• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه دربند - 30 شهریور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alimok
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : كي پايس بريم دربند؟!

به نقل از MohaMMad RaPeR :
من یه بار رفتم دربند!!! ولی 14 سالم بود!!! بلد نیستم الاااااااان :(... فقط یادمه میرفت رو به بالا... چقدم چیزای ترش میفروختن ;D... سرد هم بود اون موقع... چجوری بیااااااااااااام؟ ;D
میدان تجریش ، خیابان فنا خسرو رو میری بالا ، میشه میدون مجسمه (فک کنم میدون دومه) اگه با تاکسی و اینا میاید خود میدون تجریش دمه خیابون فناخسرو تاکسی وایساده میبره تا میدون مجسمه ;D

دوستان مسير حركت از پايين كوه تا كنار آبشار هست :)
البته نه آبشار دوقلو هااا ! ي آبشار خيلي قشنگي هست جلوتر از آبشار دوقلو (كنار هلال احمر)
همونجا رو ميريم پايين در كنار آبشار اتراق ميكنيم :)
اين از مسيرمون ;)

منو (مهران) نیما دوستم میایم اگه شاید :)

ساعت ۸ صبح؟ من نمیدونم چرا این همه به ساعت های زود علاقه دارید شما ;D
فکر کنم برای بچه های ورودی جدید باید صبرکنیم سال تحصیلی شروع بشه. این برنامه هم میشه برگزار بشه میشه عقب هم بیافته حتی.

به نقل از محمّد :
فکر کنم برای بچه های ورودی جدید باید صبرکنیم سال تحصیلی شروع بشه. این برنامه هم میشه برگزار بشه میشه عقب هم بیافته حتی.
نه دیگه دوستان حرف خوبی زدن...این برنامه آخرین برنامه نیست پس دوستان میتونن برنامه های بعدی رو بیان
دوستان لطفا دیگه این رو کنسل نکنین یا زمانش رو عوض نکنیم...خیر سرمون برناممون رو با این هماهنگ کردیم دیگه...

به نقل از محمّد :
رو مقیاس 1 تا 10، 15 تا موافقم ;D

• لایک
امتیازات: s!na

نه! این برنامه کنسل نمیشه! به هیچ وجه...
خیالتون راحت باشه... حتما میریم :)

دوستان بازم تاکید میکنم همه سمپادی باشن....
کسی دوست غیر سمپادیشو نیاره... به هیچ وجه!

به نقل از محمّد :
;D
منم موافقم چون اگه قرارباشه نتایج کنکورو دیر بدن و ثبت نام از 26 ام باشه، ماکه نمیتونیم از22 ام پاشیم بیایم تهران. درضمن اونطور که من میدونم ازبین بچه های کنکوری تعداد قابل توجهی اعلام آمادگی کردن، خب نمیشه به همه گفت که برنامه ی بعدی بیاین.
بازحالا باید دید نظر جمع چیه ولی من به شخصه نمیتونم بیام اگه نتایجو دیر بدن و دیر ثبت نامو شروع کنند

هرکی بتونه 23 شهریور بیاد قدمش رو چشم.... هر کی هم نتونست میمونه واسه برنامه بعد... تـــــــــــــــــــــمــــــــــــــــام....

دیگه اینهمه جر و بحث نداره!!!!! به هیچ وجه هم برنامه به گفته ی آقا علی کنسل نمیشه ( خطاب به بعضیا)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا