• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصـــــور ما از کاربران سایت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع unique777
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصـــــور ما از کاربران سایت

به نقل از Angel of Mo0n :
شرمنده که کمی دیر شد.درگیر روزمرگی بودم :-"
اینم از جمع بندی "حمید شجاعی"
ایشالا بتونه میاد نظرشو میگه...
خصوصیات اخلاقی

کنجکاو، مسئولیت پذیر،شوخ، اجتماعی،خوش رو،احساساتی و حساس , خوش اخلاق،خلاق،مهربون،بانمک،مذهبی، منطقی ، بعضی وقتا حرص در آر، خنده رو، زود کنار میان با همه چی، خجالتی، کم حرف، مودب، پا به سن نذاشته،بی تجربه،کمی رفیق باز،باحال،باکلاس،سنگین، لج در آر ،مبهم،بامرام , از رنگ آبی خوشش میاد ، درس خون ، خون گرم ، علاقه به مدیریت ،بعضی وقتا بی فکر عمل میکنی،زود رنج، عاشق سنتور،ناصـح , بی مرام و بدقول،بچه مثبت، خــاکی،عشق کامپیوتر و اینترنت، علاقه ی زیادی به یه حرکت گروهی از سمپادیا داری، گربه , سگ , کوسه , باز شکاری , تمساح شاید دوست داشته باشی, دانشگاه برات مهمه، حرفتُ راحت میزنی، اعتقادی به عشق نداری،کتاب میخونی...

تکراری: شوخ ، احساساتی ،خلاق،خوش اخلاق ،اجتماعی،خجالتی،مبهم ،خنده رو،مودب،خون گرم
( به به ! چ خصوصیات خوبــــــــی ;D ;D ;D )
شوخ و خوش اخلاق بودن تو اکثر نظرات بود B-)

چهره: قد نسبتا بلند، نه لاغر نه چاق ،تیپ اسپرت، مو قهوه ای تیره،پوست سفید،چشمای سبز، استیل ورزشکاری، مو مشکی چشم مشکی، گندمی , شلوار لــــــــی نمی پوشی، بیشتر اوقات با عینک دودی،مو های فر و نامرتب، ابرو های پهن
چشمایی ریز،دماغی گووشتی،لبهای نازک ،پوست سبزه ،یکم تپل،با مو های حالت دار، عینک میزنی، یه پسرِ درشت هیکل با پیراهنِ راه راهِ آبی و سفید و شلوار پارچه ایِ براق
( نمیدونستم چهره رو چ جوری باید جمع بندی کنم! کلی گذاشتم دیگه! )

* مرسی که نفر بعدی رو شروع کردین ;;)
ممنون از همه‌ی کسایی که شرکت کردن .
عذر می‌خوام که یه کم دیر شد .

اونایی که دُرست بودن رو بولد کردم .
اونایی رو که اشتباه بودن رو زیر خط دار کردم .
اونایی که نمی‌تونم چیزی در موردشون بگم و تعین کنم دُرستن یا نه رو قرمز کردم .

چند نکته :
- الان کاملن رفتم تو فازِ خاشعین و اینا . نه ؟! :-"
- این منشاء ـش کجاس که فک میکردین اسپورت میگردم ؟! :-"
- بهراد واقعا "55 کیلو" ؟! :-<
- اصنم معلوم نبود بعضیا تصوراتشون رو با دیده هاشون قاطی کرده بودن . :-"
- آقا من اصن نمیدونم سنتور چه شکلی هست ! چه برسه به این که عاشقش باشم . :دی
- بازم معذرت می‌خوام بابتِ دیر شدن .

مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

دقیقا با همین غلظت....
به نقل از Ham!D ShojaE :
چند نکته :
- الان کاملن رفتم تو فازِ خاشعین و اینا . نه ؟! :-" اوهوم ;D
- این منشاء ـش کجاس که فک میکردین اسپورت میگردم ؟! :-" تصوراتمون :-"
- بهراد واقعا "55 کیلو" ؟! :-< واقعا؟
- اصنم معلوم نبود بعضیا تصوراتشون رو با دیده هاشون قاطی کرده بودن . :-"
- آقا من اصن نمیدونم سنتور چه شکلی هست ! چه برسه به این که عاشقش باشم . :دی
- بازم معذرت می‌خوام بابتِ دیر شدن . همین که الان اومدی کافیه... دیر آمدن بهتر از هرگز نیامدن... B-)

به نقل از Angel of Mo0n :
تقریبا اکثر افرادی که میخواستن در مورد " محمّد" نظر بدن، ایده ها رو بیان کردن. بازم اگه کسی بود که خواست میتونه بگه من همین پست رو ویرایش میکنم ولی تا قبل 12 ظهر روز 7 شهریور.
خب....آقــــــــای محمّد مطهری این خصوصیات شما از نظر بچه های سمپادیاس.اونایی که مشترک بوده جدا شده.میتونین نظرتونو اعلام کنین.

خصوصیات اخلاقی:
جسور ، درون گرا ، خوش قلب ، متواضع ، ترسناک ، آدم شوخ و تا حد زیادی اهل فان ، یکمی بیخیال ، بیکار،روابط اجتماعی خیلی خیلی بالا ،بداخلاق، آروم، جدی، کم میخنده، اصن حرف نمیزنه، نمیشه بهش نزدیک شد، کم پیش میاد حالش خیلی خوب باشه!در ضمن از زندگی هم ناراضیه،طلبکارِ ازش زیاد فکر میکنن کمتر به چیزایی که فک میکردن عمل میکنن، از این ادمایی که دوس دارن کاراشون رو زود تموم کنن،از اعتراض کردن خوششون نمیاد ، بیشتر چیزای متضاد رو ترجیح میدن، ابهت دار، سنگین، باکلاس، فک میکنه خیلی شاخه ، سرخوش ،دوست داره خوش بگذرونه . فکر میکنه خیلی قشنگه ;D، با شخصیت،مغرور،باشخصيت، ب"یگانگی"رسیده...یگانگی در عین برتری، بد اخلاق ، تو دار،مودب ، غير قابل پيش بيني،ايرادي ،كم حرف ،ارمان گرا،مسئوليت پذير،محمد عاشقه!...شدیدا انعطاف پذیره(بر خلاف چیزی ک تو سایت نشون میده)...مدیره و در نتیجه شدیدا توی چهارچوب هاست...ولی مثلا خیلی خوب بین مدیر بودن و انسان بودنش حد تعیین میکنه!...یعنی توی زندگیش منفک میکنه مدیریت سمپادیا از زندگی عادیش رو!یکم ابهت(؟) دارن تو جمع فک کنم , مرتب و سر وقت , رسمی , منطقی و انتقاد پذیر تا حدودی , بر خلاف حرف یه سریا که میگن آدم خودخواهین فک نمیکنم همچین شخصیتی داشته باشن، فقط وقتی باهاشون میحرفم نمیدونم چرا قلبم تو حلقمه ;D،ازاون ادمای باجذبه که معمولا تو مدیرییت موفقه، واسه بعضیا با جذبه و بد اخلاق و واسه بعضیا بسیار خوش اخلاق، بعد کلا بسیار آدم بزرگ(تریپ ریش سفید) ، کاربرا براشون فرق میکنن خیلی،پ.خ زدن که هیچی میترسم تو پروفایلشونم برم،فقط 2 سال بزرگتر، باحال،علاقه مند به فیس بوک،کاملا هم مثه بقیه پسرا، باتجربه،منطقی، مرموز، دوستانه، قابل اعتماد،اعصاب نداره فقد یه ذره، قاطع،مهربون ،خوش قلب،فعال ، پرحرف ، ، تنها ، اعتماد به نفس کم، ، احتمالآ علاقه به ازدواج در سن پایین نداری ،ولی دوست داری بچه دار بشی (چیکار کنم نظرِ خب) ، سعی داری پست های با محتوا بذاری و هر دفعه ای یه شوخی جدی هم بکنی که نگن آدمه خشکیه ، جو گیر نیستی، متواضع،مهربون هم نیستی ... بیشتر حس ترحم داری،اسلام را به صورت مدرن قبول داری،به نظر من خیلی سنگین ولی مظلــــوم! شر و شور شیطون نیس، خجالتی، خیلی بلد ;D، از اون آدمایی که وقت مشکلات میشه روشون حساب کرد! موقعیت شناسه. واقع بین به نظر میاد.
مطالعاتش زیاده.تو پيري از اين پيرمرداي صاف و عصا قورت داده ;D آروم ، محتاط، جالب،مودب، گرم ،خوش رو ،دوستان مجازی زیادی داره ،کنجکاو ، قابل اعتماد ، دلگرم کننده ،با سیاست و باتجربه ، پایه

