s.sh.14
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
پاسخ : بابا زنه دیگه...
من فک می کنم که این چیزایی که الان در مورد خانوما تو جامعه ی ما اتفاق میافته به خاطر فرهنگیه که از قدیم تو ایران بوده.
وقتی یه موقعی هیچ دختری مدرسه نمیرفته،فقط باید کار خونه یاد میگرفته و به فکر ازدواج میبوده،پس الان نمیتونیم انتظار داشته باشیم
که همه ی جامعه یا همه ی خانوما بتونن قبول بکنن که جایگاه مرد و زن تو جامعه یکسانه.
راستش این چیزی که میگم خیلی دور نیست دوره ی قاجار و پهلوی.
پس مدت زمان زیادی طول میکشه که بشه همچین تفکرات اشتباهی رو درستشون کرد.
هر چند که الان اگه بخوایم با چند سال پیش مقایشه کنیم خیلی خوب شده اما تا عالی شدن راه زیادی مونده.
اما باید خیلی تلاش کرد و به نظرم باید اول تو خود جامعه ی زنان اقدام کرد.
یعنی اول خود خانوما قبول بکنن جایگاهشون رو و بعد تلاش کنن که به بقیه هم نشون بدن که هم اون جایگاه رو دارن و هم
لیاقتشونه........
من فک می کنم که این چیزایی که الان در مورد خانوما تو جامعه ی ما اتفاق میافته به خاطر فرهنگیه که از قدیم تو ایران بوده.
وقتی یه موقعی هیچ دختری مدرسه نمیرفته،فقط باید کار خونه یاد میگرفته و به فکر ازدواج میبوده،پس الان نمیتونیم انتظار داشته باشیم
که همه ی جامعه یا همه ی خانوما بتونن قبول بکنن که جایگاه مرد و زن تو جامعه یکسانه.
راستش این چیزی که میگم خیلی دور نیست دوره ی قاجار و پهلوی.
پس مدت زمان زیادی طول میکشه که بشه همچین تفکرات اشتباهی رو درستشون کرد.
هر چند که الان اگه بخوایم با چند سال پیش مقایشه کنیم خیلی خوب شده اما تا عالی شدن راه زیادی مونده.
اما باید خیلی تلاش کرد و به نظرم باید اول تو خود جامعه ی زنان اقدام کرد.
یعنی اول خود خانوما قبول بکنن جایگاهشون رو و بعد تلاش کنن که به بقیه هم نشون بدن که هم اون جایگاه رو دارن و هم
لیاقتشونه........