• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

برنامه دربند - 30 شهریور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alimok
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : برنامه دربند - ۲۳ شهریور

خوابگاه ها رو کی تحویل میدن؟ با این حساب ۳۰ ام هم خیلی ها درگیر خوابگاه اینا خواهند بود. اینم مساله ای واسه خودش !

به نقل از محمّد :
خوابگاه ها رو کی تحویل میدن؟ با این حساب ۳۰ ام هم خیلی ها درگیر خوابگاه اینا خواهند بود. اینم مساله ای واسه خودش !
فکر کنم کارای خوابگاه واسه همه ی دانشگاههای تهران حداکثر تا 28 ام تموم بشه.

سلام، موضوعی که هست، من و خیلی های دیگه نمیتونیم، برای مثال شخص من، یا حمید نمیتونه ...

خراب نکنید توروخدا !

یعنی ابداً امکان هماهنگی برای ما ها وجود نداره برای اون روز

بچه ها این میتینگ رو ۲۳ ام برگزار کنید. حیفه این همه برنامه ریزی و هماهنگی بهم بخوره.

هفته اول دوم مهر ما خودمون یک برنامه مخصوص فارغ التحصیلان و ورودی های جدید دانشگاه داریم.

خلاصه طوری نشه که ما سال اولیا(منظورم دانشگاهه) هم ضدحال شیم :-s
خیلی دوس داشتیم که باشیم. :-<

• لایک
امتیازات: zmaa

بعد یک بعد سنی مطرحه ! اگه لیست بشه و اینا ماهم دستمون میاد رنج سنی رو ؛ شاید اومدیم :-"

گويا بچه ها از 30 ام بيشتر راضين... نگران هماهنگي ها هم نباشين... فقط يه هفته عقب ميفته ديگه...
عوضش بجه ها راضيترن :)

به نقل از محمّد :
بچه ها این میتینگ رو ۲۳ ام برگزار کنید. حیفه این همه برنامه ریزی و هماهنگی بهم بخوره.

هفته اول دوم مهر ما خودمون یک برنامه مخصوص فارغ التحصیلان و ورودی های جدید دانشگاه داریم.
موافقم
به نقل از alimok :
گويا بچه ها از 30 ام بيشتر راضين... نگران هماهنگي ها هم نباشين... فقط يه هفته عقب ميفته ديگه...
عوضش بجه ها راضيترن :)
برای 30 ام تفریبا هیچکدوم از دبیرستانی ها هماهنگ نیستند رئیس

دوستان برای بیست و سوم کلی برنامه چیدیم و از یک ماه قبل تمام برنامه ها رو بخاطرش جابجا کردیم. انقدر راحت تغییر عقیده ندید ؛ قرار شد اینطور باشه که برنامه رو برای بیست و سوم تنظیم کنید و تغییر ندید.

به نقل از twilight :
خیلی دوس داشتیم که باشیم. :-<

ما بیشتر

به نقل از Ehem_Ehem :

خب منم گفتم که اصراری ندارم واسه سی ام. فقط ماهم ضدحال نشیم ینی یه میتینگ هم بعدن واسه فارق التحصیلا باشه خوبه :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا