• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه دربند - 30 شهریور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alimok
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : برنامه دربند - 30 شهریور

به نقل از zaynab mohammadi :
بله من شماره رو اشتباه دیده بودم. اون شماره اشتباهم تماس های دریافتیش رو مسدود کرده بود!!!! خلاصه من و دوستم اومدیم تجریش کسی رو پیدا نکردیم. دو تایی تا 3 اونجا خوشگذروندیم. بقیه اگه رفتید و همدیگرم دیدید خبر بدید. چند نفر بودید؟ فقط پسرا اومدن یا ن؟ \:D/
شما کی رسیدی تجریش ؟!
ما تا ساعت 9 تو میدون منتظر این بچه ها که دیر میرن سر قرار :-" بودیم !
البته من نمی دونم ما میتینگ بودیم یا اونایی که با تلسی رفتن بالا :-L :-/

به نقل از ســــــهیل :
شما کی رسیدی تجریش ؟!
ما تا ساعت 9 تو میدون منتظر این بچه ها که دیر میرن سر قرار :-" بودیم !
البته من نمی دونم ما میتینگ بودیم یا اونایی که با تلسی رفتن بالا :-L :-/
ما یک ربع به نه! بعد رفتیم با تاکسی بالا. بعد با تلسی رفتیم بالا. دور میدون 6 7 تا پسر دیدیم. نمیدونم شما بودین یا ن. :-? به خاطر همین پرسیدم دختر داشتین یا ن؟

به نقل از zaynab mohammadi :
بله من شماره رو اشتباه دیده بودم. اون شماره اشتباهم تماس های دریافتیش رو مسدود کرده بود!!!! خلاصه من و دوستم اومدیم تجریش کسی رو پیدا نکردیم. دو تایی تا 3 اونجا خوشگذروندیم. بقیه اگه رفتید و همدیگرم دیدید خبر بدید. چند نفر بودید؟ فقط پسرا اومدن یا ن؟ \:D/
اخي آخي

.....

ما رفتيم كلي جا خيلي خوش بودي خيلي حال داد اما من فقط دبيرستاني بودم
ولي با اين وجود هم پسرا هم دخترا خيلي آدماي باحالي بودن
فيلمشم زيبا بود

وقتی بهتون میگم برنامه رو بهم نریزین، اگه به هم بریزین کسی نمیاد، کسی گوش نمیکنه. میتینگ احمقانه تر از این نبود به نظرم در تاریخ سمپادیا !

منو بگو که به خاطر کلاس دانشگاه نتونستم بیام!! بعد که رفتیم دانشگاه بهمون گفتن تشکیل نمیشه!!!! :| [-( :-? ~X( ساعتم 8 اینا بود ولی به نظرم به موقع نمیرسیدم نیومدم! اگه میدونستم منتظر میمونین تا 9 میومدم!!! :)

به نقل از twilight :
من دانشگاه تهرانیم و میخواستم بیام ولی آیین ورودی ما ۲مهره. قبل از اون هم نمیتونم بیام.
به نقل از twilight :
اتفاقن اگه پست های منو به دقت خونده بودید میدیدید که اصرار نداشتم و گفتم بهتره بقیه همون ۲۳ ام برن و بعدن درطول سال تحصیلی ما فارغ التحصیلا بریم.
این یه نفر دیگه بود که خیلی واسه ۳۰ ام اصرار داشت. من وقتی دیدم بچه های دبیرستانی اصرار دارن همون 23 ام باشه قبول کردم.

پس لطفا بدون اطلاع کامل اینطوری برخورد نکنید...

این پست شما در جواب alimok هست که گفته سی ام بریم :
به نقل از twilight :
خلاصه طوری نشه که ما سال اولیا(منظورم دانشگاهه) هم ضدحال شیم :-s
خیلی دوس داشتیم که باشیم. :-<

به نقل از محمّد :
کسی که تاریخ رو عوض کرد من نبودم. نظرسنجی رو هم من نگذاشتم. از خود صاحاب تاپیک بپرسید. خود این برنامه دقیقا گند زد به دوتا از برنامه های ما.

برنامه هم کنسل نیست. من گفتم در شرف کنسل شدنه چون تعداد زیادی از کسانی که میخواستن بیان نمیان. حالا شما و هرکس میخواد این برنامه رو بره. مثل تمام برنامه هایی که بچه ها گذاشتن رفتن.

بله دیگه، اول میان برنامه بیست و سوم ما رو بهم میزنن و با قدرت و محکم میگن ما سی ام میریم!

بعد کم کم سی ام میان کنسل می کنن

حالا هم که خود برگزار کننده میتینگ نبوده تو میتینگ ظاهرا !!!

کلا تجربه کسب کنید. از این به بعد میتینگ میذارید، میتینگتون قطعیت داشته باشه. یعنی میگید بیست و سوم، با حرف یه عده عوض نکنید. پایداری داشته باشید رو مواضعتون. بعدم اگر دیدید حتی 1 نفر میاد، مسئول باید بیاد. حتی اگه چهارصد نفر گفتن میایم و فقط 1 نفر اومده. باید بیاد مسئول. الکی نیست که. وقت و هزینه یک عده انسان داره هدر میره.

پاسخ : برنامه دربند - ۲۳ شهریور

به نقل از twilight :
خب منم گفتم که اصراری ندارم واسه سی ام. فقط ماهم ضدحال نشیم ینی یه میتینگ هم بعدن واسه فارق التحصیلا باشه خوبه :)
اینم جواب شما Ehem Ehem
بازم کسی هس براش تکرار کنم؟؟؟ :-L
الان دانشگاه ما کلاس نداره، اونوخ توقع دارین از اون ور کشور میومدم واسه یه میتینگ؟؟
اصن به من چه، میتینگ که سرجاش بود [-(
فک میکنید فقط من بودم که نیومدم؟؟
تقریبا همه ی اونایی که وروردی جدید بودن نیومدن برای اینکه امسال نتایجو خیلی دیر دادن و همه ی برنامه های مارو به هم زدن

دفعه بعدی میتینگ گذاشتین یه جایی بذارین نزدیک ما هم باشه... ما اینجا رو خوب بلد نیستیم ...

به نقل از Ehem_Ehem :
وقتی بهتون میگم برنامه رو بهم نریزین، اگه به هم بریزین کسی نمیاد، کسی گوش نمیکنه. میتینگ احمقانه تر از این نبود به نظرم در تاریخ سمپادیا !
نه خیلی خوب بود اتفاقا
البته هماهنگیش با خودمون بود کلا :-"
اونجا هم دانش آموزا و دانشجو ها از هم جدا شدن
به نقل از سي آوش :
اخي آخي

.....

ما رفتيم كلي جا خيلي خوش بودي خيلي حال داد اما من فقط دبيرستاني بودم
ولي با اين وجود هم پسرا هم دخترا خيلي آدماي باحالي بودن
فيلمشم زيبا بود
آخی نداره باو...من ناراحت شدم جدی
شماره رو میذارن تو سایت ملت پیدا نمیکنن خو...وای به حال اینکه نذاری شماره...حالا هی بگید شماره میذاری گند میزنی به سایت و این حرفا

• لایک
امتیازات: tezar
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا