گپ المپیاد زیستی های دوره15

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ninja

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرکرد
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : بحث و بررسی پانزدهمین المپیاد زیست شناسی

به نقل از hoda.m :
نه، به امتحانه ربطي نداره!
همينجوري ثبت نام ميكنن.
نينجا جون به نظر شما به جاي عيد الان بريم بهتر نيست؟
شما خودن رفته بودي؟
من آره رفتم عید ....
الانم دیگه المپیادی نیستم ولی اگه بودم صددرصد میرفتم ...
چون من عید که رفتم تازه فهمیدم که ای داد بیداد ولی حیف دیر بود ...

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ninja :
من آره رفتم عید ....
الانم دیگه المپیادی نیستم ولی اگه بودم صددرصد میرفتم ...
چون من عید که رفتم تازه فهمیدم که ای داد بیداد ولی حیف دیر بود ...
چه جوریه خوب یکی بگه؟
ثبت نامش چه جوریه؟کجا برگزار میشه؟مدتش چقده؟

anabena

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
نامعلوم!

راست میگه!
ماکه چیزی نشنیدیم!کجا باید بریم ثبت نام؟یه وقت تموم نشه! [-o<

hoda.m

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

تا آخر تير زمان داره
اردو 6 روزه است تو تهران
420 تومان هزينه كل كلاس هاست
حدنصاب شركت كنندگان 20 نفره كه اگه به حدنصاب نرسه همه ( اول، دوم،‌سوما) تو يه كلاس ميفتن
اردو تو شهريور ماهه
براي ثبت نام بايد فرم سايت رزمندگان رو پر كنيد.
------
www.razmandegan.org.ir

+دو پست متوالي ادغام شد

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
ریاضی-الانم که واسه زیست میخونم
رشته دانشگاه
پزشکی

سلام،منم دوره 15ای ام، البته امسال میرم دوم.تا الانم کتاب دوم تموم شده و دارم کتاب سوم همراه با جلد یک کمپبل رو میخونم...ولی خیلی سوال پیش میاد واسم،تا جایی که وقتی دارم میخونم بیشتر به سوالا فکر میکنم تا به چیزی که دارم میخونم:d
بچه ها من میگم هر هفته یه روز مشخص بیایم بگیم چقدر خوندیم و اینا سوالاتمونم مطرح کنیم...
من دوره بسیج ثبت نام کردم،از اینجا کیا ثبت نام کردن بگن همو بشناسیم..

+همه اینا یه طرف درس خوندن تو ماه رمضون یه طرف...

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Gygax :
آخه این چه وضعیه؟ :((
المپیاد یه چیز گروهیه، هر کسی بخواد تکی بره، یه وری میره. باور کنید ( اینو یه معلم المپیادی پرور گفته )
بی حال، شُل، ول... (:|
بیاین دوتا سوال حل کنیم.
اینو همون معلمه میگه: اگه 10نفر هم بشین، شاید( اونم شاید) بتونین یه سوال مرحله 2 رو حل کنین.
لا اقل بیاین یه کمی هم فکری کنیم.
کاملااا موافقم...امیدوارم همه با هم کمک کنیم این وضع رو درست کنیم:(

• شروع کننده موضوع

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/&#39;̿&#39;̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

درود !
بی مقدمـه بگم من از صد کیلومتری ِ سوال هایی که جواب نداشته باشن رد نمیشم !
در یک اقدامه خدا پسندانه و پس از مشورت ُ تفکرات فراوان اینجانب تصمیم گرفتم سوالای لنینجر ُ بزارم تو فروم یکم باشـون کلنجار بریم بلکه مغزمون یه هوایی بخوره !
سطحش نمیدونم از نظر شما چجوریه من خودم 5 تا سواله اول پروتئین هاشو نگا انداختم خیلی یکم زیادی (!) آسون بود. حالا شاید جلوتر هاش سـَخ تر بود ، نمیدونم . اما کلاً ارزشه یه درو حل کردن داره.
پس ! دوره 15 ایا ، حالا پست میدین پ خ میدین هرکار میکنین لطفاً یه جوری باخبرم کنین بیوشیمی در چه سطحی هستین ، ساختارین یا رسیدین متابولیسم . یا هر کدومو تو چه سطحی هستین. که ببینم سوالای کدوم فصلاشو بزارم. اگه همت کنین هر دفعه مثلاً 5 تا سوالاشو میزارم جواب هاشم پ خ میکنیم و آخر سر منتشر میکنیم اینجا جوابارو . که نه اسپم باشه و نه حقه فکر کردنه کس ِ دیگه ضایع شه.
منتظرم . ممنو(ا)ن !

