• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد سوالاتِ مربوط به المپیاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AraSh_HaShemi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالاتِ مربوط به المپیاد

میدونم این تاپیک خیلی وقته باز نشده

یه سوال:این درسته که دانشگاه تهران براى سهمیه مدال، فقط طلا جهانی میپذیره و شهید بهشتی فقط طلای کشوری؟
کلا دانشگاه ها چطوری مدال قبول میکنند؟

به نقل از Swallow :
میدونم این تاپیک خیلی وقته باز نشده

یه سوال:این درسته که دانشگاه تهران براى سهمیه مدال، فقط طلا جهانی میپذیره و شهید بهشتی فقط طلای کشوری؟
کلا دانشگاه ها چطوری مدال قبول میکنند؟
دانشگاه تهران فقط مدال طلا رو قبول میکنه.( کشوری.جهانی واسش مهم نی )و بقیه دانشگاه ها همون سهمیه ای که واسه نقره و برنز هس رو قبول میکنن.15 تا20 درصد بود فک کنم.

من شنیدم که بعضی دانشگاه‌ها سهمیه و اینا رو راحت قبول نمی‌کنن و دوندگی داره. حالا نمی‌دونم. :ـ؟

برای مرحله اول و دوم کارنامه شخصی صادر میکنن احیانا؟

به نقل از مُحمد :
برای مرحله اول و دوم کارنامه شخصی صادر میکنن احیانا؟
مرحله یک که نه.
ولی مرحله دو اگه قبول نشی و بخوایاعتراض کنی یا بفهمی چن نمره گرفتی باید بری نمایندگی سمپاد تو اداره کل تا کارنامتو بگیری

• لایک
امتیازات: h@di
ریاضی فیزیکیش رو قورت دادم واقعا عاشق فیزیکم و باهاش حال میکنم
یه سری کلاس بود سمپیاد،از زمستون امسال برای نهمی ها.مدرسه ماهم منو چندنفر دیگرو معرفی کرد ولی من نمیتونستم جمعه هامو زود پاشم نرفتم حالا ولی همشو جزوه گرفتم فولَم ولی این دل لعنتی...
دیره؟میخام از الان برم کلاساشو.ترخدا کمک کنید.میگیرم مدال؟(میدونم سوال چرته و نمیشه قطعی گفت).علاقه و پشتکار هم دارم.مرسی و ممنون و متشکر از کمک سبزتون

ریاضی فیزیکیش رو قورت دادم واقعا عاشق فیزیکم و باهاش حال میکنم
یه سری کلاس بود سمپیاد،از زمستون امسال برای نهمی ها.مدرسه ماهم منو چندنفر دیگرو معرفی کرد ولی من نمیتونستم جمعه هامو زود پاشم نرفتم حالا ولی همشو جزوه گرفتم فولَم ولی این دل لعنتی...
دیره؟میخام از الان برم کلاساشو.ترخدا کمک کنید.میگیرم مدال؟(میدونم سوال چرته و نمیشه قطعی گفت).علاقه و پشتکار هم دارم.مرسی و ممنون و متشکر از کمک سبزتون
تو المپیاد مهم ترین فاکتور همین علاقست، و سال نهم اصلا دیر نیست و شاید زود هم باشه با توجه به اینکه المپیاد فیزیک برای سال دهم آزمایشیه و برای دوره چهل از یازدهمی‌ها پذیرش میشن
اگه بجز درسای خودتون وقت اضافه ای برای درسای المپیاد دارید خیلی موقع خوبیه برای شروع

تو المپیاد مهم ترین فاکتور همین علاقست، و سال نهم اصلا دیر نیست و شاید زود هم باشه با توجه به اینکه المپیاد فیزیک برای سال دهم آزمایشیه و برای دوره چهل از یازدهمی‌ها پذیرش میشن
اگه بجز درسای خودتون وقت اضافه ای برای درسای المپیاد دارید خیلی موقع خوبیه برای شروع
ممنون ولی المپیادهای خانواده ریاضی(خود حضرت ریاضی_فیزیک_کامپیوتر)باید زود شروع کنی که قشنگ قورتشون بدی
مرسی از کمک

ممنون ولی المپیادهای خانواده ریاضی(خود حضرت ریاضی_فیزیک_کامپیوتر)باید زود شروع کنی که قشنگ قورتشون بدی
مرسی از کمک
خواهش می‌کنم
نجوم هم جزو المپیاد‌های خانواده ریاضیه البته :-"

من پایه دهم هستم
در المپیاد زیست اگه بخوام مدال بیارم باید چطوری درس بخونم

Back
بالا