مسافرت با وسیله شخصی یا عمومی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مسافرت با وسیله شخصی یا عمومی؟!

خو بستگی به همراهان داره مثلا واسه تعداد بالا و افراد پایه با قطار خیلی حال میده فضا بازتره روشنه جابه جایی توش راحته :دی و از همه مهم تر دستشویی داره :))
اما با خانواده مثلا اصن وسایل عمومی حال نمیدن تقریبا ب صورت بز مانند باید بشینیم همو نگاه کنیم تو ماشین حداقل هرجا خاصی وایمیسی حوصلت سر نمیره!

اگه زیاد باشیم با وسیله عمومی حالش بیشتره راه دورم عمومی بهتره

البته وقتی همراهانات یه افراد خاصی باشن که از کنارشون بودن لذت میبری وسیله عمومی بازم
ولی بعضی وقتا م لازمه با وسیله عمومی ســفر کرد

من عمومی رو خیلی دوست دارم البته فقط قطار واقعا یه کیفی داره که هیچی نداره

• لایک
امتیازات: riant

از وقتی برادرم بزرگ شده بیشتر با ماشین میریم ،‌ قبلا بچه بود و مجبور بودیم با قطار و هواپیما بریم چون هم ما اذیت می شدیم و هم اون

ولی خودم به شخصه هواپیما از همه بیشتر می پسندم چون دوست ندارم زمان زیادی رو توی مسیر بگذرونم
قطار رو هم خیلی دوست دارم ، با قطار خیلی جاها رفتیم و اصلا اذیت نشدیم ،‌ خیلی راحت و خوبه

اگه دورم رفیقام و اینا باشن قطعا قطار کوپه ای
اگه تنها باشم اتوبوس رو ترجیح میدم
اگه با یه سری آدم باشم که خوشم نمیاد ترجیح میدم هواپیما باشه که زود تموم شه
خانوادگی هم با ماشین خودمون بیشتر خوشم میاد

به نقل از DR.AFSHARI :
اگه زیاد باشیم با وسیله عمومی حالش بیشتره راه دورم عمومی بهتره
به نظرم وسیله عمومی بهتره

هواپیما خیلی خوبه اما خب نمیتونی از سفرت لذت ببری توی قطارو اینا هم خیلی بده ادم حس خفگی بهش دست میده توی اتوبوس هم که مضخرفترینه پس ماشین خودمون بهتره 8-^

بستگی داره اگه مثلن شهر بزرگ بخوای بری ک مترو و اتوبوس اینا باشه با هواپیما و قطار خوبه ولی جزایر و اینا ک بیشتر پول قطار و هواپیمات یا کشتی باید پول تاکسی داد واقن نمی ارزه :))) (جزایر اسنپ اینام ندارن :دی )

کلن بیشتر همش قطار دوست دارم من چون کل مسیر دراز میکشم سریال میبینم ولی ماشین شخصی نمیشه جا نمیشیم برا دراز کشیدن :دی

اگه تنها باشم شخصی ولی اگه زیاد باشیم قطار خیلی حال میده

من در یه دنیای موازی دارم با دوچرخه و موتور تردد میکنم بین الشهرین :))
برای جلوگیری از اسپم سازی ، ترجیح میدم با این وضع جاده ها ، با هوایی برم :)) بیشتر وقتمو در طبیعت مقصد سر کنم :D

Back
بالا