وحید ؟ وحید که میشناسم . اما خوب کنکورش مثل ما 92 . اگر اینی که می گی سمپادی هستش که نه اصلا . چون ما اولین نسل مدرسه هستیم بزرگتر از ما نیست که کنکور داده باشهبه نقل از F.T.M :بچه ها شما وحید میشناسین؟فک کنم امسال کنکور داده.وگرنه ک سسال دیگه.
با کلی اسم عضو شده فود.
خواهشا بگین.
آره فسا هم 3 ساله تاسیس شده.با ما شروع کردن.ولی فرزانگان نداره.فقط پسرونه هست!!به نقل از دختربابام :دوست جونم،اگه تو پروفایلم خونده باشی،من مال همون طرفای خودتونم...اصلیتم اونجایی...از جهرم ولار وفسا خبر نداشتم که سمپاد دارن یا ن...خیلی دوس داشتم بدونم فسا سمپاد داره یا نه...راستی سمپاد فسا از کی تاسیس شده؟فک کنم نوبا باشن،آره؟
ولی لار فرزانگان داره.بعد مگه شما شیرازی نیستید؟شیراز که تا دلتون بخواد فرزانگان داره؟؟به نقل از دختربابام :واقعا فقط پسرونه ست...؟
درحق دخترا ناحقی میشه
هعی...اگه نیومده بودم کرمون،الان سمپادی نبودم....
به نقل از solen :وحید ؟ وحید که میشناسم . اما خوب کنکورش مثل ما 92 . اگر اینی که می گی سمپادی هستش که نه اصلا . چون ما اولین نسل مدرسه هستیم بزرگتر از ما نیست که کنکور داده باشه
ایشون دارابی هستن ؟
[/quote
اوهوم.پس حتما هم سالیع شماست.ی چن بارم اینجا عضو شده.اونم دارابی بود..]
پستم ترکیب شد.تو کادرو بخون.با گوشیم.نمتونم ویرایش کنم.
به نقل از F.T.M :الان تو سایت دارابی به اسم وحید ندیدم . (سرچ کردم) حمید بود اما وحید نه . حالا من این وحید خودمون رو اگه دیدم حتما ازش میپرسم اینجا عضو بوده یا نه.به نقل از solen :وحید ؟ وحید که میشناسم . اما خوب کنکورش مثل ما 92 . اگر اینی که می گی سمپادی هستش که نه اصلا . چون ما اولین نسل مدرسه هستیم بزرگتر از ما نیست که کنکور داده باشه
ایشون دارابی هستن ؟
[/quote
اوهوم.پس حتما هم سالیع شماست.ی چن بارم اینجا عضو شده.اونم دارابی بود..]
پستم ترکیب شد.تو کادرو بخون.با گوشیم.نمتونم ویرایش کنم.![]()