از مهر تا عید چه کنیم؟

بهترین کار در بازه ی مهر تا عید چیه

• تمرین دروس اختصاصی 3 سال

رای‌ها: 11 20.8%
  • تمرین تمام دروس پیش

رای‌ها: 13 24.5%
  • تمرین دروس پایه

رای‌ها: 5 9.4%
  • تمرین و مرور تمام دروس با هم

رای‌ها: 34 64.2%
  • تفریح و گردش

رای‌ها: 2 3.8%

• رای‌دهندگان
    53
  • Poll closed .
  • شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر نیمچه مدال
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع
پاسخ : از مهر تا عید چه کنیم؟

من خودت قبل از کنکور متعقد بودم همه ی درسها مهمن تو کنکور هم همه درس هام به جز ریاضی از دوستم بیشتر زدم اون 13% ریاضی رو بیشتر از من زد اون شد 110 من شدم 410 :(
همه کنکوریا در مورد عید وبعد عید اشتباه تخمین میزنن و فکر میکنن میتونن راحتی روزی 10 ساعت درس بخونن در حالی که اینطور نیست چون اکثر دروس رو تمام کردید درصد هاتون تقریباً ثابت میمونه گاهی هم به علت جامع تر شدن آزمونها افت میکنه این عامل ضربه روحی وارد میکنه وساعات مطالعه شما را کم میکنه ولی اگر عمومی هاتون واسه بعد عید مونده باشه خوندن آنها رتبتونو افزایش میده و باعث علاقه مضائف شما به خوندن عمومی میشه که کاملاً واسه من اتفاق افتد که از عمومی متنفر بودم

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از BlackTG :
من خودت قبل از کنکور متعقد بودم همه ی درسها مهمن تو کنکور هم همه درس هام به جز ریاضی از دوستم بیشتر زدم اون 13% ریاضی رو بیشتر از من زد اون شد 110 من شدم 410 :(
همه کنکوریا در مورد عید وبعد عید اشتباه تخمین میزنن و فکر میکنن میتونن راحتی روزی 10 ساعت درس بخونن در حالی که اینطور نیست چون اکثر دروس رو تمام کردید درصد هاتون تقریباً ثابت میمونه گاهی هم به علت جامع تر شدن آزمونها افت میکنه این عامل ضربه روحی وارد میکنه وساعات مطالعه شما را کم میکنه ولی اگر عمومی هاتون واسه بعد عید مونده باشه خوندن آنها رتبتونو افزایش میده و باعث علاقه مضائف شما به خوندن عمومی میشه که کاملاً واسه من اتفاق افتد که از عمومی متنفر بودم
خب بعله ضریب ریاضی و زیست تو رشته هاشون میشه 12 و 2% خیلی مهمه. این که ملاک نیست بگی کلا عمومیا مهم تره. خب مثلا دوست منم عمومیاش بالاتر من بود رتبه ش نصف من شد! حالا به خاطر این بگم عمومی بخونین فقط؟

با قسمت دوم حرفتون موافقم تا اونجایی که میگین ساعات مطالعه کم میشه. اما خب این یه اتفاق طبیعیه و واسه بیشتر آدما اتفاق می افته. یکی بود پارسال مدرسه ما دینی رو ماه آخر خوند و راضی بود یا شما عمومی بعد عید خوندی و راضی بودی. اما این دلیل نمیشه همه بتونن روحیه شما رو داشته باشن. مثلا خود من با ترازا و رتبه هام بود که تازه اعتماد به نفس پیدا کردم و خودمو در حدی دیدم که بتونم رتبه خوبی بیارم وگرنه قبلش به 10برابر رتبه خودم فکر میکردم.

مسئله اینکه ممکنه یکی با خودش فکر کنه خب من که عمومی نخوندم بعد کم کم انتظارشون از خودشون میاد پایین و هر بار که رتبه شون اونی نمیشه که میخوان میندازن به پای نخوندن عمومی حتی اگه اختصاصیشون هم در حد مطلوب خودشون نباشه. بعد از عید هم که شروع میکنن به خوندن عمومی ممکنه رتبه شون تغییر چندانی پیدا نکنه و یهو با واقعیت رو به رو بشن. در اصل تمام امیدشون میشه عمومی اما چون عمومی حجم بالایی داره و برنامه بعد از عید تمام آزمونا هم سرعت خیلی بالایی دارن به اون رتبه ای که تو ذهنشونه یکباره نمیرسن.

• شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از نیلوفــــر :
مسئله اینکه ممکنه یکی با خودش فکر کنه خب من که عمومی نخوندم بعد کم کم انتظارشون از خودشون میاد پایین و هر بار که رتبه شون اونی نمیشه که میخوان میندازن به پای نخوندن عمومی حتی اگه اختصاصیشون هم در حد مطلوب خودشون نباشه. بعد از عید هم که شروع میکنن به خوندن عمومی ممکنه رتبه شون تغییر چندانی پیدا نکنه و یهو با واقعیت رو به رو بشن. در اصل تمام امیدشون میشه عمومی اما چون عمومی حجم بالایی داره و برنامه بعد از عید تمام آزمونا هم سرعت خیلی بالایی دارن به اون رتبه ای که تو ذهنشونه یکباره نمیرسن.
آدم پشت گوش انداز همیشه بهونه پیدا میکنه اگه توجهتون به تک تک درسا باشه اشکالی پیش نمیاد

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)

دوستان سعی کنید به عنوان تاپیک دقت کنید و روش متمرکز شید. اگه با جر و بحث سر مسائل دیگه منحرف کنید تاپیکو، بسته میشه.

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک

به نقل از BlackTG :
همه درسا و تعادل ترازي مابين اونها مهمه و قياس شما اشتباهه// در كل دوست شما بهتر بوده كه دليل نميشه شايد يكي مثل شما هم بوده باشه كه افراط و تفريط كرده باشه و بدتر از شما باشه....؟؟؟؟/اسم اين هم جر و بحث نيست ؟؟؟؟ در كل ميخواستم بگم تعادل مهمه به اين ترتيب كه درصد تمام درساتون رو پيشرفت بديد...

• شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

مسئله اینجاست که اکثراً تلاش دانش آموزا برای پیشزفت تو عمومی به جز عربی کم تاثیره مثلاً کسی که ادبیات را با یه دور معمولی خوندن 50% میزنه خودشو وقف ادبیات هم که میکنه بیش از 70% نمیتونه بزنه در حالی که در اختصاصی این فرق به 30 40 % میرسه

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه

نمیشه قطعی گفت چه درصدی از چه درسی از چه درصدی از چه درس دیگه بهتره/بدتره یا اینکه باهاش مساویه! اینا همواره به سوالای اون سال و داوطلباش بستگی داره. مثلا" ریاضی ها و کلا" تا حدودی اختصاصی های سال ما آسون بود بنابراین نقش تعیین کننده رو عمومی ها داشتن. من خودم چون روی عمومی ها خیلی وقت نمیذاشتم امسال ضرر کردم. نمیشه کلی صحبت کرد. باید به نسبت روی همه دروس وقت گذاشت. مثلا" 30% وقت برای عمومی 70% اختصاصی! (کاملا" یه مثال بود درصدا!)

• لایک
امتیازات: n.r
  • شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از MellicA :
نمیشه قطعی گفت چه درصدی از چه درسی از چه درصدی از چه درس دیگه بهتره/بدتره یا اینکه باهاش مساویه! اینا همواره به سوالای اون سال و داوطلباش بستگی داره. مثلا" ریاضی ها و کلا" تا حدودی اختصاصی های سال ما آسون بود بنابراین نقش تعیین کننده رو عمومی ها داشتن. من خودم چون روی عمومی ها خیلی وقت نمیذاشتم امسال ضرر کردم. نمیشه کلی صحبت کرد. باید به نسبت روی همه دروس وقت گذاشت. مثلا" 30% وقت برای عمومی 70% اختصاصی! (کاملا" یه مثال بود درصدا!)
شما احتمالاً اختصاصی رو در حد خوبی خوندید به همین دلیل فکر میکنید اگر عمومی رو هم خوب میزدید رتبه ی خوبی بدست می آوردید اما فکر کنید اگر عمومی رو خوب میزدید ولی ریاضی رو کم میزدید تو سالی که ریاضی راحت بود چه فاجعه ای پیش میومد به خصوص عمومی های امسال که تمرین خیلی تاثیر در بالا بردن درصد نداشت

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه

نه نه! ریاضی رو بد نمیزدم! این گزینه نیست که لازم باشه حتما یکی رو بد بزنی (عمومی یا اختصاصی)! من میگم باید هر دو رو خوب میزدم.