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Madmazel Fairy Tale :
درود !
بی مقدمـه بگم من از صد کیلومتری ِ سوال هایی که جواب نداشته باشن رد نمیشم !
در یک اقدامه خدا پسندانه و پس از مشورت ُ تفکرات فراوان اینجانب تصمیم گرفتم سوالای لنینجر ُ بزارم تو فروم یکم باشـون کلنجار بریم بلکه مغزمون یه هوایی بخوره !
سطحش نمیدونم از نظر شما چجوریه من خودم 5 تا سواله اول پروتئین هاشو نگا انداختم خیلی یکم زیادی (!) آسون بود. حالا شاید جلوتر هاش سـَخ تر بود ، نمیدونم . اما کلاً ارزشه یه درو حل کردن داره.
پس ! دوره 15 ایا ، حالا پست میدین پ خ میدین هرکار میکنین لطفاً یه جوری باخبرم کنین بیوشیمی در چه سطحی هستین ، ساختارین یا رسیدین متابولیسم . یا هر کدومو تو چه سطحی هستین. که ببینم سوالای کدوم فصلاشو بزارم. اگه همت کنین هر دفعه مثلاً 5 تا سوالاشو میزارم جواب هاشم پ خ میکنیم و آخر سر منتشر میکنیم اینجا جوابارو . که نه اسپم باشه و نه حقه فکر کردنه کس ِ دیگه ضایع شه.
منتظرم . ممنو(ا)ن !
من تازه سه روزه زحمت کشیدم دارم لنینجر میخونم....
فصل یکش رو فک کنم دو- سه ماه پیش خوندم...الانم دارم فصل آب رو میخونم...
فک نمیکنم هنوز در حدی باشیم که بتونیم بیوشیمی اونم لنینجر سوال حل کنیم...
البته شما که (madmazel) خیلی به نظر جلو میاین ...
من که خودم به شخصه ... فقط یه چیزایی از ژنتیک خوندمو سرم میشه..
نه فیزیولوژی خوندم نه گیاهی نه سلولی بیوشیمیم تازه شروع کردم...اکولوژی هم که هیچی...
اصن وضعیتم خیلی ناجوره...
ولی با سوالای لنینجر موافقم...از همون فصل اول شروع کنیم ....مابینشم یه چندتا سوال ژنتیک بذاریم :D

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Dr.Stansfield :
من تازه سه روزه زحمت کشیدم دارم لنینجر میخونم....
فصل یکش رو فک کنم دو- سه ماه پیش خوندم...الانم دارم فصل آب رو میخونم...
فک نمیکنم هنوز در حدی باشیم که بتونیم بیوشیمی اونم لنینجر سوال حل کنیم...
البته شما که (madmazel) خیلی به نظر جلو میاین ...
من که خودم به شخصه ... فقط یه چیزایی از ژنتیک خوندمو سرم میشه..
نه فیزیولوژی خوندم نه گیاهی نه سلولی بیوشیمیم تازه شروع کردم...اکولوژی هم که هیچی...
اصن وضعیتم خیلی ناجوره...
ولی با سوالای لنینجر موافقم...از همون فصل اول شروع کنیم ....مابینشم یه چندتا سوال ژنتیک بذاریم :D
منم موافقم...بچه ها به نظرتون استرایر بیانش قابل فهم تر از لنینجر نیست؟من که وقتی مبحثی رو از استرایر میخونم بهتر و زودتر میفهمم

