hinah
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان کرمون
- شهر
- دیارمون
- دانشگاه
- هر جا قسمتم باشه
- رشته دانشگاه
- ژنتیک یا زنان
پاسخ : بابا زنه دیگه...
من بست ها رو نخوندم یهنی حالم نذاشت
مردا فک میکنن چون زور بازوشون بیشتره میتونن همه کار کنن! فک میکنن همه چی به کلفتی گردن و قد وقواره و هیکل درشت ربط داره ولی اینجوری نیست
همین وزیر بهداشت زن شد دیدین علم بزشکی و دارو سازی و اینا کولاک کرد اینا همه از اقتدار یه زن بودها!
تودنیا بیشتر از همه جا زن تو ایران کوبیده شده من کار به عرب های جاهل ندارم ها! اینم تقصیره مرداست چون تا همین چند سال ژیش مردسالاری بود تو ایران! زنا فک میکنن اگه رو حرفه مرداشون حرف نزنن ویا به تحقیراشون جواب ندن خانومی کردن! والا اشتباهه هر کسی شخصیت داره :-& :-&
تازه بحث ما ربطی به اسلام نداره تو اسلام جایگاه زن اینقدر بالاست که خداوند براش سوره نازل کرده ولی الان فرهنگ بد ماست که داره خردمون میکنه :-&
محدودی/تبعیض جنسیتی شدید/تربیت بد دخترا برای مقاوم بودن تو جامعه/اعتماد به نس بایین/....اینا همه باعث شده ما اینجوری بشیم! :-s
اگه مادرا به جای اینکه اینقدر حواسشون جمع باشه دخترشون از خونه بیرون نره یا اینکه هرکار میکنه سریع بگن اشتباهه و اینا....بجاش بیان به دختراشون یاد بدن چه جوری توی جنگل بر از گرگ زندگی کنن! :-&
شرمنده من قصد توهین نداشتم فقط زیادی شاکی ام خیلی شاکی
کیبوردم p نداشت جاش ب زدم دیگه
من بست ها رو نخوندم یهنی حالم نذاشت
مردا فک میکنن چون زور بازوشون بیشتره میتونن همه کار کنن! فک میکنن همه چی به کلفتی گردن و قد وقواره و هیکل درشت ربط داره ولی اینجوری نیست
همین وزیر بهداشت زن شد دیدین علم بزشکی و دارو سازی و اینا کولاک کرد اینا همه از اقتدار یه زن بودها!
تودنیا بیشتر از همه جا زن تو ایران کوبیده شده من کار به عرب های جاهل ندارم ها! اینم تقصیره مرداست چون تا همین چند سال ژیش مردسالاری بود تو ایران! زنا فک میکنن اگه رو حرفه مرداشون حرف نزنن ویا به تحقیراشون جواب ندن خانومی کردن! والا اشتباهه هر کسی شخصیت داره :-& :-&
همین دیگه بسرا همه جا هستن همه جا حرفشون قبول دارن اما دخترا چی؟؟؟ تا میاد حرف بزنه صدتا لیچار بارش میکنن که دختر چه معنی میده تو کاره بزرکتر دخالت کنهبه نقل از SA|3A.A :به خاطر اینه که تو جامعه هنوز یاد نگرفتن هرادمیو با توانیاش بسنجن نه صرفا با توجه به جـنسیت
هر ادم به صورت جداگانه
امار فقط یه شمای کلی ازجامعه میده ولی وقتی یکیو به خاطر یه امار کلی که حالا بماند که تا چه حد درسته تحقیر میکنی داری خردش میکنی
بهتر یکم فک کنی بعد به خودت اجازه ی برخورد بادیگران رو بدی
تازه برخورد کردن وظیفه ی ما نیست
به نظر م اینا از تربیت در فرزندان میاد که تو جامعه ی ما بیشتر تربیت فرزند به عهده ی مادره
اگه تو خانواده یاد بدن به بچشون که دخالت بیجا وظیفه ی تو نیست
و این تو نیستی که تو هر جایی بپری وسطو نظرتو بگی واینا دخالتهای بی موردن خیلی مشکلات حل میشد
تازه بحث ما ربطی به اسلام نداره تو اسلام جایگاه زن اینقدر بالاست که خداوند براش سوره نازل کرده ولی الان فرهنگ بد ماست که داره خردمون میکنه :-&
محدودی/تبعیض جنسیتی شدید/تربیت بد دخترا برای مقاوم بودن تو جامعه/اعتماد به نس بایین/....اینا همه باعث شده ما اینجوری بشیم! :-s
اگه مادرا به جای اینکه اینقدر حواسشون جمع باشه دخترشون از خونه بیرون نره یا اینکه هرکار میکنه سریع بگن اشتباهه و اینا....بجاش بیان به دختراشون یاد بدن چه جوری توی جنگل بر از گرگ زندگی کنن! :-&
شرمنده من قصد توهین نداشتم فقط زیادی شاکی ام خیلی شاکی
کیبوردم p نداشت جاش ب زدم دیگه