- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان چهاردانگه
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبی
- دانشگاه
- پلی تکنیک تهران
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : پرسش و پاسخ
معذرت میخوام اشتباه گفتم x_x
معذرت میخوام اشتباه گفتم x_x

خب الان چیش اشتباه بود؟ فقط عدد گذاری اشتباه بود؟به نقل از فاطمه م. :معذرت میخوام اشتباه گفتم x_x
پایه های sck به 6 پارالل، mosi به 7 پارالل، reset به 9 پارالل، gnd به 24 پارالل و miso به 10 پارالل باید وصل شن

این دیتاشیتشه. همونجور که میدونی یه نوع مبدل DC به DC هستش و تا ولتاژ 24 ولت رو به 5 ولت تبدیل میکنه. تو روباتیک برای فوتبالیست کاربرد داره که از طرفی باید باتری ولتاژ بالا باشه و از طرفی هم تغذیه IC های دیگه 5 ولته. مسلما میدونی که تو این روبات ها استفاده از رگولاتور هایی مثل 7805 به خاطر جریان دهی شون ممکن نیست و اگه استفاده کنید راه به راه میسوزن !به نقل از mahdim :آیا کسی در مورد قطعه pwb2405md-6w اطلاعات داره ؟ کلن روش کارش چیه و مدارش چیه ؟ فقط می دونم یه مبدل dc-dc همین ممنون میشم کمک کنید :)

دیتاشیت رو ترجمه کردی :) اما بازم ممنون :)به نقل از فاطمه م. :این دیتاشیتشه. همونجور که میدونی یه نوع مبدل DC به DC هستش و تا ولتاژ 24 ولت رو به 5 ولت تبدیل میکنه. تو روباتیک برای فوتبالیست کاربرد داره که از طرفی باید باتری ولتاژ بالا باشه و از طرفی هم تغذیه IC های دیگه 5 ولته. مسلما میدونی که تو این روبات ها استفاده از رگولاتور هایی مثل 7805 به خاطر جریان دهی شون ممکن نیست و اگه استفاده کنید راه به راه میسوزن !
بعد این که 8 تا پایه داره برای ورودی و خروجی و تغذیه ی مدار. جریان دهی و دمای کار و بقیه ی اینا رو هم تو دیتاشیتش نوشته. چیزی دیگه به ذهنم نمیاد بگم![]()

چرا اینجا اینقد سوت و کوره؟!؟!به نقل از Farzin2x :سلام دوستان
من دو تا سوال داشتم
اول رگلاتور چطوری کارمیکنه و چرا باید پایه ی منفی وصل شه بهGND و دوباره از همون پایه گرفته شه در حالی که مثبت ورودی و خروجی داره؟
دوم،من گیج شدم،جهت واقعی جریان از منفی به مثبت در حالی که در مثبت به منفی در نظر گرفته میشه و مدارها هم براساس مثبت به منفی طراحی میشن،در واقع توی یه مدار همچی برعکسه،حالا من اشتباه می کنم یا اونایی که این قواعد گذاشتن خود درگیری داشتن؟