• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد معرفی منابع المپیاد زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع esfrwms
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من امسال می رم هشتم از تابستان امسال کمپل شروع کردم 8->

سلاممن الان نهم هستم و میخوام که شروع به خوندن برای المپیاد زیست کنم.
لطفا اگه کسی اسم منبعی رو میدونه البته اگه مطمئنه، اینجا مطرح کنه ممنون میشم.
با تشکر

الان دهمم و از هفته پیش شروع به خوندن المپیاد کردم
نمی دونم دارم کار درستی می کنم یا نه چون هم واسه المپیاد می خونم هم برای کنکور و هم مدرسه (امادگی دفاعی و ...) روزایی که از مدرسه ساعت ۱۲:۳۰ میام سه تا چهر ساعت واسه المپیاد موخونم پنج تا شیش ساعتم واسه کنکور کلا فشار زیادی رومه
نه معلم درست و حسابی دارم(معلم زیستمون در حد جلبک ای کیو نداره) نه کتاب های انچنانی از هفته پیش شروع به خوندن کتاب کمپل کردم زمان بندیم طوری که انشاءالله تا مرحله اول کمپبل رو بترکونم بعد مرحله اولم میرم واسه تخصصیا
قبلا که کمپبل نمی خوندم ترازم تو قلمچی ۷۰۰۰ بود ولی الان فکر نکنم بتونم دوباره بای ۷۰۰۰ بیارم
تو خوندن زیست مشکلی ندارم و خسته نمیشم حتی تا ساعت ۱ نصف شب با این حال فشار زیادی رومه
یه سوالی که داشتم اینکه که به نظرتون می تونم مرحله دوم رو قبول بشم؟
و همچنین واسه بانک تست برای المپیاد کدوم کتاب خوبه؟(کتاب المپیاد جامع رو گشتم نبود)

سلام ببخشین تو مرحله دوم المپیاد زیست حدودا چند نفر شرکت کننده شرکت میکنه؟

سلام
تست بانک کمپبل کسی لینک مستقیمشو داره ؟؟
میگردم نیست:/

سلام
تست بانک کمپبل کسی لینک مستقیمشو داره ؟؟
میگردم نیست:/
حالا زیادم مهم نیس این...همون سوالای مر1 و کانادا تو فاز اول با خوندن کمپبلا کمکت میکنه تا روش خوندن بیاد دستت
من دو سال پیش یعنی وقتی نهم بودم داشتمش بازم میگردم اگه پیدا کردم یا ی جوری پی دی افشو برات میفرستم یا ادرس سایت میزارم

حالا زیادم مهم نیس این...همون سوالای مر1 و کانادا تو فاز اول با خوندن کمپبلا کمکت میکنه تا روش خوندن بیاد دستت
من دو سال پیش یعنی وقتی نهم بودم داشتمش بازم میگردم اگه پیدا کردم یا ی جوری پی دی افشو برات میفرستم یا ادرس سایت میزارم
ممنان

یه سوال من پکیج کتابای دانش پژوهان جوان زیست دارم که همه مباحث رو داره ، این کافیه بنظرتون؟

Back
بالا