کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,347 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2012/9/18 #121 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ کی میره پس ? نه اینکه دخترام میرن واس همین سیف باشه
mohamad.ahmadi کاربر حرفهای ارسالها 361 امتیاز 6,547 نام مرکز سمپاد دبیرستان هاشمی نژاد ١ شهر مشهد 2012/9/18 #122 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ دوستان برنامتون برای فرداست و هیچی مشخص نیست که... یه آماری چیزی بدین لطفا!
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ دوستان برنامتون برای فرداست و هیچی مشخص نیست که... یه آماری چیزی بدین لطفا!
robomash Lily Delicated ارسالها 1,960 امتیاز 8,423 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی نرم افزار 2012/9/18 #123 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ نظرتون چیه که بقیه پسرا هم نرن کلا کنسل شه؟
AUGUST II_PRINCE OF SAMPA کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,126 امتیاز 1,906 نام مرکز سمپاد ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II شهر ﻣﺸﻬﺪ 2012/9/18 #124 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ یکی که امادگی هماهنگیاشو داره به من پخ بده من بخاطر نتو کارای یک جشن که باید فردا برگذار کنم خیلی سرم شلوغ بود نتونستم به این برسم تا حالا عذر میخام
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ یکی که امادگی هماهنگیاشو داره به من پخ بده من بخاطر نتو کارای یک جشن که باید فردا برگذار کنم خیلی سرم شلوغ بود نتونستم به این برسم تا حالا عذر میخام
Fireball.II کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,458 امتیاز 8,723 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رشته دانشگاه پزشکی 2012/9/18 #125 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ ايناعي ک ميرنو به لیست تهیه کنین بگين باتشكر ماعم ک به علت یه سری مشکلات نميايم
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ ايناعي ک ميرنو به لیست تهیه کنین بگين باتشكر ماعم ک به علت یه سری مشکلات نميايم
AAM کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 65 نام مرکز سمپاد شهید ه. ن. د. شهر م. م. 2012/9/18 #126 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ به نظر من چهارشنبه از ساعت 8 تا 9 (یکم عقب جلو تر) بریم یه جایی تو فلسطین. خیلی عالیه.
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ به نظر من چهارشنبه از ساعت 8 تا 9 (یکم عقب جلو تر) بریم یه جایی تو فلسطین. خیلی عالیه.
AUGUST II_PRINCE OF SAMPA کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,126 امتیاز 1,906 نام مرکز سمپاد ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II شهر ﻣﺸﻬﺪ 2012/9/19 #127 ! عاغا جواد کنسل کرد من نمیدونم چیکا کنم،کل ۴ش کار دارم شدیدا آخه
ali.mashi کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,246 امتیاز 8,844 نام مرکز سمپاد هاشمــــ II دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/9/19 #128 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ اونایی که میان همینجا اعلام حضور بکنن لطفآ ببینیم اصلآ کسی میاد که بخوایم برنامه ریزی کنیم یا نه!
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ اونایی که میان همینجا اعلام حضور بکنن لطفآ ببینیم اصلآ کسی میاد که بخوایم برنامه ریزی کنیم یا نه!
AAM کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 65 نام مرکز سمپاد شهید ه. ن. د. شهر م. م. 2012/9/19 #129 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ من میام ولی ... تا قبل از 9
mohamad.ahmadi کاربر حرفهای ارسالها 361 امتیاز 6,547 نام مرکز سمپاد دبیرستان هاشمی نژاد ١ شهر مشهد 2012/9/19 #130 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ @علی: اگر تو بری منم میام فک کنم!
he3am کاربر فوقفعال ارسالها 115 امتیاز 280 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 2 شهر مشهد 2012/9/20 #131 پاسخ : گردشگری ینی خاک تو سرمن وعلی مشکور که باکیا شدیم هفتادو پنج میلیون!
اردلان کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 1,501 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد2 شهر مشهد مدال المپیاد زیادن حال ندارم بگم دانشگاه عباسقلی خان رشته دانشگاه نرفتم ک هنوز 2012/9/20 #132 پاسخ : گردشگری به نقل از He3am : ینی خاک تو سرمن وعلی مشکور که باکیا شدیم هفتادو پنج میلیون! کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بد برداشت نکن کمرت رگ ب رگ میشه اینقده شل کار کردین که جدی گرفته نشدش
پاسخ : گردشگری به نقل از He3am : ینی خاک تو سرمن وعلی مشکور که باکیا شدیم هفتادو پنج میلیون! کلیک کنید تا باز شود... عزیزم بد برداشت نکن کمرت رگ ب رگ میشه اینقده شل کار کردین که جدی گرفته نشدش
marvelous کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,156 امتیاز 4,615 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۳ شهر مشهد مدال المپیاد برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2012/9/20 #133 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ الان چی شد برنامه تون؟ چهارشنبه گذشته و این که اسپم ندین اینجا. × تاپیک قفل میشه تا یه نفر منو در جریان بذاره کامل.
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ الان چی شد برنامه تون؟ چهارشنبه گذشته و این که اسپم ندین اینجا. × تاپیک قفل میشه تا یه نفر منو در جریان بذاره کامل.
+ سارا + کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan3 شهر مشهد مدال المپیاد المپاد فیزیک سال 87 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2012/9/20 #134 پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ ببخشید میشه منو هم در جریان بذارید پایه هستم من اون هم تمام ساعات شبانه روز زوز؟ ساعت؟ مکان؟
پاسخ : گردشگری گروهی مشهد - ۲ ببخشید میشه منو هم در جریان بذارید پایه هستم من اون هم تمام ساعات شبانه روز زوز؟ ساعت؟ مکان؟