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sanaa :
منم موافقم...بچه ها به نظرتون استرایر بیانش قابل فهم تر از لنینجر نیست؟من که وقتی مبحثی رو از استرایر میخونم بهتر و زودتر میفهمم
اتفاقا" من لنینجر رو بهتر میفهمم...بچه های با تجربه میگن لنینجر 1-12 ...بقیش استرایر :-"

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

اتفاقا" من لنینجر رو بهتر میفهمم...بچه های با تجربه میگن لنینجر 1-12 ...بقیش استرایر :-"
:D دم شما گرم...میدونی لنینجر واسه توضیح دادنش از بعضی کلماتی استفاده کرده که من دو زاریم نمی افته یعنی چی:) بچه من امسال میرم دو،کتاب دوم تموم شده دارم سوم و جلد یک کمپبل میخونم به نظرتون مبحثی بخونم بهتر نیست؟یکی از دوستام میگفت اول کمپبل رو همش رو بخون بعد برو سراغ تخصصی ها ولی من تا یه مطلب و درست حسابی نخونم و کاملا همه چیزشو متوجه نشم بهم نمی چسبه در نتیجه مبحثی خوندن رو ترجی میدم،نظرتون چیه؟
راستی دکتر جان شما دوره بسیج میای؟

• شروع کننده موضوع

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

بابا لنینجر توپه :D من هر وقت استرایرو میخونم میبینم لنینجر بهتره بازم ! خیلی خوبه اصن هرچی بگم کم گفتم ، اشکم در میاد سرش :D
بابا فصله 1 چی داره سوال بزارم ؟! :D بیا اینم یه سوال نمونه : مخلوط ِ راسمیک چیه ؟! :D
ژنتیک فعلاً سمتش نمیرم ، شما خودت سوال داری؟ بزار حل کنیم !
سوال فعلاً کلید کردم رو آنزیم . هر کی اعلام آمادگی کنه من با کله میام حل کنیم :D
آها بعد من بنظر اصلاً جلو نیستم اصن نگران نباشین نصفه چیزایی که بلدم خودم کشف میکنم :D
میخوای شما لنینجر سوال داشتی همون مابینه خوندن بگو ببینم چیه ، رسیدی به آنزیما میتونیم سوآل بحلیم ؛ عجله ای نیست :-"

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

بابا لنینجر توپه :D من هر وقت استرایرو میخونم میبینم لنینجر بهتره بازم ! خیلی خوبه اصن هرچی بگم کم گفتم ، اشکم در میاد سرش :D
بابا فصله 1 چی داره سوال بزارم ؟! :D بیا اینم یه سوال نمونه : مخلوط ِ راسمیک چیه ؟! :D
سوال فعلاً کلید کردم رو آنزیم . هر کی اعلام آمادگی کنه من با کله میام حل کنیم :D
آها بعد من بنظر اصلاً جلو نیستم اصن نگران نباشین نصفه چیزایی که بلدم خودم کشف میکنم :D
میخوای شما لنینجر سوال داشتی همون مابینه خوندن بگو ببینم چیه ، رسیدی به آنزیما میتونیم سوآل بحلیم ؛ عجله ای نیست :-"
کمپین حامیان لنینجر ;-D،ایشاالله اندکی بعد تر میریم سر آنزیم ها سوال حل میکنیم:)-مادمازل جان نظرت راجع به کامنت قبلیم چیه؟ نحوه خوندن و اینا
و اینکه شما دوره بسیج میای؟