لطفی

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
ان شاالله شهید بهشتی
رشته دانشگاه
ان شاالله پزشکی

به نقل از BlackTG :
خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم تو جواب نظر سنجی گزینه "تمام دروس با هم " بیشترشین رای رو آورده یعنی هیچ کسی به تفکیک دروس اهمیت نمیده دانش آموز باز هم میگم حالت روحی (روحیه) مهمترین عامل قبل ،بعد و سر جلسه کنکوره خواندن دراز مدت عمومی شدیداً استرس آور و زننده است
چون مکرراً نیاز به مرور خواهید داشت هم وقتتون گرفته میشه هم تمرکز ذهنیتون از بین میره
کاملا درسته
من اینو نجربه کردم و واقعا کار خیلی اشتباهیه
وقتی اختصاصی به حد قابل قبولی رسید و به آرامش رسیدین اونوقت عمومی ها
از عمومی ها خیلی راحت میشه درصد اورد اصلا نگران دیر شدنش نباشید

• شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

تو عمومی هر کس سقف درصدی داره مثلاً کسی که اعتماد به نفسش پایینه نمیتونه سوالات املا رو بزنه کسی که زبان فارسیش ضعیفه و ... هرکسی میتونه به سقفش فوراً برسه ولی بعد اون هرچی زحمت بکشه درصدش چندان تغییری نمیکنه

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از لطفی :
کاملا درسته
من اینو نجربه کردم و واقعا کار خیلی اشتباهیه
وقتی اختصاصی به حد قابل قبولی رسید و به آرامش رسیدین اونوقت عمومی ها
از عمومی ها خیلی راحت میشه درصد اورد اصلا نگران دیر شدنش نباشید
به نقل از BlackTG :
تو عمومی هر کس سقف درصدی داره مثلاً کسی که اعتماد به نفسش پایینه نمیتونه سوالات املا رو بزنه کسی که زبان فارسیش ضعیفه و ... هرکسی میتونه به سقفش فوراً برسه ولی بعد اون هرچی زحمت بکشه درصدش چندان تغییری نمیکنه
آقا به نظرم بهتره اینقدر صریح حرف نزنیم! خب شاید یکی براش بد باشه عمومی رو دیر شروع کنه(من مثالشو دیدم که ضربه خورده) یا اینکه کسی تلاش کنه و % بره بالا(خودم تو ادبیات اینطور بودم)
به نظرم بهتره هر پشتیبان ویژگی ها مطالعاتی و شخصیتیشو بگه و اون وقت روش مطالعاتیشو بشه. کنکوریا میان میخونن و خودشون تشخیص میدن کدوم روش براشون مناسب تره با توجه به ویژگی ها خودشون.

• شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از نیلوفــــر :
آقا به نظرم بهتره اینقدر صریح حرف نزنیم! خب شاید یکی براش بد باشه عمومی رو دیر شروع کنه(من مثالشو دیدم که ضربه خورده) یا اینکه کسی تلاش کنه و % بره بالا(خودم تو ادبیات اینطور بودم)
به نظرم بهتره هر پشتیبان ویژگی ها مطالعاتی و شخصیتیشو بگه و اون وقت روش مطالعاتیشو بشه. کنکوریا میان میخونن و خودشون تشخیص میدن کدوم روش براشون مناسب تره با توجه به ویژگی ها خودشون.
خوب بفرمایین ما اصلاً حرف نزنیم
خب معلومه ما اکثریت رو در نظر میگیریم من خودم معتقد هر کی باید خودش راهش انتخاب کنه اما ما هم تا جایی که میتونیم کمک میکنیم

• لایک
امتیازات: n.r

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه

به نقل از نیلوفــــر :
کاملا" موافقم. خیلی تو دلم این حرفو نگه داشته بودم. خیلی کنترل کردم که نگم ولی تو گفتی راحتم کردی >:D< کم کم عصبی میشم اگه ادامه پیدا کنه. بابا!!! انقدر قطعی برای همدیگه نظر ندین اونم در این مورد که کاملا از آدم تا آدم فرق میکنه!!

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

من بر طبق برنامه ی گام اول تابستون رو به خوبی تموم کردم و دروس پایه تموم شد.
اما یه حس بدی دارم و اینه که احساس میکنم هیچی از پایه یادم نمونده! ولی وقتی تست میزنم میبینم همه رو بلدم! یه حس وسواس برام پیش اومده که نمیدونم چطوری حسم رو ارضا کنم. کسی هست کمک کنه؟

مورد دیگه اینکه من از اول مهر سعی دارم هم دروس پیش رو بخونم ، هم پایه رو مرور کنم و تست هردو رو بزنم" اما متاسفانه بعضی روزا اینقدر خسته میشم که رو کتاب خوابم میبره!
پشتیبان گزینه 2 میگه نباید اینجوری باشم چرا که نزدیک به کنکور زده میشم و انرژی برای جمع بندی نخواهم داشت. یه راهنمائی بکنید لطفا.
ممنون از همگی.

