- شروع کننده موضوع
unique777
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- F a r z a n e g a n
- شهر
- NeY SHaboUr
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خب...
من تمام صفحات مبحث روانشناسی رو خوندم و تا جای که اطلاع دارم این موضوع مربوط به روانشناسی میشه...
خب...
با توجه به موضوع، هدف از ایجاد تاپیک اینه که از روی نوشته ها و پست ها و ... کاربران سایت ( کسایی که ندیدیمشون)
چهره اونا و خصوصیات اخلاقیشون رو حدس بزنیم و هرچند روز ی جمع بندی میشه و خود ِ اون فرد یا افرادی که اطلاع دارن درستی یا نادرستی نظرات رو تایید میکنن.
انتقاد پذیر باشیم :)
طبق نظر دوستان عزیزم قانونی که فعلا برای تاپیک گذاشته میشه. به این صورته:
* تا 20 نفر اعلام آمادگی قبول میکنیم تا ایده ها رو در مورد چهره و خصوصیات اخلاقی کاربر خاص و به طور کلی شخصیتی که توی ذهن ما داره بشنویم. بعد دیگه درخواست پذیرفته نیست تا اعلام مجدد عضوگیری
به ترتیبی که اعلام میکنین نفرات انتخاب میشن و من لیست رو همینجا مینویسم.
لیست اعلام آمدگی اعضا :
1-محمّد
2-Ham!D ShojaE
3-بابکـــــ
4-ریـــحــانــه
5- sk1v
6-بهـــــــراد
7-پوریـــا عابـدی
8-نگين
9-voroojak
10-مُحسن
11-مهسا.ق
12-FTM
13-Black Death
14-نسترنّگار
15- نرگس 2
16-جواد ب
17-مهشید
18-Mahgol
19-پری ناز
20-fateme
پ.ن 1: طبق نظر مدیران این تاپیک در صورت عدم استفاده قفل خواهد شد...
پ.ن 2 : هرگونه نظر، پیشنهاد ، انتقاد لطفا پ.خ بدین بهم. خیلی ممنون از همه کسایی که وقت میذارن
پ.ن 3 : پذیرش درخواست اعلام آمادگی فعلا بسته می باشد. الان تا شماره 28 درخواست داریم.فعلا 20 نفر قطعی هستن. هر کدوم از افراد که نوبتشون بود و من از پ.خ بهشون اطلاع دادم میتونن انصراف بدن و نفر بعدی جایگزین میشه. درخواست های نوبت بعدی فقط از طریق پ.خ خواهد بود.مرســـــــــی
من تمام صفحات مبحث روانشناسی رو خوندم و تا جای که اطلاع دارم این موضوع مربوط به روانشناسی میشه...
خب...
با توجه به موضوع، هدف از ایجاد تاپیک اینه که از روی نوشته ها و پست ها و ... کاربران سایت ( کسایی که ندیدیمشون)
چهره اونا و خصوصیات اخلاقیشون رو حدس بزنیم و هرچند روز ی جمع بندی میشه و خود ِ اون فرد یا افرادی که اطلاع دارن درستی یا نادرستی نظرات رو تایید میکنن.
انتقاد پذیر باشیم :)
طبق نظر دوستان عزیزم قانونی که فعلا برای تاپیک گذاشته میشه. به این صورته:
* تا 20 نفر اعلام آمادگی قبول میکنیم تا ایده ها رو در مورد چهره و خصوصیات اخلاقی کاربر خاص و به طور کلی شخصیتی که توی ذهن ما داره بشنویم. بعد دیگه درخواست پذیرفته نیست تا اعلام مجدد عضوگیری
به ترتیبی که اعلام میکنین نفرات انتخاب میشن و من لیست رو همینجا مینویسم.
لیست اعلام آمدگی اعضا :
1-محمّد
2-Ham!D ShojaE
3-بابکـــــ
4-ریـــحــانــه
5- sk1v
6-بهـــــــراد
7-پوریـــا عابـدی
8-نگين
9-voroojak
10-مُحسن
11-مهسا.ق
12-FTM
13-Black Death
14-نسترنّگار
15- نرگس 2
16-جواد ب
17-مهشید
18-Mahgol
19-پری ناز
20-fateme
پ.ن 1: طبق نظر مدیران این تاپیک در صورت عدم استفاده قفل خواهد شد...
پ.ن 2 : هرگونه نظر، پیشنهاد ، انتقاد لطفا پ.خ بدین بهم. خیلی ممنون از همه کسایی که وقت میذارن
پ.ن 3 : پذیرش درخواست اعلام آمادگی فعلا بسته می باشد. الان تا شماره 28 درخواست داریم.فعلا 20 نفر قطعی هستن. هر کدوم از افراد که نوبتشون بود و من از پ.خ بهشون اطلاع دادم میتونن انصراف بدن و نفر بعدی جایگزین میشه. درخواست های نوبت بعدی فقط از طریق پ.خ خواهد بود.مرســـــــــی