shshsh
sh m
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : تصـــــور ما از کاربران سایت
خب دوباره اومدم بقیهی پستا رُ جواب بدم؛ قبلیا هم جوابشون تو پست ِ قبلیمه؛ مچّکر ِ خودمان که در تحریمِ نت,تن به خواستههای ننگین ِ تحریمگر داده,قول ِ شستن ِ ظرفها را به او دادیم.
مرسی از همهی کسایی که اومدن؛ مرسی واقعن. >>:]<<
خب دوباره اومدم بقیهی پستا رُ جواب بدم؛ قبلیا هم جوابشون تو پست ِ قبلیمه؛ مچّکر ِ خودمان که در تحریمِ نت,تن به خواستههای ننگین ِ تحریمگر داده,قول ِ شستن ِ ظرفها را به او دادیم.
به نقل از fairytale :نميدونم چرا فکر ميکردم بايد بزرگتر از من باشه کلا من فکر ميکنم همه اينجا از من بزرگترن اینجا همه منُ واسه کوچیکیم مسخره میکنن
هوووم دختر خوبي به نظر مياد... چی باهاس بگم؟ :د
تقريبا به روزه چندان دنبال ِ اینجور چیزا نیستم خودم. مگه اینکه به گوشم بخوره یا لازم باشه راجبش بیشتر بدونم.
يه ذره لوس و ته تغاري کلّا بچّهی ِ اوّلُ آخرم؛ تکفرزند. بعد لوس هم که سعی میکنم نباشم.
به ظاهرش زياد اهميت ميده ^-^ ^-^ درحدّ ِ آرایشُ دوساعت وقت صرف کردن جلوی آینه نهها؛ فقط دراینحد که موهامُ مرتّب میکنم,چارتا لباس ِ آدمیزادی میپوشم. تو مدرسه هم که... :-" خلاصه زیاد به ظاهرم اهمّیّت نمیدم؛ آشفتهم حتّا. :د
درس ميخونه اما درسخون تر از اون تو کلاسشون هست درس که زیاد نمیخونم. بچّههای کلاسمون هم که همه درحدّ ِ منن,بهجز چندنفر که شبانهروز دارن «خر» میزنن. ولی آره,از من درسخونتر خیلی هست.
خلااااق(نه بابا) «سعی میکنم» خلّاقانه یا نو باشه کارام. وگرنه استعداد ِ مادرزادُ اینا ندارم. :د
به فيلم و موسيقي علاقه داره!!! موسیقی که خیلی؛ فیلم هم آره.
گربه(همون پيشي ) دوست داره!!! خیلی. :-"
فکر کنم بين دوستاش زياد طرفدار داره... والّا من الان در جواب ِ این هرچی بگم,یا میگن الکی شکستهنفسی میکنی یا میگن الکی داری خودتُ بزرگ نشون میدی؛ از خودشون بپرسید! :د
عروسکو اينا زياد داره من؟ عروسک - زیاد؟ =))
دوست زياد داره... آره خب.
روابط اجتماعي خوب شاید.
نقاشيم دوست دارههه خیلی. با نقّاشی / خطخطی کردن خودمُ خالی میکنم.
گاهي ميره رو منبر يکي بايد بزور بيارتش پايين د-قـ-ـیـ-ـقـن. دقیقن.
فعااااال درچه زمینهای؟ فرق داره خب.
لجباززززز (جدي؟) اوهوم. خیلی لجبازم. :د
فکر کنم بين دوستاش زياد طرفدار داره...(دوبار گفتم نه؟ )
با خواهرشم زياد دعوا ميکنه (خواهر داشتي ديگه؟ ضايع نشم) من خواهر ندارم اصن :))
بهههد آهان اميدوار به آينده(وقتي به آيندش فکر ميکنه اين شکليه ) اگه بتونم خودمُ امیدوار نگه دارم,بله.
ديگه همينه ديگه اگه اشتباه بود ببخشيد! نه اتّفاقن. خوب بود تا حدودی. :د
مرسی اومدی؛ ممنون.
