هر چند گفتم
مدالای جهانی واقعا هیچ ربطی به مدارس نداره
نه دیگه حالا هیچ ربطی هم نیستهر چند گفتم
من با یکی از دانش آموزای سلام حرف زدم ، از هر سی کلمه چهل کلمه درمورد برتری مدرسهاش بوداز فردا با تبلیغات مدارس سلام مدرسه برتر تهران تو پیامک و یکتانت و همه جا پاره میشیم.
من در جریان جهانی نیستم ولی مدال کشوری که خیلی خیلی به مدرسه ربط داشتهر چند گفتم
اینم یکم ربط داره...من در جریان جهانی نیستم ولی مدال کشوری که خیلی خیلی به مدرسه ربط داشت
@Denebolahاینم یکم ربط داره...
البته جز حلی که من دارم حس میکنم ی سری مطالب که کاملا واسه ما جدیده به اونا از قبل تدریس شده
کشوری که ارهمن در جریان جهانی نیستم ولی مدال کشوری که خیلی خیلی به مدرسه ربط داشت
اره خب تو فرض کن بچه های حلی سمپیاد دارن از نهم با مدرسه میخونن ، یسری جاها اصلا بچه ها میگفتن ما میرفتیم دوره ببینیم کدوم چیزایی که خوندیم میاد!اینم یکم ربط داره...
البته جز حلی که من دارم حس میکنم ی سری مطالب که کاملا واسه ما جدیده به اونا از قبل تدریس شده
؟سید چیکار کرد؟
دیگه ۴ نقره یه طلا یعنی نقره فکر کنمسید چیکار کرد؟
طلا کی شد پس؟دیگه ۴ نقره یه طلا یعنی نقره فکر کنم
سلامی ها واقعا پول خرج میکنن ، برند ترین معلما هم میرن اونجا تدریس میکننمن با یکی از دانش آموزای سلام حرف زدم ، از هر سی کلمه چهل کلمه درمورد برتری مدرسهاش بود
فکر کنم خودِ سلامی ها هم خیلی با مدرسشون حال میکنن
حتی منم سید صداش نمیکنم شما از کجا میدونید(همه ش نقصیر ثابتی فرده)سید چیکار کرد؟
به هرحال ۲ سال تو یه محیط آموزش دیدن تاثیر داره رو عملکرد دوره تیم کم و بیشکشوری که اره
ولی جهانی بچه ها ۱ سال تو باشگاهن دیگه مدرسه گاها شهریه هم نمیدن
داداش من اصلا چیزی نگفتمحتی منم سید صداش نمیکنم شما از کجا میدونید(همه ش نقصیر ثابتی فرده)
نقره شد، حیف
به هرحال ۲ سال تو یه محیط آموزش دیدن تاثیر داره رو عملکرد دوره تیم کم و بیش
حالا تو داری مورد خاص رو میبینیبرا همین از ۹تا طلا ریاضی ۲ نفر تیم دادیم که یکیش رده ب ریاضی نبود؟:/