• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
پاسخ : چگونه یک دانشجو شویم؟!

دانشگا زنگ که نداره ؟ داره ؟ :D
بعد اینکه حراست اینا به چه چیزایی ممکنه گیر بدن ؟
حالا چه پوششن چه رفتارن و اخلاقن :-"

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
اقا اینترنت دانشگاه حجم محدوده برا هر فرد یا اینکه نامحدوده؟
بستگی داره دانشگاهی که قبول شدین.مثلا دانشگاه ما خیلییییی سخاوت داره ماهی دو گیگ میده :|
ولی خب دانشگاهای دیگه ممکنه نامحدود بدن.

&یه روز به ما نت نامحدود دادن سر همین من مجبور شدم فیزیکمو حذف کنم :-" فردای اون روز امتحان میانترمشو داشتم :-"

از الان بگم این عشق و عاشقی ها اکثرا همش ضرره :-" از بنده ای که موارد ها دیده ام و پیرهن پاره شدن ها دیده ام نصیحت :دی

روز اول و کلاس اولمون اگه نیمکتی باشه و جایی که می‌خوایم بشینیم یه پسر نشسته باشه اگر آدم بره اونجا بشینه برداشت های خاصی می‌شه یا آدمن معمولا هم کلاسی ها؟

به نقل از حمیـده :
قربون اوج دغدغه‌تون. 8-^
ولی هرجور نگاه کنی یه سال شمارو خیلی بزرگ نمی‌کنه.[nb]-شما درس چندین؟
-10
-اوه اوه چه راحتید شما. چقدر ساده‌ست درستون
- خودت اون‌موقع چندی؟
- 11 ;;)[/nb]
نیاز هست برم شخم بزنم پستای خودتون رو دربیارم تو این زمینه یا .. ؟ :دی

اقا الان اصن از كي شروع ميشه كلاسا و اينا :))؟ ( با توجه به تاخير در اعلام نتايج و اينا:-" )

آستين مانتو سه ربع باشه گير ميدن؟! :D
+اگه نخوايم جزو اونايي كه با همه گرم ميگيرن و اونايي كه كلا همه چپ چپ نگاهشون ميكنن باشيم بايد تو چه گروهي باشيم؟! ( يني در حدي كه سلام هم نكنيم به اجناس مخالف :)) )

بچه مانتو توی دانشگاه ها چه جوري باید باشه؟ اگ آستینش (لبه آستین) مشکی نباشه مشکلی داره؟ کلا به جز اینکه گشاد و مشکی یا سورمه ای باشه، به فرض مثال یونی فرم که نميدن؟!!

به نقل از ×CraZy Girl× :
اقا الان اصن از كي شروع ميشه كلاسا و اينا :))؟ ( با توجه به تاخير در اعلام نتايج و اينا:-" )
شنیدم من 16 مهره.

+واحد آموزش چیه دقیقا؟
چه کارهایی اونجا انجام میشه؟

به نقل از ×CraZy Girl× :

آستين مانتو سه ربع باشه گير ميدن؟! :D
+اگه نخوايم جزو اونايي كه با همه گرم ميگيرن و اونايي كه كلا همه چپ چپ نگاهشون ميكنن باشيم بايد تو چه گروهي باشيم؟! ( يني در حدي كه سلام هم نكنيم به اجناس مخالف :)) )
تو میتونی عضو گروه من بشي، به شرط اینکه تا آخر وفادار بمونی

به نقل از GPON :
بچه مانتو توی دانشگاه ها چه جوري باید باشه؟ اگ آستینش (لبه آستین) مشکی نباشه مشکلی داره؟ کلا به جز اینکه گشاد و مشکی یا سورمه ای باشه، به فرض مثال یونی فرم که نميدن؟!!
عه اصن مگه باید حتما مشکی سرمه ای باشه؟
جدی اینجوریه ؟ ^-^

Back
بالا