خودم از خیلی از مسائل کشور نا راضی هستم ، ولی این موضوع هیچ وقت دلیل نشده که من احساس خوبی که از زندگی دارم رو از دست بدم و شادی از زندگیم بره ، من خودم تا حد ممکن به دستورات دین عمل می کنم ، ولی دین هیچ مانعی برای شاد بودن انسان نیست ،
با بعضی از افراد دورو برم مشکل دارم ، ولی اونارو در حدی نمیبینم که بخوام به خاطرشون ناراحت شم.......
کل حرف من:
شادی به روحیه ی آدم بستگی داره
انسان می تونه در اوج مشکلات ، بازم شاد باشه و به زندگی حس خوبی داشته باشه و هم می تونه در اوج رفاه ، غم داشته باشه و از زندگی بریده باشه.
منظورش این نیست مسلمن!به نقل از Sevda Gholami :یه سوال ازت دارم
وقتی داری ازگرسنگی می میری وهیشکی نیست به دادت برسه.شادی؟؟؟؟؟
اگه توی این شرایط شادی حتما یه مشکلی داری....