بستگی داره که هدفت چیه و کدومش در راستای هدفت هست؟به نقل از كياناز :علاوه بر چيزايي كه دوستان گفتن، به نظرم اينم ميشه كه: از كاري كه در زمان حال داريم انجام ميديم هر چند مورد رضايتمون نباشه اما نهايت لذت و استفاده رو ازش ببريم.
مثلا شما فردا يه امتحان داري و امشب مجبوري بري جايي مهموني، به جا اين كه زانو غم در بغل بگيري و مهموني رو به خودت و بقيه زهر كني، شاد و خوشحال باشو از مهمونيت لذت ببر.!.
نميدونم سوال شما پرسشي بود يا خبري، اما من پرسشي در نظر گرفتم!به نقل از amoojj :بستگی داره که هدفت چیه و کدومش در راستای هدفت هست؟
پس نتیجه این شد که تلاشت در راه هدفت باشه و اگر تلاشت به ثمر نرسید یا امور دیگری باعث حواس پرتی شد بجای اینکه زانوی غم بغل کنیم از آن درس بگیریم و خرسندتر باشیمبه نقل از كياناز :نميدونم سوال شما پرسشي بود يا خبري، اما من پرسشي در نظر گرفتم!
× مطمئناً بستگي به كاري كه در حال ِ انجامشي داره، چون نميشه دستي دستي خودتو به كشتن بدي ُ بگي دارم از زمان ِ حالم لذّت مي برم ُ اينا...
×مطمئناً بستگي به اين كه هدفت چيه ُ كاري كه الان داري انجام ميدي، به هدفت ميرسونتِت يا نه، داره اما من به طور كل ميگم اگه اين كار شما رو از راه رسيدن به هدف پرت نميكنه ُ فقط يه جورايي دور ميكنه ُ در كل شما راضي نيستيت، بهتره ناراحت نشينيد و حداقل لذت ببريد چون اين شادي شايد بعداً تو راه رسيدن به هدفتون به كمكتون بياد.