به نقل از F@temeh :شکیبا رُ اصلا نمیشناسم در حالی که فکر میکردم میشناسم! عه؛ کونکوری ِ نودُدو رُ نیگا؛ فاطمه! حق میدم نشناسی البته؛ وختی من اومدم دیگه واسه کونکور رفته بودی. :د
بنظر خیلی خیلی مهربون میاد! سعی میکنم با همه مهربون باشم؛ تا جاییکه عصبانی نشم. :د ولی کلّی ممنون!
با ذوق! و خوش سلیقه. شاید بتونم یه چیزاییُ خوب بغل ِ هم بذارمُ ست کنمُ انشا بنویسمُ اینا؛ ولی نمیتونم با قیچی یهچیزیُ ببرم. نمیتونم مثه آدم یه نیمرو بپزم؛ نمیتونم یهجا رُ سازمانبندی کنم. #جدّی
لاغر و ریزه میزه. البته من همه ی افراد ِ سایت رُ لاغر و ریزه میزه تصور میکنم غیر از فارغ التحصیلا ملا فک میکنم آدم دانشجو میشه یهو چاق و قد بلند میشه. آدم یهو گنده میشه؟ لاغر هستم؛ ولی ریزهمیزه نیستم. :د
دیگه همین مرسی اومدی؛ مرسی. تازه کونکوری هم هستی. <<
به نقل از This is me :شکیبا زهرا!
یه ذره لوس! شاید خیلی «خیلی» "کولیبازی" دربیارم. لوسُ وگرنه زیاد نیستم.
امم..مهربون گفتم؛ سعی میکنم ناراحت نکنم کسیُ. ینی سعی در مهربون بودن دارم.
فوضول «خیلی».
سفیده فکر کنم آره
منطقا باید عینکی باشه(کتاب و اینا) عینکی که هستم [ چه ربطی به کتاب داره؟ :د ]
موصاف مشکی صاف هست,ولی قهوهای.
چشم تیره نه خیلی روشن,نه خیلی تیره. بین ِ این دوتا.
قد متوسط قدم 168 ـه. متوسّطه یا بلند؟ :د
نه خیلی لاغر نه خیلی چاق!معمولیه روبه لاغر اسکلت برقی. ||
یه جاکه تازه وارده میخود تکیه کنه به یکی! آره؛ دقیقن.
زود خودشو جامیندازه... سعی میکنم زود خودمُ با محیط وفق بدم؛ موفّق نبود یهسری جاها.
امم..
همینا دیگه بسته!لطف کردم اومدم..دیدم داری التماس میکنیا همینم بسّمه. قدمات رو چشام اصن.
مرسی اومدی زهرا!
به نقل از gaucho :اوه این .....نست!؟ بله؛ همین ...نست.
کوتاه! نه دیگه! بلندم تا حدودی.
چاق در معنایه مثبت یَنی تپل مثلن! نع! لاغرم. :د[nb]تو این آواتار ِ یاهو من خپل افتادم گویا. هرکی اینُ میبینه میگه تو چاقی. نه بهخّدا. :د[/nb]
عینکی عینکم از مالِ تو بهتره تازشم.
اگه پررو نمیشی بگم که باحال! سعی میکنم باشم. [ پررو شدم پررو شدم ]
بعد خنده رو میخنده و میخنداند! میخندم ؛ خندوندن هم که با اجازهی بزرگان ِ مجلس. :د
البته لازم به ذکر است که چون ادل گوش میده نمیتونه آدمه بدی باشه و در طبقه ی بهترین آدم ها جای میگیره اصَن باو بسّه این ادل. بسّه. ایکاش معیارِ قضاوت ِ خدا همین ادل گوش دادن بود؛ میرفتم بهشت رسمن
پررو نشیآ؛ ولی مرسی اومدی ** الـ**! "
به نقل از ...m@ry@m... :شکیبا نوه ی کصافتم مریم؛ مادربزرگ ِ **مالم <<
ظاهری :
قدش متوسطه رو به بالا بعد موهاش قهوه ای پررنگ ـه... پوستش ـم یکم تیره همهشُ دُرُس گفتی بهجز رنگ ِ پوست. من سفیدم. :د
بعد متوسط رو به تُپُل نع! لاغرم من.
