.:$_$:.
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : فرزند خوانده
این کار خانواده به نظر من اشتباهه...باید این موضوع رو به بچه ای که به سرپرستی میگیرن میگفتن....البته وقتی که احساس بشه اون فرزند امادگی پذیرش این موضوع رو داره....از اشنایان ما یکی با همین شرایط بود البته البته به جز اون فردی که به سرپرستی گرفته بودند دو بچه دیگه هم داشتند و به اون بچه اشون در سن حدودای 15 سالگی ماجرا رو گفته بودند و اونم تونسته بود با این موضوع کنار بیاد و اینم بگم صد البته رفتار این خانواده با اون بچه عالی بود....
+
بعضی خانواده باوجود مخالفت فرزندان و عدم نارضایتی و بدون توجه به روحیات بچه هاشون ممکنه فرزندی رو به سرپرستی بگیرند که همین موضوع باعث مشکلاتی دراینده میشه
به نقل از نیکتا :آیا حالا اگر یه کی رو ب فرزندی گرفتیم ک نوزاد باشه و چیزی یادش نیاد و بعد بهش نگیم ک فرزند خواندس درسته ؟؟؟ حالا کلا جدا از اینکه برخورد فرزند های خانواده با اون بچه چیه ؟ ( ک شاید اون خانواده اصلا بچه ای نداشته باشن ؟! مثل همین خانواده ای ک گفتم )
این کار خانواده به نظر من اشتباهه...باید این موضوع رو به بچه ای که به سرپرستی میگیرن میگفتن....البته وقتی که احساس بشه اون فرزند امادگی پذیرش این موضوع رو داره....از اشنایان ما یکی با همین شرایط بود البته البته به جز اون فردی که به سرپرستی گرفته بودند دو بچه دیگه هم داشتند و به اون بچه اشون در سن حدودای 15 سالگی ماجرا رو گفته بودند و اونم تونسته بود با این موضوع کنار بیاد و اینم بگم صد البته رفتار این خانواده با اون بچه عالی بود....
به نظر من اگه در اینده مشکلی پیش بیاد همه به خانواده برمیگرده... اگه از همون اوایل بچه هاشون رو اماده کنند و از همه مهمتر بچه های خودشون تربیت مناسبی داشته باشند مشکلی پیش نمیاد...چون بعدا این شرایط رو نمیشه تغییر دادبه نقل از نیکتا :مجددا سئوالم رو می پرسم : شرایط رو چجوری باید عوض کنیم ؟
+
بعضی خانواده باوجود مخالفت فرزندان و عدم نارضایتی و بدون توجه به روحیات بچه هاشون ممکنه فرزندی رو به سرپرستی بگیرند که همین موضوع باعث مشکلاتی دراینده میشه