- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
الان دوشنبست و ما هنوز منتظر نتایجیم.
نتایج کجایی؟دقیقا کجایی؟
نتایج کجایی؟دقیقا کجایی؟
مسئولش باشگاه دانش پژوهان نبوده بدون شک.کی بوده؟من یه المپیاد شرکت کردم فکر میکردم در سطح کشوره ولی فهمیدم در سطح استان گیلان بوده
قضیش چیه؟ اصلا ممکنه چنین المپیادی؟ نکنه کشوری بوده واقعا؟
به ما گفتن المپیاد اختصاصی پژوهشسرای پروفسور رضاست؛ آخه منطقی نیست!:-sمسئولش باشگاه دانش پژوهان نبوده بدون شک.کی بوده؟
سر پاسخ نامه ای جایی چیزی از سازمان یا موسسش ننوشته بود؟به ما گفتن المپیاد اختصاصی پژوهشسرای پروفسور رضاست؛ آخه منطقی نیست!:-s
باورت میشه اصلا توجه نکردمسر پاسخ نامه ای جایی چیزی از سازمان یا موسسش ننوشته بود؟
هنوز دهم نشدیا گل منباورت میشه اصلا توجه نکردم
فکر کردم کشوریه دیگه نمیدونستم اینطوره که
خب دیگه گول همینو خوردم گفتن از هفتم تا نهم المپیاد کشوری بعد که رفتم فهمیدم یکی دیگه بودههنوز دهم نشدیا گل من
باید بزنه پذیرفته نشده یا قبول شده صفحه ی خیلی دیگه چیه؟اگه صفحه سفید و خالی باشه ینی قبول شده طرف؟
باید بزنه پذیرفته نشده یا قبول شده صفحه ی خیلی دیگه چیه؟
همون جا تا صفحه رُ باز کنه نوشته.نمیدونم یکی از بچه ها داره ازم میپرسه اینو
این وضعیت رو کجای صفحه نوشته؟
من اینو شرکت کردمبه ما گفتن المپیاد اختصاصی پژوهشسرای پروفسور رضاست؛ آخه منطقی نیست!:-s
به ما حرفی از کلاس نزدن، حتی منابع رو به فرزانگان گفته بودن ولی به ما نه، فقط از مدرسه مون به من و یه نهمی که مقام آورده بودیم گفتن اواسط تابستون یه همایش داریم شما هم شرکت کنید :/من اینو شرکت کردم
چیز چرتیه
بعد اعلام نتایج کلاس تشکیل میدن و چرت و پرت تدریس میکنن !
سوالی درموردش داشتی بپرس (:
من یه بار این ازمونو شرکت کردم اونم وقتی دوم دبیرستان بودم .به ما حرفی از کلاس نزدن، حتی منابع رو به فرزانگان گفته بودن ولی به ما نه، فقط از مدرسه مون به من و یه نهمی که مقام آورده بودیم گفتن اواسط تابستون یه همایش داریم شما هم شرکت کنید :/
آره اینبار هم مدرسه ی شما رو بنر زده بوده ولی مدرسه ما نه!من یه بار این ازمونو شرکت کردم اونم وقتی دوم دبیرستان بودم .
منابع رو که به مدرسه اعلام کرده بودن زده بود رو بنر .
شاید الان عوض شده .