- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
قبولی هارو پی دی اف کردن فرستادناخه بابا ما از کجا میدونستیم که اینو باید یه جا بنویسیم! الان من چیکار کنم...
قبولی هارو پی دی اف کردن فرستادناخه بابا ما از کجا میدونستیم که اینو باید یه جا بنویسیم! الان من چیکار کنم...

کجا هست PDF عه؟قبولی هارو پی دی اف کردن فرستادن
اینها درسته ولی باید درنظر گرفت ۲ سال پیش(اسلو) سوالای ایرانی پسند تری داشت. مثلا توکیو کل تیم کلا یک نفر سوال ۵ رو حل کردن در حالی که در دنیا خیلی ها حلش کرده بودن و برعکس سوال ۳ رو فکر کنم ۳ یا ۴ نفر گرفتن در حالی که دنیا کمتر از ۵ حلش گرده بود. سلیقه ها و مزاق سوال ها هم تاثیر گذاره واقعا. البته نه اینکه سال پیش شاهکار بوده ولی با سطح ترکیبیات(سوال ۵) کشور انتظارش میرفتتیم المپیاد جهانی ریاضی امسال تو توکیو شاهکار کرد
1 دونه طلا ، 4 تا نقره و یک برنز!
پسرفت تیم ملی المپیاد ریاضی رو نسبت به سال قبل که 3 تا طلا و 3 تا نقره داشتیم رو میشه حس کرد کامل
تیم المپیاد جهانی زیست هم پسرفت داشته نسبت به پارسال ، دو طلا و دو نقره گرفتیم در مقایسه با پارسال که 4 تا طلا گرفتن و شاهکار کردن
برو تو گوگل بنویس نتایج المپیاد فلان...کجا هست PDF عه؟
رفیق زیاد با المپیاد جهانی کاری نداشته باشین...اینها درسته ولی باید درنظر گرفت ۲ سال پیش(اسلو) سوالای ایرانی پسند تری داشت. مثلا توکیو کل تیم کلا یک نفر سوال ۵ رو حل کردن در حالی که در دنیا خیلی ها حلش کرده بودن و برعکس سوال ۳ رو فکر کنم ۳ یا ۴ نفر گرفتن در حالی که دنیا کمتر از ۵ حلش گرده بود. سلیقه ها و مزاق سوال ها هم تاثیر گذاره واقعا. البته نه اینکه سال پیش شاهکار بوده ولی با سطح ترکیبیات(سوال ۵) کشور انتظارش میرفت
دوستان محاسبه سهمیه المپیاد هم فرق میکنه به این سادگی نیست...سهمیه مدال نقره برنز شد 20درصد![]()

قسمت اولش کد مرکزتهالان مایی که کد داوطلبی نداریم، راهی نداریم برای اعتراض زدن؟
کد رشته هم ب ترتیبقسمت اولش کد مرکزته
بعد کد رشته
بعد صندلیت
فقط صندلیتو باید ۳ رقمی وارد کنی
مثلا ۲ میشه ۰۰۲
مدرسه هم شاید داشته باشن کدو برو بپرس