[size=10pt]خصوصیات تکراری:[/size] جدی، ترسناک، با شخصیت، اجتماعی،مغرور،بداخلاق،غیر قابل پیش بینی،مدیر،مسئولیت پذیر، مرموز، جوگیر نیستی،خوش قلب،مودب،قابل اعتماد، درون گرا،با ابهت،صمیمی،مهربون،متواضع، اعتماد به نفس کم

قیافه کلی:
صورت کشیده، چشمای متوسط، بینی کشیده و لاغر ،لبای یکم درشت ،موهای پرپشت مشکی، ته ریش ، کت شلوار هاکوپیان،موهای مرتب و قد متوسط ، لاغر، پوست گندمی ،قد بلند، موهای مشکی یه خورده مجعد، عینکی نیستن، ،دماغ و لب گوشتي ،هيكل متوسط، موی صاف قهوه‌ای،،مرتب و لباسا هميشه اتو كشيده،دستها و انگشتان كشيده تیپ معمولی غیر اسپرت، بزرگتر از ظاهرت نشون میدی ( نفهمیدم این خصوصیت اخلاقی بوده یا چهره)

از همه دوستان تشکر میکنم که منو توصیف کردند. خیلی برام جالب بود این تاپیک. ببخشید دیر شد جواب دادنم. مسافرت و مشغولیت و ...
خیلی از این صفات ممکنه مقطعی واسه آدم پیش بیاد مثلا مدتی به یک چیزی مغرور بشیم یا در یک کاری جسور باشیم. یا مثلا توی یک موقعیت خاص نحوه برخورد و بیان باعث بشه برداشت دیگران از آدم چیزی کاملا متفاوت از شخصیتش باشه یا حتی خود آدم متفاوت از شخصیتش رفتار بکنه و شخصیت ثابتی نداشته باشه. به هرحال نظرم رو در مورد چندتای این صفت ها میگم.
آدم شوخی نیستم. یعنی توانایی خندوندن ندارم ! آدم خوش قلب هم ... دلرحم نیستم ولی در برخی موارد به شدت احساساتی هستم ! به موقعش حرف هم میزنم اگر فیلدی باشه که حرف داشته باشم. اینکه کی بتونه بهم نزدیک بشه بستگی به طرف داره. ممکنه با یک نفر یک شبه در حد خیلی نزدیک دوست بشم و ممکنه با یک نفر سالیان سال نتونم ارتباط خوبی برقرار کنم. ازاعتراض و انتقاد و پیشنهاد دیگران از عصبانی نمیشم به هیچ وجه فقط توی سایت وقتی برخی چیزها تکراری و زیاد میشه اعصاب و حوصله آدم نمیکشه. آدم مهربونی هستم نسبتا. مطالعاتم زیاد نیست یعنی مطالعات کتابیم زیاد نیست ولی خب مطالعات میدانیم همچین کم نیست ! قابل اعتماد هم هستم. دیگران اعتماد میکنن بهم. یک بار یک نفر بهم گفت تو بی اف خوبی نمیشی ولی شوهر خیلی خوبی میشی !
بینی لاغر ندارم :دی لبامم درشت نیست :)) ته ریش میگذارم معمولا. لاغر شدم به شدت ! قبلا حدود 6 ماه پیش تیپ کاملا رسمی بودم. الان تیپم غیررسمی شده و متمایل به اسپرت میپوشم. عینکی هم هستم خیلی وقته ! چرا فکر کردین عینکی نیستم؟!!!! لباسام رو مرتب و تمیز نگه میدارم. قیافم هم سن بالا نشون میده.
دیگه جواب دادن به بقیه واقعا سخته. این بود محمد مطهری. تصور ما به سررسید محمد مطهری به سمپادیا رسید :دی