کلن به .ن علاقه داره باحاله ... بعد عکس گرفتن ـو اینا هم که خیلی دوس میداره ! ینی به خودت علاقه دارم؟ خب بله به خودت علاقه دارم سعی میکنم خوب باشم؛ عکس گرفتن هم که دوست دارم :د
بعد دوس داره فعال باشه... از کمک کردن به بقیه ـم خوشش میاد فک کنم دوس دارم یه اپسیلون حتّا مفید باشم؛ کمک کردن هم که کسی بدش نمیاد :د
کصافت ـم که هس من کصافطم! :-افتخار
بعد چون مامان بابا نداشته ادب نداره خواهرش ـم که مرخص! مگه اینکه خودم به دادش برسم من بیادبم خواهرمم که ... تو بهدادم نرسی زودتر خوب بشم فک کنم.
نسبت به سنش بیشتر میفهمه مرسی
همین همین دیگه. :د
مرسی اومدی مریم؛ مرسی! <<<
به نقل از فـ ـاطـ ـ يما! :+ فک می کنم شکیبا تپلُ سفیدُ قدش هم زیاد بلن نیس... : ) سفید هستم,ولی لاغرم,قدم هم بلنده :د
لپاش باید خیلی پفی باشه ازینایی که همش دلم می خواد لپاشونُ بکشم... قبلنا لپ داشتم ولی الان آب شدن تا حدّ ِ زیادی. از اثرات ِ درس مثن. :د
بعد خیلی مدرنُ فانتزی ِ از نظر من! مدرنُ که ... شاید همراه با نسل ِ خودم؛ فانتزیُ هم که خودت باید نظر بدی :د
خوش برخوردُ مهریون هم هس... اینم نظر ِ خودته؛ مرسی!
هنرمند خوبی می تونه باشه... نه اونقدرا. شلختهم زیادی. :د
دوسش می دارم... : ) مرسی! مام شوما رُ دوس داریم
مرسی اومدی فاطیما!
باعرض ِ معذرت از یهسری دوستان؛ من واقعن نمیتونم هی بیام نت,بذارین فردا بقیه پستا رُ میام جواب میدم. واقعن شرمندهم. :/به نقل از Titarisa :شکیبا ... خب خب (سلام خوبی؟ ) سلام؛ شما خوبی؟ :د
از اونجایی که تو کار عکاسیه و اینا فکر میکنم آدم چالاکی باشه ... زیاد هم ورجه وورجه میکنه... عکس میگیرم؛ چالاک تا حدودی,ورجهوورجه هم که خیلی! :د
گاهی خیلی بچه ی پایه و شر و شیطونی میشه ... البته گاهی هم خیلی خانم و مبادی آداب و قوانین ( ) دقیقن! شیطون هستم [ تو مد البته ] ولی وقتی لازم باشه,یهجوری باادب حرف میزنم که معلّما خر شن,امتحان کنسل شه
وزن و قد و اینا کلا متناسبه ... نه خیلی تپلی و نه خیلی لاغر متناسب نیست اتّفاقن؛ زیادی لاغرم ||
چهره ؟! چمیدونم! مو و چشماش خرماییه! (مشکی؟ بور؟ صورتی؟ آبی؟ نه؟ ) درگیری با خودت؟ چهره رُ تو پستایِ دیگه توضیح دادم :د
آخی ببین چه چرت و پرتایی گفتم! حالا اصلا درست هست چیزیش دُرُس بود تا حدودی :د
خواهش میکنم که اومدم B-) :-[ مرسی که اومدی؛ ممنون واقعن!
مرسی از همهی کسایی که اومدن؛ مرسی واقعن. >>:]<<