• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

پاسخ : انتقالی از شهرستان به تهران

به نقل از alma.t :
سلام بچه ها دختر خاله ی من شهرستانه سال آینده قراره بیان تهران ، اول دبیرستان هست یعنی برای سال دوم میاد. از من خواسته براش

سوال کنم شرایط انتقالی از شهرستان به تهران برای سال اول به دوم به چه صورته و باید چیکار کنه؟ چجوریبا انتقالی موافقت میکنن؟ و اینکه

چقدر دستش تو انتخاب شعبه مورد علاقه اش بازه؟ بستگی به محل زندگی داره؟
راستش یکی از دوستای من که رفت تهران و من ازش سوال کردم میگه درخواست که بده باهاش موافقت میشه به احتمال زیاد اما نمیتونه شعبه یکو انتخاب کنه
این دوست منم خودش انتخاب کرد شعبشو ب سکونتش ربطی نداش البته قبلش خواهرش کاراشو ازونور درست کرده بود مث اینکه

به نقل از ...ELINOR... :
راستش یکی از دوستای من که رفت تهران و من ازش سوال کردم میگه درخواست که بده باهاش موافقت میشه به احتمال زیاد اما نمیتونه شعبه یکو انتخاب کنه
این دوست منم خودش انتخاب کرد شعبشو ب سکونتش ربطی نداش البته قبلش خواهرش کاراشو ازونور درست کرده بود مث اینکه

مرسی عزیزم >:D< اون دوستت چند سال پیش انتقالی گرفته؟

به نقل از ...ELINOR... :
همه چی بستگی به امتیازات داره.طبق امتیازات اولویت بندی میشن افراد.هرشعبه ای هم بخواین میتونید برید

بچه ها لطفا وقتی بخشنامه جدید انتقالی امسال اومد بذارین همینجا ;;)

منم دقیقا یک ب دو انتقالی گرفتم!
تجربیات من : ۱- شعبه یک تو اولویتات ننویس چون یک نمیشه مگر اینکه انسانی باشی
۲- حتما حتما حتما حتما حضوری مراجعه کنید ب واحد سمپاد در اداره آموزش پرورش تهران و چونه بزنید :D من میخواستم برم شش و وقتی فرستادم فرم انتقالیُ نگفته بودن محدودیتی هست. ولی وقتی حضوری رفتیم مرده گفت یک ک هیچی دو و سه و چهار و شش بستهن؛ حالا ما هی اصرار اصرار اصرار آخرش با شرط اينكه انتقاليم يه ساله باشه گذاشتن برم شش [گرچه وقتی شما وارد میشید دیگه نمیگن یکسال یا چهار سال :دی ] اینُ گفتم تا بدونی چقد باید دوندگی کنی
۳- امتیاز زیاد مهم نیست اما ی برگ برنده داشته باشه برای ثبت نام تو مدرسه خیلی خوبه چون بعضی مسولین بلاستفاده هستن ک شدیدا دلشون میخواد مخالفت کنن با ورود غیر تهرانی ها و این فقط حرف من نیس چنتا دگ از دوستام تو شعبه های دگ هم با این مسئله مواجه شدن !

به نقل از NOVANDA :
منم دقیقا یک ب دو انتقالی گرفتم!
تجربیات من : ۱- شعبه یک تو اولویتات ننویس چون یک نمیشه مگر اینکه انسانی باشی
۲- حتما حتما حتما حتما حضوری مراجعه کنید ب واحد سمپاد در اداره آموزش پرورش تهران و چونه بزنید :D من میخواستم برم شش و وقتی فرستادم فرم انتقالیُ نگفته بودن محدودیتی هست. ولی وقتی حضوری رفتیم مرده گفت یک ک هیچی دو و سه و چهار و شش بستهن؛ حالا ما هی اصرار اصرار اصرار آخرش با شرط اينكه انتقاليم يه ساله باشه گذاشتن برم شش [گرچه وقتی شما وارد میشید دیگه نمیگن یکسال یا چهار سال :دی ] اینُ گفتم تا بدونی چقد باید دوندگی کنی
۳- امتیاز زیاد مهم نیست اما ی برگ برنده داشته باشه برای ثبت نام تو مدرسه خیلی خوبه چون بعضی مسولین بلاستفاده هستن ک شدیدا دلشون میخواد مخالفت کنن با ورود غیر تهرانی ها و این فقط حرف من نیس چنتا دگ از دوستام تو شعبه های دگ هم با این مسئله مواجه شدن !

ممنون دوست عزیز :) چرا میخواستی بری 6؟ ...فقط با اصرار پذیرفتن یا پارتی هم داشتی؟ :D مثلا چقدر اصرار؟

چی میگفتین که آخر سر قبول کردن؟

زیر میزی اینام قبول میکنن؟ :D

بچه ها اگه کس دیگه ای هم تجربه داره بیاد <:-P

اگه به خاطر شغل پدرشون باشه، هر شعبه ای میتونن برن. :)

به نقل از Samaneh.T :
اگه به خاطر شغل پدرشون باشه، هر شعبه ای میتونن برن. :)

جدی؟! مطمئن هستین؟ :-?

از کجا میدونین؟

به نقل از alma.t :
جدی؟! مطمئن هستین؟ :-?

از کجا میدونین؟
دبیر ریاضیمون می گفتن. انار یکی از دانش آموزاشون چنین شرایطی داشتن.

Back
بالا