کتب جدید درسی - سال 92 - 91

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ghased
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

با اضافه شدن این 3 کتاب به سری کتابا موافقین ؟

• رای‌دهندگان
    56
پاسخ : کتب جدید درسی - سال 92 - 91

کار درستی نیست ... به نظرم همون انگلیسی رو ساعتش رو زیاد کنن و سطح کتابم ارتقا بدن بیشتر به درد دانش آموزا میخوره .

به نقل از AliRezA.☺ :
آقا ولی‌ اگه انصاف داشته باشن کتابی‌ اضافه نمی‌کنن... [-o< [-o< [-o< [-o<
انصاف؟؟؟؟؟؟؟ مگه کلا انصافی هم در کار هست ؟

به نظرم اینا باید کتابای درسی دو زبانه ها باشه
(فرانسه و آلمانی)
اگرم بذارن معلم از کجا بیارن ؟انگلیسیشو درست و حسابی درس نمیدن چه برسه به این دوتا
الان اگر بریم از جاهایی که برای کتاب ثبت نام کردیم بپرسیم ایم کتابا رو بهمون میگن یا نه؟

به نقل از oranus :
اگه اینکار هم انجام بشه،باید تو عقل اون نفری که اینکارو کرده،شک کرد.شک که چه عرض کنم...طرف حتما تعطیل بوده :-?
مگه اینا عقلم دارن که بشه بهش شک کرد ؟؟؟ ;))
نهایتا تا هفته ی دیگه که کتابای دوم و سوم وارد بازار میشه خواهیم فهمید
راستی یکی میگفت باید کتابای پیش رو همین امسال خرید
کتابای پیشمون رو کی باید بگیریم؟

ولی من سالای پیشم فرانسه و المانی رو تو لیست کتابا دیده بودم

احتمالا مورد خاصي وجود نداشته باشه.من چون اون تاريخ اسلامو بين درساي عمومي مشترك همه ي رشته ها ديدم تعجب كردم.اگه اون مال انساني باشه و اون كتاباي فرانسه و آلماني هم قبلا چاپ ميشده(به چه كاري مياد حالا؟!)اتفاقي نخواهد افتاد.اگه برين به لينك دومي كه توصفحه ي اول اين تاپيك دادم ميبينيد كه بين كتاباي دوما اونا نيستن.بازم اگه نديدين برين ببينين.احتمالا قضيه منتفيه.

ماکه تاحالاهمچین چیزی نداشتیم که اختیاری باشه وایناازهمون اول راهنمایی انگلیسی گذاشتن جلومون بخونیم. ^-^
الانم فک نکنم ازاین چیزاباشه :-h
معلم انگلیسی خوب نداریم چه برسه به المانی واین چیزا [-(

این کتابای آلمانی فرانسه واسه هر کسیه که بخواد آموزششم به هیچ وجه اجباری نیست تو مدارس! من اینو از یکی واحد های پخش کتب درسی پرسیدم!

• لایک
امتیازات: Dawn

چرا بعضی جاها توی لیست کتب درسی فرانسه و آلمانی وتاریخ اسلام هست ولی بعضی جاها نیستن؟؟؟

به نقل از Inspired :
چرا بعضی جاها توی لیست کتب درسی فرانسه و آلمانی وتاریخ اسلام هست ولی بعضی جاها نیستن؟؟؟
این دقیقا همون سوالیه که ما داریم !
به نقل از Ala :
این کتابای آلمانی فرانسه واسه هر کسیه که بخواد آموزششم به هیچ وجه اجباری نیست تو مدارس! من اینو از یکی واحد های پخش کتب درسی پرسیدم!
پس یا این حساب حله دیگه قضیه .

امکانش خیلی کمه ک بیارن اضافه کنن
برای تیزهوشان البته بعید نیست
ولی متاسفانه بعضی از بچه های مد عادی کتابای همینجوری زبان انگلیس رو هم کشش ندارن چ برسه المانی و فرانسه
!
من احتمال اگه بخوام بدم میگم 30%
شاید مطالعه ازاده
چند روز دیگه میاد میبینیم ;))

دوستان امروز يه نفر(!!)كتاباشو گرفته.مثه اينكه تو شهر اونا يه نفر زودتر از موعد كتابارو ميفروشه.كتاباي چاپ امسالو ها!!!اون يه نفري هم كه گفت(!)كتابارو خريده(مال دوم رياضيو)ميگف بينشون اين سه تا كتاب نيس.پس خيالتون راحت باشه.اون شخص هم دوست صميميمه!!پس ديگه تاپيك ميتونه استراحت كنه!!!!خيالتون راحت باشه.اتفاقي نيفتاده!!

تاریخ اسلام اگه مقدمه شو دانلود کنین نوشته برای رشته "علوم و معارف اسلامی"
در مورد دوتا کتاب دیگه هم خوب اختیاری هستن دیگه... مدرستون تعیین میکنه که در این صورت باز هم نمیخونین چون سال های قبل هم بوده ولی اکثرا اجرا نشده

نتیجه گیری: هیچکدومو نمیخونیم

من که کتاباروخریدم ازاین چیزام خبری نیست :)

به نقل از ๑۩๑mahsa๑۩๑ :
من که کتاباروخریدم ازاین چیزام خبری نیست :)
مگه كتابا اومده؟!

یکی بیاد اینو قفل کنه معلوم نیست یعنی چی اومده نوشته یه چیزای اجق وجق و معلوم نیست چه سالی رو میگه این کتابا بهش اضافه میشه!

تو ایران همه چیز شایعه است تا به چشمای خودت نبینی
سال ما هم میگفتن عربی پیش قراره بیاد ولی نیومد

من بر اساس چيزي كه تو سايت چاپ و تاليف كتاباي درسي ديدم اومدم و اينجا اين موضوع رو مطرح كردم.خودتون هم ميدونيد كه اين سايت،سايت معتبري هست.بعدشم من نگفتم كه حتما اين اتفاق خواهد افتاد.اگه دقت كنيد من منبع دادم و سوال پرسيدم كه كسي از اين ماجرا خبر داره يا نه.دليل اين همه خشونت دو تا پست بالايي رو هم نميدونم!

من گفتم از اینکارا تو ایران زیاد اتفاق می افته تا ندیدی اعتماد نکنید
مثلاً بحث تغییر کتاب دیفرانسیل تو سال90 که دیگه همه بهش ایمان آورده بودن ولی نشد :-L

Back
بالا