• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقالی بین مراکز

فرز8 عجیبه از یک هیچ خبری در پژوهش ها نیست
دوستانی داشتم تو فرز ۸ و یکیشون با جانمایی نهم به دهم اومد ۱
فرز یک، یکمممم خشک و درسیه. پژوهشش اونقدر قوی نیست نسبت به دوره اولا. من خودم دوره اول فرز ۵ بودم و خیلی بیشتر پژوهشی بود

دوستانی داشتم تو فرز ۸ و یکیشون با جانمایی نهم به دهم اومد ۱
فرز یک، یکمممم خشک و درسیه. پژوهشش اونقدر قوی نیست نسبت به دوره اولا. من خودم دوره اول فرز ۵ بودم و خیلی بیشتر پژوهشی ب
جایی رو میشناسی سوالات درسی فرز 1 رو بزارن؟

نه والا
اقا مالی هم نیستنا-
همه تقریبا مثل همن واقعا
بعدشم تدریس و سبک سوالای خود معلمت مهمه
چندتا معلممون با یک یکیه بقیه هم با دو ....ولی تبعیض که قایل نمیشن؟

چندتا معلممون با یک یکیه بقیه هم با دو ....ولی تبعیض که قایل نمیشن؟
نه انقدر هم حوصله ندارن
ما یه استاد فیزیک داشتیم سال دوازدهم این ادم، استاد حلی ۴ هم بود.
حتی مثالایی که حل میکرد برای جفت مدارس یکسان بود چه برسه به ازمونا و امتحانا

نه انقدر هم حوصله ندارن
ما یه استاد فیزیک داشتیم سال دوازدهم این ادم، استاد حلی ۴ هم بود.
حتی مثالایی که حل میکرد برای جفت مدارس یکسان بود چه برسه به ازمونا و امتحانا
ایول احساس میکنم مدرزسمون داره سعی میکن یزره رتبشوو ببره بالا امسال تک رقم یدونه دو رقم زیاد داشتیم ولی المپیادو نمیدونم

میدونی شنیدم عملکرد دو بد شده...واقعیته؟

وای این تاپیک نحس و خاطره انگیز :))
این آزمون جانمایی نمونه سوالات کجا هست ؟
در جریان نیستم الان چطوریه ولی سال ما (تهران) آزمون جانمایی با ازمون ورودی البرز یکی بود، برای مشهدم ظاهرا سوالات تعیین مرکزشون همچین مدلیه. بقیه استانا رو در جریان نیستم، ولی چیزی به عنوان نمونه سوال ازمون جانمایی پیدا نمیشه تو اینترنت تا جایی که من گشتم. من خودم کتاب ۳۱ استانو زدم به پیشنهاد بچه های همین سایت و خوب بود. سطح جانمایی واقعا واقعا نسبت به ازمون ورودی نهم به دهم هیچی نیست و فقط یکوچولو سفت کردن نیازه!
نه تو سایت یسری امتیاز گزاشتن .من نمیخوام تا جانمایی صبر کنم اخه
نمیدونما شایدم کسی از این امتیازات استفاده نکرده ولی من به شخصه هر کسی میشناسم از ورودی های جانمایی حلی نشنیدم کسی اصلا از چنین چیزایی استفاده کرده باشه. شایدم درست باشه ولی یادمه به ما هم میگفتن رتبه خوارزمی اوردن و این چیز میزا مثلا امتیاز داره (همینکه فقط و فقط معاون پژوهشیمون اینو میگفت گویای همچیزه :)))
ولی خلاصه اینکه بدون تراز نمیشه انتقالی گرفت، و باید صبر کنی تا نهم دهم و جانمایی
البته یسری ها هستن جانمایی قبول نمیشن ولی خود مرکز برشون میداره (سر همون قضیه کلاسای المپیاد مدرسه یا سمپیاد و.. ) ولی این شکلیه که اگه اون شخص جانماییو قبول نشده باشه و مثلا سال اول هم مدال نیاره و یا توی ازمونای داخلی فیلتر شه باید برگرده مرکز قبلی خودش (خیلی زیاد داشتیم چنین کسایی)
اخیرا که این مرکز ژرفا رو تاسیس کردن واقعیتش نمیدونم اون قضیه برقرار هست یا نه

Back
بالا