• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

ترم یک لپ تاپ نیازه؟رشته داروسازی.دوستان تجربه شون رو برای خرید لپ تاپ بگن.

اگر گوشیت تلگرام داره، نه،
ولی ما ترم 1 پروژه ریاضی داشتیم لپتاپ نیاز داشت، خوندن اسلاید و جزوه نویسی و ساخت پاورپوینت و امثالهم هم هست ولی بدون لپتاپ نمیمیری. اگر کامپیوتر داری که هیچی وگر خوابگاهی باز میتونی یه جوری سر کنی ولی کلا لازمه.

دانشگاه باشگاه ورزشی داره خودش ؟ اگه آره چطور باید ثبت نام کرد و اینا ؟ کلاس ِ ورزشی یی چیزی داره که از صفر آموزش بدن ؟ X_X

اسمایلی من بعد اعلام نتایج :o

حالا بیاید واقعا یه فکری به حال چکونه دانشجو شدن کنیم

دیگه واقعن مهم نیست چه جوری دانشجو بشم
دنیا منو مسخره کرده
سال بالایی هاهم روش

من اگه روز تحویل خوابگاه نتونم برم تهران٬ آیا میفتم توی بدترین و شلوغ‌ترین اتاق ؟
من نمی‌فهمم اون ۲۰۰تومن هزینه‌ی بالش و تشک و پتو و دوتا ملحفه خواگاه‌امیرکبیر چه لزومی داره. ینی همه‌ی اینا نوِ نو عه؟

به نقل از هامـون :
من اگه روز تحویل خوابگاه نتونم برم تهران٬ آیا میفتم توی بدترین و شلوغ‌ترین اتاق ؟
من نمی‌فهمم اون ۲۰۰تومن هزینه‌ی بالش و تشک و پتو و دوتا ملحفه خواگاه‌امیرکبیر چه لزومی داره. ینی همه‌ی اینا نوِ نو عه؟
سال ما که اتاقا از قبل داده شده بودن و به هرکسی میگفتن برو فلان اتاق! واسه همین اگه دیر بری اتفاق بدی نمیفته و اتاقی که برات در نظر گرفتن میمونه.
آره نوعه اونا! ولی خب شاید مورد پسند نباشه! اگه امکانش رو داری خودت ببر

آقا یه جوری اینجا مارو از سا بالاییا ترسوندین گفتم همهی ما ورودیارومی گیرن از پشت یقمون آویزون می کنن هی بهمون می خندن
انصافن چه بچه های گلی هستن
ورودیاهم خیلی خوبن
اصن عجیبن بچه های این جا
خیلی ماهن
ولی ای کاش یه دانشگاه دیگه بودم

بالایی: گفتن تخت پایین بهتره
از فضای زیرشم می تونی استفاده کنی
ولی اگه بالایی تکون بخوره اذیت می شی دیگه!
بچه ها به من کلاس دادن 8 تا 10 بعد 10 تا 12 ینی بلافاصله باید برم اون ور؟
چهرشنبه فقط دو ساعت کلاس دارم
می شه جا به جاش کرد؟

• لایک
امتیازات: ----

کلاسا یه ربع قبل از ساعتی که زده قاعدتا باید تموم شه تا وقت برای جابه جایی باشه.ولی خب بعضی استادا رعایت نمی کنن تا ثانیه آخر نگه میدارن.میتونین صحبت کنین با استاد کلاس بعدی که ممکنه 5 دقیقه تاخیر داشته باشین.
زمان حذف و اضافه چک کنین برنامه کلاسی نیمسال ارائه شده رو ببین کلاسی هست که بتونین جابه جا کنین یا نه. ولی کلا تو دانشگاه این کلاسای پشت همو زیاد میبینین.

Back
بالا