:o
الان نمیدونم جوگیرم یا خوشحالم؟!!!؟!! :-?
فک نمیکردم سه تا جواب پشت سر هم برسه... :-? هنوز در عجبم... #-o

خب من دیدم واسه قبلیا با پست تشکرمو بیان کردم بعد گفتم نمیشه تبعیض گذاشت دیگه... ;D

مرسی آقای مطهری
خوشحال شدیم اومدین B-)

چه جالب همه با هم اومدن الان من همرو با هم خوندم شخصيت سه تاشون تو ذهنم قاطي شد.

خوب اجازه هست بریم بعدی و مال ریحانه رو بگیم؟ چون فکر کنم قبلیا همگی جواب هاشون رو دادن و تو لیست هم اسم ایشون رنگی شده.

در مورد علایقش، فیلم و سینما که خیلی واضحه! استقلالی هم هست. شعر خوندن رو هم دوست داره. کتاب هم می خونه، که خوبه.
بشر دوسته و به کارهای خیریّه علاقه داره. به خاطر این روحیاتش، در جامعه و از رفتارای خیلی از افراد زجر خواهد کشید، و تلاش خواهد کرد برای مقابله با قانون جنگلِ معمولاً حاکم در جامعه.
کلّاً هم آدم اجتماعی ایه و تو فعالّیت های گروهی، به خصوص تو زمینه های فرهنگی و ادبی و هنری زیاد شرکت می کنه. نمی دونم رشتۀ دبیرستانش چی خواهد بود، ولی روحیۀ انسانیاتی داره در کل! اگه ریاضی-فیزیک یا تجربی رو هم انتخاب کنه، در کنارشون احتمالاً به فعالّیت های اونجوری ادامه خواهد داد.
عقاید مذهبی نسبتاً قوی ای داره، و معمولاً از دفاع کردن از اونا هم دریغ نمی کنه.
یه کم زود رنج به نظر می رسه و ممکنه زود عصبانی بشه، ولی فکر کنم بیشتر مواقع مهربونه. تعداد زیادی از درس های مدرسه حوصله ش رو سر می برن، و احتمالاً توشون ارزش زیادی نمی بینه.
به مدیریت و کارای مدیریتی، مثل هدایت کردن و جهت دادن به بحث ها علاقه داره. احتمالاً به نظم تو جامعه هم اهمیت می ده و قانون منده.
به نظر بقیّه در مورد خودش هم خیلی اهمیت می ده و معتقده درستش هم اینه که اهمیت داده بشه. در راستای همین قضیه، احتمالاً از نظرات بقیه استفاده می کنه تا خودشناسی بهتری داشته باشه، و نتیجتاً برای خودسازی معنوی تلاش کنه!

ریحانه
خیلی نمیشناسمش
ولی فک کنم مشدی باشه
آری اور نو؟؟؟
با کلاس
نظر بقیه خیلی براش مهمه
مهربون
پستاشو با فکر میده
دنبال لایک جمع کردن نیس
سمپادیا براش مفیده :-"
درس خون