ببينيد علمي كردن فروم به نظر من جالب نيست چون ما به هر حال با علم و درس و مشق زياد سر و كار داريم بهتر نيست يه جايي هم مثل اين فروم باشه كه زياد تو بحث علم و اين حرفا نباشه؟ يا حداقل براي علمي كردنش يه روش متفاوت به كار بگيريم. اينطوري بهتره
من فکر می کنم وقتی بچه ها میان اینجا نباید به کل درس رو فراموش کنن! اینجا باید رفع کننده ی نیاز های بچه ها باشه! و یکی از نیاز های بچه ها نیاز علمی هست!
ان شالله تا چند روز دیگه بعد از برنامه ریزی به سراغ آموزش های درسی می رم!
واقعا شاهد شدت علمی بودن این سایت هستم !
بحث دختر و پسر ، عشق و عاشقی ، صندلی داغ ، سیاست !
بس کنید بابا. موضوع قحطه آخه ؟ شما چند سالتونه ؟ چه خبره این همه سیاسی بازی ؟ چه خبر این همه عشق و عاشقی؟ تا کی میخوایم به این فکر کنیم که دختر و پسر رابطشون درسته یا نه ؟ تا کی میخوایم سوالاتمون رو کپی پست کنیم توی صندلی های مختلف؟
هی من میگم چیزی نگم ، نمیشه !
بابا زندگی اینا نیست ! زندگی یعنی اینکه چقدر به حساب میارنتون. زندگی یعنی این که چقدر ارزش دارید ، چقدر کارتون درسته ، چقدر حالیتونه ، چقدر میدونید. ....
شما باید دنبال چیزهای دیگه ای باشید. چیزی واسه خودتون به دست بیارید. چیزی که بهش افتخار کنید.
خیلی وقت پیش میخواستم این بحث های به درد نخور رو حذف کنم اما چون میدونستم مورد اعتراض قرار میگیرم و آزادی (!) زیر سوال میره چنین کاری نکردم.
شما چقدر هوش مصنوعی بلدین؟ شما چقدر کامپیوتر بلدین؟ چقدر المپیادی هستین؟ اصلا تو چی تخصص دارین؟ چقدر از سینما حالیتونه؟ به خودتون نگاه کنید.
من فكر ميكنم بهتره بريم سراغ كار هاي عملي
مثل روباتيك كه متاسفانه فعلا از همه انجمن ها بيشتر خاك ميخوره
كار هايي كه تو مدارس نيست و علميه
تئوري كه زياده تو مدرسه البته عملي هم هست ولي به نظرم جاي خاليش احساس ميشه