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ∞نیرمان :
من بر طبق برنامه ی گام اول تابستون رو به خوبی تموم کردم و دروس پایه تموم شد.
اما یه حس بدی دارم و اینه که احساس میکنم هیچی از پایه یادم نمونده! ولی وقتی تست میزنم میبینم همه رو بلدم! یه حس وسواس برام پیش اومده که نمیدونم چطوری حسم رو ارضا کنم. کسی هست کمک کنه؟

مورد دیگه اینکه من از اول مهر سعی دارم هم دروس پیش رو بخونم ، هم پایه رو مرور کنم و تست هردو رو بزنم" اما متاسفانه بعضی روزا اینقدر خسته میشم که رو کتاب خوابم میبره!
پشتیبان گزینه 2 میگه نباید اینجوری باشم چرا که نزدیک به کنکور زده میشم و انرژی برای جمع بندی نخواهم داشت. یه راهنمائی بکنید لطفا.
ممنون از همگی.

اولا آفرین به شما به خاطر پایه ...
دوما دروس پایه رو اگه خوندین حتما مرور منظم داشته باشید .... شما یه خیابونو که واردش میشین اگه چند بار متوالی ازش بگذرید ناخودآگاه بار 3 ام یا 4 ام حس میکنید اتومات آدرسو بلدین ..راستش یه احساس آرامشی که دوران کنکور داره و بچه ها چون خبر ندارن ازش خیلی همه چیزو واسه خودشون بزرگ میکنند اینه که شما اگه مرتب و منظم درس بخونی و دوره کنی بعد از عید میبینی که خیلی چیزایی که فکر میکردی خودتم بکشی به خاطر حجم زیاد یادت نمیمونه کاملا واست آب خوردن میشه (در حد تشخیص دست راست از چپ :D) .... پس منظم بخونید و دوره کنید خیالتون هم بابتش راحت...

این که خسته میشی و خوابت میبره طبیعیه ..من حتی 20 روز مونده به کنکور شبا ساعت 9 خابم میبرد.... #S-: .... اینم که گفته الان نخون انرژیتو نگه دار حرف به نظر من اشتباهیه! کنکور مسابفه 2 نیست!!.. همش به روحیه بستگی داره .... و خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج ...... اولشو خوب شروع کنی و جزو بهترینا باشی خیلی مهمه! ولی جو گیر هم نباشید خودتونو بپوکونید :-" (;

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اوصیکم اوصیکم اوصیکم بالخلاصه نویسی تو این 6 ماه و بعدش

• شروع کننده موضوع

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

به نقل از مـهـدی :
اوصیکم اوصیکم اوصیکم بالخلاصه نویسی تو این 6 ماه و بعدش
این یه موردو شدیداً تایید میکنم مطمئن باشین ضرر نمیبینین

F@temeh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـــان
شهر
کاشـــان
مدال المپیاد
مرحله اول ریاضی
دانشگاه
پلی تکنیک
رشته دانشگاه
سخت افزار

آقا! خلاصه نویسی خوب نیس! چون مطمئنن یه چیزی رو جا میندازیم تو خلاصه نویسی. مثلا نکته های مهم متن رو کنار کتاب با یه رنگ دیگه بنویسیم بهتر نیست تا وقتمونو بزاریم رو خلاصه نوشتن؟ چون کتاب تقریبا همش مهمه خب! اگه من بخوام ده بار خلاصه ای که نوشتم رو بخونم، ترجیح میدم 5 بار کتابم رو بخونم.
خلاصه نویسی لازمه واقعا؟ همه ی درس ها؟

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از F@temeh :
آقا! خلاصه نویسی خوب نیس! چون مطمئنن یه چیزی رو جا میندازیم تو خلاصه نویسی. مثلا نکته های مهم متن رو کنار کتاب با یه رنگ دیگه بنویسیم بهتر نیست تا وقتمونو بزاریم رو خلاصه نوشتن؟ چون کتاب تقریبا همش مهمه خب! اگه من بخوام ده بار خلاصه ای که نوشتم رو بخونم، ترجیح میدم 5 بار کتابم رو بخونم.
خلاصه نویسی لازمه واقعا؟ همه ی درس ها؟

از اتفاق آدم اگه ناشی باشه خلاصه هاش خوب نمیشه .. اگه یه مدن خلاصه کنی کامل دستت میاد :) خلاصه کردن = کم کردن و راحت کردن نیس به معنیه اینه که آقا من همه رو بلدم و فوت آب شده واسم و الان قراره یه نوتی بنویسم که با نگاه ککردم بش برام دوره بشه :)..... بعضی وقتا واقعا واقعا نمی صرفه شما هم کتابو بخونی ! بعضیا فکر میکنن این زرنگیه ولی آدم عاقل اونه که بیشتر بازده رو داشته باشه ! تو شب آزمون مطالب مهم رو بخونی برنده ای :) بنابراین از الان هم متن رو خوب بخونید و هم خلاصه نویسی کنید حتما (;

بالا