عالی میشه منم فک کنم همین حدودا بشمبه نقل از سید امیر حسینی :دوستان اگه کف 5% هست (دعا کنین باشه) که منم شروع کنم برا مرحله 2 بخونم !!!
حرفت جدی بود؟؟؟به نقل از سید امیر حسینی :دوستان اگه کف 5% هست (دعا کنین باشه) که منم شروع کنم برا مرحله 2 بخونم !!!
اخه زیر 10 فک کنم زدمبه نقل از آهنگ :عزیزم چقدر ناامیدی...
یه ذره به لطف خدا ایمان داشته باش...
"واقعا نمیدونم منکه لالایی بلدم چرا خودم خوابم نمیبره؟!"
نه بابا درسته گند زدم ولی دیگه خنگ که نیستم شوخی کردم ولی بازم فکر نکنم قبول شم احتمالا حدود 25 % زدم بدون احتساب اونایی که شک دارم و غلط هام . . .به نقل از آهنگ :حرفت جدی بود؟؟؟
بابا امید ما بیشتر از خودمون به بچه های هاشمی نژاد1 و فرزانگان 1
اوکی فهمیدم اوضاع از چه قراره....به نقل از mahsaperspoli30 :عالی میشه منم فک کنم همین حدودا بشم
اصن خوبه کف 0باشه چه طوره؟
حیف که نمیتونم اسپم بدمبه نقل از mahsaperspoli30 :اخه زیر 10 فک کنم زدم
می دونی چیه خدا منو دوست نداره
نمی دونم چرا خدا همیشه جواب بنده های بدش رو با بدی میده!!!!!!!
تعارف مشهدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از آهنگ :اوکی فهمیدم اوضاع از چه قراره....
دارین با هم تعارف مشهدی میکنین
نه برا من اینطوری نیستبه نقل از آهنگ :حیف که نمیتونم اسپم بدم
ولی فقط بگم که داری اشتباه فک میکنی
چون اون خیلی مهربونه حتی از خودت به خودت هم بیشتر...پس همیشه بهترین هارو برات میخواد! :)
چيزي كه دوستام بهم گفتن:به نقل از mahsaperspoli30 :یکی بگه من چیکار کنم
واسه مرحله2 بخونم یا نه
فک کنم زیر10 زدم
شما سومین... امتحان نهایی!!!!!!به نقل از hoda.m :چيزي كه دوستام بهم گفتن:
تو الان بخون! اگه خدايي نكرده خدايي نكرده قبول نشدي،چيزي رو از دست ندادي!اما اگه نخوني ولي قبول بشي چند روز رو از دست دادي! چند روز حياتي...
خدا هيچ وقت اين طور كه تو ميگي نيس.به نقل از mahsaperspoli30 :نه برا من اینطوری نیست
هیچوقت واسه من بهترینا رو نخواسته
هروقت من یه اشتباهی میکنم
بعدش نمره گندمو میبینم
اینم ............
ببخشید می دونم اسپمه
شما هنوز كوچولويي! وقت داري!به نقل از سید امیر حسینی :دوستان ، چرا اینقدر ناامید ؟؟؟
من با این وضعم مطمئنم که یه مدال زرد رنگ خوشگل برای کشورمون به ارمغان خواهم آورد ...
چند روز كه خيلي مهم نيست!به نقل از Shayan.Hashemi :شما سومین... امتحان نهایی!!!!!!
افرینبه نقل از سید امیر حسینی :دوستان ، چرا اینقدر ناامید ؟؟؟
من با این وضعم مطمئنم که یه مدال زرد رنگ خوشگل برای کشورمون به ارمغان خواهم آورد ...
عزیز دلم شما چرا فقط خودتو بزرگ حساب می کنی ؟؟؟به نقل از hoda.m :شما هنوز كوچولويي! وقت داري!
ما امسال آخرين شانسمون بود!
خب امیر حسینم همسن ما هستش سومهبه نقل از hoda.m :شما هنوز كوچولويي! وقت داري!
ما امسال آخرين شانسمون بود!
!