مدارش کو؟به نقل از پـــوریــا ツ :مدار چشمک زن دولامپی رو میخوام که لامپ دوازده ولت رو روشن خاموش کنه باید چیکار کنم؟ ولتاژ مدار نوشته سه تا شیش
رله داریم تا رله!به نقل از علی کوچولو! :دقيقا ، با رله اين كار به راحتي نجام ميشه!
رله 5 تا پايه داره 2 تاش رو بايد به ولتاز و زمين وصل كنيد ، بقيش رو يادم نيست!(كسي يادشه بگه!)
با یه 555 هم کارت راه میفتادبه نقل از پـــوریــا ツ :نه نه بچه ها به اون پیچیدگی که شما میگین نیست والله مدارشو دیشب خریدم اما خونه مادربزرگم جا گذاشتم
اگر اشتباه نکنم دو تا ترانزیستور 557 داشت و دو تا مقاومت 47 کیلو و دو تا هم خازن
خازن ها 16 ولت بود
فک کنم با یه تغییر کوچیک بشه ولتاژو برد بالا فقط خواستم ببینم ترانزیستور ها میتونه در برابر 9 یا همون 12 ولت مقاومت کنه؟
و اینکه فک کنم باید مقاومت هارو بیشتر کنم
طرز کار این مدار هم به این شکله که خازن شارژ میشه و ترانزیستور با شارپژ خازن جریان ال ای دی رو وصل میکنه خازن که دیشارژ شد جریان به اون خازن دیگه وصل میشه و شارژ میشه و ترانزیستور دوم مدار رو به ال ای دی دوم وصل میکنه
من همه ی اینارو توی نرم افزار پروتوس دیدم
در ثانی نمیخوام مدار صدا بده چون برای یه تابلوی تبلیغاتی ال ای دی برای یه ارایشگاه میخوام و جالب نیست که رله ها هی تیک تیک صدا بدن
فکر کنم اگه دقیق تر بگین مشکلتونو، کسی بتونه کمکتون کنهبه نقل از PanterA :سلام
ما واسه یه پروژه احتیاج به ماژول فرستنده و گیرنده اس ام اس (GSM) یا همون ماژول SIM900 داریم
اگه کسی اطلاعاتی راجع به این ماژول داره بگه
نکاتی مث تغذیش و اینا رو از روی مطالب انگلیسی فهمیدیم ولی مثلا برای وصل کردنش به ATmega یکم مشکل داریم
ممنون میشم اگه بتونید اطلاعاتی بدید
خب من منتظر بودم ببینم کسی جوابی داره یا نه، این جا انجمن تخصصی نیست و مسلما نمیتونه پاسخگوی همه ی سوالاتتون باشهبه نقل از PanterA :ببین الان برد ما برد صنعتیش نیست
حالا شماتیک خودشو اگه گیر آوردم میذارم دقیقا میفهمید
در کل میخوایم با میکرو بهش دستور بدیم و اتصالش به میکرو رو میخوایم بدونیم
بله eca رو کا زیر و رو کردیم قبلابه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :خب من منتظر بودم ببینم کسی جوابی داره یا نه، این جا انجمن تخصصی نیست و مسلما نمیتونه پاسخگوی همه ی سوالاتتون باشه
من پرسیدم از کسایی که میشناختمشون کسی کار نکرده بود
توصیه میکنم برای پیگیری سوالتون به اینجا مراجعه کنید
خواهش میکنمبه نقل از PanterA :بله eca رو کا زیر و رو کردیم قبلا
ببین مشکل اینه که برد ما صنعتی نیست و الان داریم سعی میکنیم شماتیک برد صنعتیشو گیر بیاریم
به هر حال ممنون بابت پیگیری
خوارزمیبه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :خواهش میکنم
الان برای چه کاری اینو میخواین؟
واسه روباتیکش که نیس مسلما!به نقل از PanterA :خوارزمی
یه طرحیه که با این کار میکنه
معلممون هم یکی از بچه های رجایی بوده
واقعا کارش عالیه
در مورد سیم 900 هم ی سری اطلاعات داده
اسدی _ اسمال سایز کار میکرده الان دانشجوئهبه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :واسه روباتیکش که نیس مسلما!
طرحتون جدیده؟ یا یه چیزی تو مایه های اسمارت هوم؟
بچه های رجایی که روباتیک کار نمیکنن تا اونجایی که من میدونم!
اسمشون چیه؟