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sanaa :
:D دم شما گرم...میدونی لنینجر واسه توضیح دادنش از بعضی کلماتی استفاده کرده که من دو زاریم نمی افته یعنی چی:) بچه من امسال میرم دو،کتاب دوم تموم شده دارم سوم و جلد یک کمپبل میخونم به نظرتون مبحثی بخونم بهتر نیست؟یکی از دوستام میگفت اول کمپبل رو همش رو بخون بعد برو سراغ تخصصی ها ولی من تا یه مطلب و درست حسابی نخونم و کاملا همه چیزشو متوجه نشم بهم نمی چسبه در نتیجه مبحثی خوندن رو ترجی میدم،نظرتون چیه؟
به نظر من که یه ساله شروع کردم واسه المپیاد بخونم و هنوزم از دهنم حدیث میریزه بیرون :Dاین راهه درستشه:
یه دور سه جلد کمپبل رو بخون یا یه دور کتابای سه سال....نه در حد تیم ملی و حفظ کردن و خودکشی....از رو بخون ...زود رد شو اصلا" زیاد وقت نذار ....اصلا"...ارزش نداره :-"
بعد بیا سر تخصصی و تخصصی بخون...حالا تخصصی رو از کتابای ساده تر شروع کن ...بعد از هر مبحثی خوشت اومد و به نظرت مهم اومد برو از کتابای تخصصی تر بخون...
البته این نظر منه (حالا یکی ندونه انگار الان خودم پروفسورم) :D
من دوره بسیج نمیرم :|کلا" من سر مسئله المپیاد زیاد جدی نیستم :-"
ما هنوز خیلی راه داریم تا به آنزیم برسیم...5 فصل تا آنزیم...اوووووو!شما حساب کن ما یه هفته مونده به مرحله 1 میرسیم به آنزیم :D
سوالای کتابا که به نظرم یه دوباره کاریه که بذاریم اینجا ...سوال و حلش تو کتاب هست...
سوالایی که واسمون پیش میاد یا از یه کتاب یا متن یا یه آزمون کمیاب پیدا میکنیم بذاریم اینجا....سوالایی که واسه خودمون پیش میاد در حین خوندن خیلی موثرتره ...حالا هر چند ابتدایی ...
مگه سوالای آخر فصلی که نمیتونیم درکش کنیم رو بذاریم...

• شروع کننده موضوع

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sanaa :
منم مشکلم با لنینجر پارسال همین بود . الان خوب شده چون خیلی از اصطلاحاتشو تو شیمی ِ 2 میخونی.
نظر من اینه که هر چی دوس داری بخون . من اولین باری که خواستم المپ بخونم مقدمه ی کمپبل فارسی خوندم حالم بهم خورد ، لنینجر خوندم :D بعداً کلی بدردم خورد الکی الکی ! یه برنامه ی منسجم داشته باش که همه چی ُ بخونی . از هرچیزی شروع کنی مهم نیست . من یه مدت تو یه روز هم فیزیو میخوندم هم بیوشیمی هم ژنتیک ! قاطی هم نمیکردم ، بهمم میچسبید ! الان نمیچسبه ! :D کلاً هرجور عشقت میکشه بخون اما سعی کن 1. بفهمی 2. لذت ببری .
از یه استاد هم راهنمایی بخواه ، به حرفه ما که بارون نمیباره .
نه عزیزم من بسیج نمیام.
دکترجان لایک به پست ِ شما !

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر من که یه ساله شروع کردم واسه المپیاد بخونم و هنوزم از دهنم حدیث میریزه بیرون :Dاین راهه درستشه:
یه دور سه جلد کمپبل رو بخون یا یه دور کتابای سه سال....نه در حد تیم ملی و حفظ کردن و خودکشی....از رو بخون ...زود رد شو اصلا" زیاد وقت نذار ....اصلا"...ارزش نداره :-"
بعد بیا سر تخصصی و تخصصی بخون...حالا تخصصی رو از کتابای ساده تر شروع کن ...بعد از هر مبحثی خوشت اومد و به نظرت مهم اومد برو از کتابای تخصصی تر بخون...
البته این نظر منه (حالا یکی ندونه انگار الان خودم پروفسورم) :D
من دوره بسیج نمیرم :|کلا" من سر مسئله المپیاد زیاد جدی نیستم :-"ما هنوز خیلی راه داریم تا به آنزیم برسیم...5 فصل تا آنزیم...اوووووو!شما حساب کن ما یه هفته مونده به مرحله 1 میرسیم به آنزیم :D
سوالای کتابا که به نظرم یه دوباره کاریه که بذاریم اینجا ...سوال و حلش تو کتاب هست...
سوالایی که واسمون پیش میاد یا از یه کتاب یا متن یا یه آزمون کمیاب پیدا میکنیم بذاریم اینجا....سوالایی که واسه خودمون پیش میاد در حین خوندن خیلی موثرتره ...حالا هر چند ابتدایی ...
مگه سوالای آخر فصلی که نمیتونیم درکش کنیم رو بذاریم...
مرسی از راهنماییت،با حرفات موافقم به جز یه قسمت اش،که المپیاد رو جدی نمیگیری،چراااا؟؟حیفه بخدا،که انقدر زحمت بکشی ولی جدی نگیری چیزی که داری واسش تلاش میکنی...جدی بگیر ایشاالله تا طلای جهانی بریییییی [-o<

sanaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
سمپادی نیستم
شهر
قزوین
مدال المپیاد
رشته دانشگاه
پزشکی

منم مشکلم با لنینجر پارسال همین بود . الان خوب شده چون خیلی از اصطلاحاتشو تو شیمی ِ 2 میخونی.
نظر من اینه که هر چی دوس داری بخون . من اولین باری که خواستم المپ بخونم مقدمه ی کمپبل فارسی خوندم حالم بهم خورد ، لنینجر خوندم :D بعداً کلی بدردم خورد الکی الکی ! یه برنامه ی منسجم داشته باش که همه چی ُ بخونی . از هرچیزی شروع کنی مهم نیست . من یه مدت تو یه روز هم فیزیو میخوندم هم بیوشیمی هم ژنتیک ! قاطی هم نمیکردم ، بهمم میچسبید ! الان نمیچسبه ! :D کلاً هرجور عشقت میکشه بخون اما سعی کن 1. بفهمی 2. لذت ببری .
از یه استاد هم راهنمایی بخواه ، به حرفه ما که بارون نمیباره .
نه عزیزم من بسیج نمیام.
دکترجان لایک به پست ِ شما !
پس امیدی هست ما هم به کمپین شما بپیوندیم:ی
نتیجه اینکه هرجور عشق مون کشید بخونیم بعدش بیایم سوال بذاریم،راجع بسیج هم من میرم،جزوه هامو شیر میکنم،غمتون نباشهههه

ernst haeckel

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابــــــل
مدال المپیاد
اوایل نجوم بعدشم زیست شناسی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

*ببخشید وسط بحثتون دخالت میکنم :D
صرفا" جهت اطلاع خواستم بهتون بگم که امسال مبنای کار باشگاه "سولومون" بوده! نه کمپبل!
همین الانش بچه های دوره 90% آزمونا رو دادن.10% بقیه که واسه بعد ماه رمضانه،20 تا فصل سولومون رو مشخص کردن،گفتن بخونین و بعد بیاین امتحان بدین....
باقیش با خودتون!

hoda.m

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

ثنا شما دوره 16 حساب میشی ولی به هر حال خخوش اومدی
من با سوالای لینجر موافقم اما ما هنوز انزیم رو نخوندیم
راستی بچه های ما بسیج نمیرن به دلایلی

*خب فارسی نداری مجبوری بنویسی؟ قوانین سایت میگه فینگلیشی ممنوعه میتونستم پاک کنم ولی فارسیش کردم
لطفا دیگه تکرار نشه

• شروع کننده موضوع

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Ernst :
*ببخشید وسط بحثتون دخالت میکنم :D
صرفا" جهت اطلاع خواستم بهتون بگم که امسال مبنای کار باشگاه "سولومون" بوده! نه کمپبل!
همین الانش بچه های دوره 90% آزمونا رو دادن.10% بقیه که واسه بعد ماه رمضانه،20 تا فصل سولومون رو مشخص کردن،گفتن بخونین و بعد بیاین امتحان بدین....
باقیش با خودتون!
صرفاً جهت ِ اطلاع خبر داریم ... !
اما من به شخصه فک میکنم بر مبنای "امسال" بهتــره کسی خودشو مقید ِ باشگاه نکنه ... !
البته کسی که وقتشو داره و میخواد تو یه کتاب کلاً بفهمه زیر ُ بم ِ زیست چیه مسلماً باید سولومون بخونه! اما بر فرض من الان بشینم همه ی سولومون رو بخونم ! بعد خیالم راحته باشگاه کارم راحت تره ؟! خودتونم میدونین که منطقی نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا