سيو تو كينين مگه پيري رو عقب نميندازه؟سوال11کد1 که گفته هورمون--------درفرایند رشد دانه دخالت ندارد
1)ابسیسیک اسید 2)اکسین 3)جیبریلیک اسید 4)سیوتوکینین
که میشه گزینه3
مامانم الان نیستش منم می خوام برم بخوابم ولی فردا حتما استدلالشو می پرسم بهتون میگمبه نقل از S.M.H.M :خب الان مگه TSH طبیعی نیست؟!! پس یعنی هیپوفیز داره کارشو درست انجام میده!! پس نشون میده مشکل از تیروئیده!! (مثلا شابد توموری چیزی داره) البته احتمالا مامانت اثر فیدبکی T4 رو در نظر گرفتن که اگه باشه هم منشا هیپوفیزیه هم تیروئیدی که تو گزینه ها نیس!!!
میشه از مامانت استدلالشونو بپرسی؟
ببین متن سوال اینه : ((در پرکاری اولیه منشا خود بافت تیروئید است که بدون تحریک اضافی از سوی هیپوفیز است (به واسطه TSH) بیش از حد تیروکسین ترشح می کند ولی در ثانویه این ترشح زیاد به واسطه تحریک بیش از حد تیروئید توسط هیپوفیز است.)) خوب حالا TSH یارو نرماله پس اضافی نیس پس بدون تحریک اضافیه پس اولیه است پس گزینه 1 است.به نقل از mahsaperspoli30 :نه میشه2 دوباره بهش نشون دادم
سوال11کد1 که گفته هورمون--------درفرایند رشد دانه دخالت ندارد
1)ابسیسیک اسید 2)اکسین 3)جیبریلیک اسید 4)سیوتوکینین
که میشه گزینه3
چه فرقی میکنه اگه دوم یا سومی هم میبودی من میگفتم...به نقل از Shayan.Hashemi :آخه ضربان آدم عادی 78 هست... چجوری جواب 75؟؟ من اولم اگه میشه 75 با دلیل توضیح بدین...
آرهبه نقل از Shayan.Hashemi :دوستان موافقید یه نظرسنجی بذاریم ببینیم کف چقدره؟؟؟ مثل کامپیوتر...
به نقل از Shayan.Hashemi :دوستان موافقید یه نظرسنجی بذاریم ببینیم کف چقدره؟؟؟ مثل کامپیوتر...
فک کنم پرنیان بتونهبه نقل از Shayan.Hashemi :من مدیر نیستم که... کی میتونه بذاره؟
آفلاینه...به نقل از آهنگ :فک کنم پرنیان بتونه
به نقل از Shayan.Hashemi :آفلاینه...
به نقل از S.M.H.M :I و V
تقریبا مطمئنم
موافقمبه نقل از S.M.H.M :I و V
تقریبا مطمئنم
به نقل از phoenix777 :منم زدم:III,IV,VI
به نظرم III غلطه واسه همین زدم
من متاسفانه گزینه 2رو زدم،چون فک کردم گفته کدوم یکی صحیح استبه نقل از S.M.H.M :I و V
تقریبا مطمئنم
با عرض پوزش!! فک کنم اشتب زدم!! احتمالا همون 3 میشهبه نقل از MAAT :سوال گفته کدوم درست نیست.کدوم ها؟