پس چرا انقدر میگن مهمه؟به نقل از BlackTG :امتحانات نهایی بیخودترین کار واسه شماست
از فارغ التحصیلا بپرسین تا بهتون بگن این امتحانا هیچ ارزشی ندارن
به نقل از BlackTG :امتحانات نهایی بیخودترین کار واسه شماست
میشه دلیل این حرفتون رو بگید؟؟به نقل از BlackTG :امتحانات نهایی بیخودترین کار واسه شماست
اونوقت برای حرف دومم چه دلیل نقضی میارید .....؟به نقل از BlackTG :همونطور که گفتم تاثیر مثبته با این اوصاف به جز نمره 20 بقیه تاثیر مثبتی رو دانش آموزای سمپاد نمیزاره
ضمناً امسال این بحث پیش اومد برای رتبه های زیر 1000 هیچ معدلی تاثیر ندادن
من معدل نهایی سومم 18.59 شد ،رتبه کنکورم 217 شد ،زیاد تاثیر نداره ،به نقل از -mina- :بچه ها من امسال میرم دوم ریاضی .
تو مجلات قلم چی خونده بودم که معدل تاثیر زیادی نداره.ولی استادای ما که ده بیست ساله دارن تدریس کنکور میکنن خلاف اینو میگن.
میشه کلی تر توضیح بدین ؟؟؟
یه چیز دیگه هم میخحواستم بپرسم اینه که بسیجی بودن چقدر تاثیر داره تو کنکور؟؟
برای کسب این سهمیه باید بسیج فعال بشیم یا بسیج عادی هم همین سهمیه رو دریافت میکنه؟؟؟
به نقل از BlackTG :خوند ولی با متمرکز شدن رو کنکور
فرق اساسی اینه تو عمومیا بخصوص دینی واسه نهایی به صورت سوال وجواب میخونین وجوابها را کلی می خونین تا قسمتیش یادتون بمونه بقیه رو خودت سر امتحان سرهم کنین
بیخیال بابا,به نقل از -mina- :بچه ها من امسال میرم دوم ریاضی .
تو مجلات قلم چی خونده بودم که معدل تاثیر زیادی نداره.ولی استادای ما که ده بیست ساله دارن تدریس کنکور میکنن خلاف اینو میگن.
میشه کلی تر توضیح بدین ؟؟؟
یه چیز دیگه هم میخحواستم بپرسم اینه که بسیجی بودن چقدر تاثیر داره تو کنکور؟؟
برای کسب این سهمیه باید بسیج فعال بشیم یا بسیج عادی هم همین سهمیه رو دریافت میکنه؟؟؟
بی خیال نه،میری ،تمام زحمتتو می کشی،خوب شد که هیچی،اگه نشد(مثل من) مهم نیست!به نقل از pandix :خب میگین حالا چیکار کنیم نهایی رو کلن بیخیال![]()